Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Super holky!!! Závidim.. ![]()
Aspoň je vidět, že jste si Vánoce pořádně užily. Já nemam nahoře zhola nic, ale aspoň se mi teď ta cukrovka drží, takže jsem relativně v klidu. Ale ani nevíte, jak straaaaaaaašně ráda bych si dala nějaký cukroví nebo čokoládu..úplně se těšim, až porodim, že se něčim nadlábnu. Dala jsem si i nějaký cukroví do mrazáku, abych si ho mohla potom vyndat a užít si to aspoň po Vánocích..:)
Terko, ať Ti tedy kontrola dobře dopadne..mě včera už vůbec neříkal váhu, jen že malej odpovídá a neni ani velkej, nato, že mám tu cukrovku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, buď ráda, že nemůžeš žádný sladký.Na kontrolu jdu příští čtvrtek a sem zvědavá co mi na tu váhu doktor řekne..Úplně z toho mám hrůzu.S těma čtyřma kilama přes vánoce už má celkově nahoře 21 kilo!!!A to mám před sebou ještě měsíc a něco.Mám strach, že to neschodím ani omylem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, Marti!! Shodíš to. Důležitý je, snažit se kojit. A i kdyby to nešlo a musela jsi dávat po flašce, tak si mléko odsávat. To je prostě základ, kterým bys do konce šestinedělí měla zhubnout většinu nabranýho + tím samozřejmě prospíváš miminku nejlíp, jak to jde.. ![]()
V nemocnici necháš tak 8-10 kg a zbytek půjde, ani nevíš jak..:) Ale pozor, abys měla mléko, musíš dost jíst, to neni o hladovce!! Chce to pravidelnou stravu, 6× denně - něco jako mám teď já. Taky mi radili na tom kurzu, kdyby náhodou nebylo mlíčko, koupit a pít Nutridrink (nějakou přírodní příchuť) a mlíčka bude jejej.. ![]()
A kilo mám nahoře 18. Kdybych nezhubla to jedno, bylo by to celkem 19 a to se mi to zarazilo až s tou cukrovkou. Vezmi si, že do té doby jsem úplně běžně nabírala 4 kg za měsíc!! To zhubneme.. ![]()
Víc než těch kil se třeba já bojim těch strií..kila se ztratí, ale strie Ti zůstanou, jen vyblednou…a já jich mam mooc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám spíš opačný problém,ale doktor mi zatím nic neříkal,tak snad to bude OK.Od začátku jsem celkově přibrala jen 7 kilo a to jsem začínala na spodní hranici normální váhy,trochu se bojím,že až porodím a budu kojit,tak budu úplně vyřízená.Myslím,že jsem hodně ztratila svaly tím jak od začátku polehávám.Bohužel nejsem schopná sníst žádné kaloričtější jídlo,to mi je hned těžko.Jím pravidelně 6× denně,ale hlavně všechno lehké a zdravé.Cukroví jsem měla asi tři kousky a pak jsem měla večer tak nafouklé břicho,že jsem se bála,jestli nerodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já vám nezavidím když to tak čtu ja nemam sebemensi problem
žadná cukrovka..ani otekle nohy ani me nepali žaha.Krom vyrážky nemam zadny problem
kdybych před sebou nevidela ten obr pupík tak snad mi ani nepřijde , že jsem těhotná !!! Já mam nahoře teda 11 kilo a to jsem zacinala na 55 kg…tak jsem zvědavá jestli toho dosáhnu a buudu mit zase svoji postavu..:( ale pochybuji ..jím všechno ani jsem jednou nezvracela
fakt mi je vás líto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko,já myslím,že s tvým povedeným přítelem máš starostí až dost a zasloužíš si alespoň pohodový průběh těhotenství.Moc ti to přeju,užívej si každý den,kdy je ti dobře.11 kilo je při tvé původní hmotnosti a v téhle fázi akorát a myslím,že to necháš v porodnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky,tak já sem četla, že pokud se přibere do 13 kilo, tak to zravě zvládneš shodit,ale nad 13 už je problém…
