Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ivčo, vy jste dobří, že už se snažíte…To u nás to bude asi horší. Holky, od loňskýho června jsme spolu s manžou nespali
Včechno je sice v pohodě, máme se pořád stejně rádi, ale prostě nějak není čas, není kdy a ani nálada nebo co.No jestli chce mít Valča sourozence, tak s tím budeme muset něco začít dělat
Opět jsme si střihli celý těhu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, přejeme s Adélkou Eliáškovi všechno nejlepší k 1.narozeninám! Taky mi přijde že to všechno strašně rychle utíká. Koukám na fotky a pak na Áďu, jak mi tady lítá a řikám si, že to snad ani neni možný..
Jinak mi jsme se shodli, že na další mimi je zatím ještě čas:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..:)
děkujeme za gratulace.. máme za sebou roční kontrolu a očkování. Máme 77 cm a 10 kg, dostali jsme přeočkování hexa a poslední prevenar. V 15 měsících máme další..
V neděli máme tu oslavu, tak sem pak snad hodím nějaké fotky. Jinak já nakonec malému k narozkám nic nekoupila, objednávám mu strašně věcí z Anglie z Nextu z nové kolekce, takže to bude mít ode mě.. ![]()
Marti s tím sexem, to je docela dlouhá doba, tedy.. to Vám to fakt nechybí?? Já někdy melu z posledního, ale musim se k nějakýmu aktu donutit, jinak by to u nás možná probíhalo podobně.. a to i tak si pořád stěžuju, že sexujeme málo na to, jak jsme mladí..
Nejlepší by bylo, hodit někam dítě na hlídání a udělat si večer podle sebe, nějaká véča, drink, romantika, starý časy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, tak přesně takovou romantiku sem chtěla udělat. Navodila sem tu správnou atmosféru, dítě spalo, takže pohoda, ale nakonec stejně k ničemu nedošlo
Manžel jaksi nemohl nebo co…To víš, že mi to chybí, ale člověk si tak nějak zvykne, když už je to taková dlouhá doba… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, ještě abych Tě uklidnila, u nás je to poslední dobou taky podobný.. nic se neděje, přitom si potom ten druhej stěžuje že „vysílal signály“, ale nic se nedělo..
pořád tak nějak doufam, že to je obdobím a taky, že jsme spolu pořád. Ale za 14 dní manžel odjíždí na 14 dní pryč, pak se vrátí asi na 3 dny a odjede na dalších 14 dní.. snad si mezitim začneme pořádně chybět a situace se trochu změní..:) a hlavně, já už se neskutečně těšim na nějaký sluníčko, protože zima na mě nemá valný účinky.:(
K naší narozeninové oslavě, i přesto, že jsme dlooouho statečně odolávali všem virům a epidemiím, nakonec se nám to nevyhlo a v sobotu už Elímu nebylo dobře, přes noc dostal šíílenou rýmu, takže oslava byla v duchu kňourání a nudlí.. ![]()
Ale hlavně, že to neni nic horšího, odsáváme, to nemusim vyprávět, že je horor… většinou vidí vysavač a už je zle..
POsílám aspoň pár fotek, moc se nám jich ani nepovedlo.. ![]()
Chci se zeptat na jednu věc.. když máte prcky nemocný, odsáváte v noci?? Já jsem teda docela proti tomu, protože už tak mi malej spí špatně a ještě, když bych ho začala děsit i v noci tim vysavačem, tak to by byla se spánkem konečná a eště bych mu přivodila nějaký noční děsy.. kamarádka totiž odsává ve dne v noci pořád.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, super fotky! Já si myslím, že u nás to s tou nemocí bude taky stejný. Vždycky když se má někam jít, tak je malá nemocná ![]()
Jinak s tou zimou to máme stejný. Úplně ji nesnáším. Pořád jsme buď nemocní nebo zalezlí doma jak krtci.
S tím odsáváním:když byla Valuš úplně malá, tak sem odsávala i v noci a taky to bylo jako u vás-prostě teror. A teď jí nos vysaju po koupáni než jde spát a pak až ráno. Sice ho má ráno vždycky zalepenej a ucpanej až hrůza, ale noc je klidnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, pekne fotky ![]()
K nocnimu odsavani - kdyz ma mala obr rymu tak odsaju i v noci vysavacem, ale vetsinou jenom prostriknu sterimarem a odsaju balonkovou, neni to uplne idealni, ale nos to trosku uvolni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, krásné fotečky a luxusní dortíky ![]()
Chudák Eli, že má zrovna na narozeniny takové trápení, tak ať se brzy vyléčí. Já odsávala i v noci, ale Lukášek to docela snáší dobře, zvuk vysavače ho spíš uklidňuje a to odsátí nosu dělám už hodně rychle, ale zase ještě nikdy neměl nějakou opravdu velkou rýmu, ale asi bych u velké rýmy raději odsávala než riskovat třeba zánět dutin nebo uší.