Ale je fakt, že co znám holky, který byly před těhu hubený, tak zhubly ještě víc než měly původně, ale ty co byly při těle to bohužel dolů nedaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S ex jsem to vyřešila, při jeho neustalym vyhrožování jsem mu řekla , že jeho špinave penize nechci a že ho jako otce nenapisu .Pac si nasel nejakou novou babu a ta všude rika jak si budou maleho brat na vikendy a to jsem zamitla uplne .takze ho jako otce neuvedu aby na nej nemel žadný narok !!!!!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko, Ivča mi to úplně vzala z pusy! Myslim, že Ty sis to nejhorší vybrala a buď ráda, že k tomu nemáš ještě problémy jako my.. ![]()
I já jsem začínala na 55 a mám nahoře těch 18.. Ale moje nejlepší kamarádka nabrala 23 kg, všechno zhubla a teď vypadá líp, než před porodem. Sice jí trošku zůstalo povislé bříško, ale ona absolutně necvičí a vůbec se nesnaží nijak se udržovat. A malýho kojila jen tři měsíce a i přesto to zvládla..takže, Marti, žádnej strach!! To dáme, spolu, ju?? ![]()
A Terko, dobře si udělala, že ho neuvedeš jako otce. Určitě sis to dobře rozmyslela a jen to, cos tady psala, co Ti všechno řekl a prováděl, vůbec bych neváhala, být na Tvém místě. Seš fakt statečná, sama si tu situaci nedokážu představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to já si taky nedokážu představit.Já bych ho teda taky neuvedla.Neviděla bych důvod proč,když nemá od začátku vůbec zájem?!?!?Ani náhodou.Budu ti držet pěsti,abys to všechno zvládla! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ste moc hodný
taky vám ty vaše ratolesti tak ničí bříško ? Mě přijde ze mi ho chce vykopnout zevnitř
.tak dneska mame s prckem 33+0
a utíká to jako voda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěknej pupík
Už se to rýsuje do té konečné podoby…Mě malá dneska tak strašně kope,ale pořád jen a jen do toho stejného místa,že je to až hrozný,jak to strašně bolí.Přitom pohyby nemají bolet nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terko,taky si myslím,že jsi udělala moc dobře,že ho jako otce neuvedeš.
P.S. Máš moc hezké bříško ![]()
Marti,taky mě malej neustále kope,ale většinou to nebolí a užívám si to.Bolí to jen,když jsem v nějaké nevhodné poloze a kopne mě do žeber,to je taková krátká ostrá bolest,ale spíš se toho leknu,protože to nečekám.
Všem vám přeju pohodového Silvestra a hlavně ať je ten příští rok jeden z nejkrásnějších v životě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, taky Vám přeju krásného Silvestra a ještě krásnější Nový rok!Ať máme bezproblémové porody,zdravé a hodné děti,protože to je teď to nejdůležitější na světě.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I já Vám přeji krásného Silvestra a hlavně vše nej nej do nového roku s našima bobískama.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Hodinový manžel?
- 24.5.26 01:00
- DarkPhoenix
- 3
Omáčka Ben's original
- 23.5.26 23:35
- ANYk9
- 2
Sandály při propadlé klenbě
- 24.5.26 00:09
- LuckaZelucka
- 3
Kde koupit celobarevné svíčky?
- 24.5.26 00:10
- LuckaZelucka
- 2
Jak vyčistit topné spirály u horkovzdušné...
- 23.5.26 21:05
- Zvedava1
- 1
Uzkostna porucha, deprese
- 24.5.26 00:29
- Aletheia
- 5
Prodavačka v potravinách - hmotná...
- 23.5.26 22:55
- Ketris
- 13
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat
- 24.5.26 01:41
- normalni zena
- 65
Záchvat strachu
- 23.5.26 21:47
- ANYk9
- 8
Prosím o radu - Vřískot při usínání
- 24.5.26 02:26
- Palosanto
- 5
Nové příspěvky
Jeho ex, pejsek a já
- 24.5.26 03:53
- Livius Titus
- 37
Jaký máte názor vztahu žena se ženou, kde...
- 24.5.26 03:24
- Anonymní
- 27
Prosím o radu - Vřískot při usínání
- 24.5.26 02:26
- Palosanto
- 5
Milenky sem nová diskuze
- 24.5.26 01:43
- Luxusnixicht
- 107279
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky starat