U nás proběhla oslava včera, tak taky přihazuju pár fotek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkujeme..:)
Ivčo, Lukáškovi přejeme taky vše jen to nejlepší do dalšího roku.:)
Taky máte krásnej dortík a ta dřevěná kostka velká, to je zajímavá hračka, co to je??
I to velký lego vypadá moooc dobře.. ![]()
JO a my rýmu máme celkem velkou, ale díky bohu dost tekutou, že mu to z nosu teče většinou samo, ale fakt si nedokážu představit, že v noci do toho totálního ticha zapnu vysavač a začnu ho týrat.. to by pro něj podle mě byl děsnej šok.. on už to denní vysávání nesnáší moc dobře..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JO a golfky nové…:) taky paráda..:)
Já pro ně jedu dnes, bohužel nám nestihly přijít do narozenin… tak pak hodím foto.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe Lukášek moc děkuje ![]()
Je to taková dřevěná multifunkční kostka, přikládám odkaz, zatím ho to tedy moc nebere
http://drevene-hracky.heureka.cz/…rum/galerie/
Stavebnici dostal od babičky s dědou, je to taková velká farma a zatím si hraje taky spíš tatínek, ale Luky už se občas snaží alespoň hodit kostičku do krabice nebo mi jí podat do ruky, ale nejvíc kostičky a vlastně všechny hračky fungují jako kousátka ![]()
Golfky jsme koupili Cybex Callisto, dlouho jsem na ně koukala a žádné lepší jsem nenašla, zátím jsme spokojení, tak se těším, až vyjedeme ven
A co jste koupili vy za golfky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
Lukáškovi přeji všechno nejlepší k narozeninkám ![]()
My jsme včera měli taky takovou první oslavičku s jednou babičkou, ale dostal dárek jen od ní a dort jsme nedělali. Narozky má až v sobotu, tak budem vyrábět něco až na sobotu. Holky, já si teda nechci uplně stěžovat, ale nevíte, k čemu je dobrý dávat ročnímu dítěti mluvící auto pro děti od tří let??
Jinak fotečky z vašich oslav jsou moc hezké. Je super, jak si kluci zamyšleně prohlížejí všechny ty dárečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, krásné fotečky a Lukáškovi všechno nejlepší k narozeninám!
MarFr Olímu, taky všechno nej.
Holky hlavně zdravíčko!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky Marti! Jak jsem psala, narozky máme až v sobotu, ale zdravíčko se hodí vždycky
Nezávidím @Veroniqe, že malý má takovou rýmu. Já teda musím říct, že Olda snad ještě ani rýmu neměl! Když byl uplně malý mimi, tak jsem mu nos sice odsávala, ale řekla bych spíš preventivně. Teď vysavač nesnáší, i vysávat musím až večer, když spí… Když má občas plný noc, tak mu tam kápnu Libenar a za chvilku mu nos vyčistim - tak trošku se pokoušíme o smrkání:-) Kdy se vlastně dětičky tak obvykle naučí smrkat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tim smrkáním to bude podle mě ještě nějakou chvíli trvat..:( taky je to u každýho asi individuální.
Jinak i my přejeme Oldovi vše nej nej a hlavně zdravíčko.:)
Ivčo, pořídili jsme Peg Perego Book..jsem z něj nadšená..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak vyřídit vyzivne?
- 24.5.26 23:38
- Anonymní
- 1
Dluhy z pujček
- 24.5.26 22:52
- RajaMatangi
- 2
Tip na destinaci s 6 mesicni
- 24.5.26 22:30
- Anonymní
- 1
Sex na pracovišti, hrozí vyhození z práce
- 24.5.26 23:44
- Rosebery
- 15
Existují citově založené ženy?
- 25.5.26 00:47
- Fire_CarCoolCa
- 12
Výběr základní školy, 1., 2.stupeň - Co...
- 24.5.26 21:49
- nozu
- 9
Elektronická cigareta, jak přestat?
- 24.5.26 18:53
- Lollitka
- 3
Úzkostná porucha, strach z nemocí
- 24.5.26 20:14
- Ani123200
- 5
Mám neustále nalitá obě prsa, čím by to...
- 24.5.26 15:45
- Jj745
- 1
Odečtená cytologie ve VZP aplikaci
- 24.5.26 21:52
- yumyumky
- 10
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 25.5.26 01:08
- Lorre
- 107451
Existují citově založené ženy?
- 25.5.26 00:47
- Fire_CarCoolCa
- 12
Těhotenství a práce ve školní kuchyni
- 25.5.26 00:39
- Černá Madonna
- 83
Mounjaro a zkušenosti?
- 25.5.26 00:02
- Jana593
- 30
Zkušenosti s Ozempicem ?
- 25.5.26 00:01
- Jana593
- 142
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 24.5.26 23:54
- Jahudka82
- 379
Sex na pracovišti, hrozí vyhození z práce
- 24.5.26 23:44
- Rosebery
- 15
Jak vyřídit vyzivne?
- 24.5.26 23:38
- Anonymní
- 1
Hra se slovy, aneb - pojďte si hrát :)