Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
7.2.13 09:54

Ahoj holky, téda Veru, to muselo bejt! Hlavně že je vše ok, teda snad se přes noc nic nezměnilo? A co myslíš, kdyby se stalo něco podobnýho znovu, že by takhle žuchnul na hlavu, jela by si to absolvovat znova? Když by se ti doma zdál v poho? Teda samozřejmě že nejlepší bude, když už na hlavu nikdy nespadne!!

U nás je to asi jak píše Marťa, taky furt padá na hlavu. Naposled jsem teda u něj taky seděla, ale asi na mžik jsem nedávala pozor, žuchnul z gauče, a ještě to vzal přes roh stolu. Trošku jsem ho stačila zbrzdit, až druhej den jsem zjistila, že má na čele malou bouli a modřinu, ale byl v pohodě (teda kromě chvilkového řevu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.2.13 11:07

MarFr malej taky pořád padá, ale tohle byl extra velkej pád a ta boule byla fakt šílená.. jinak, asi ne, asi bych nejela.. já fakt nevim. Já osobně bych nejela ani teď, ale nahlodal mě Martin a když jsem zavolala té doktorce, tak ta mi taky nahlodala.. asi je pak lepší s tim dítětem fakt jet, než něco riskovat..
ale určitě bych si ho příště kontrolovala pořád, několik hodin a kdyby nezvracel, měl normální zorničky a v pohodě vnímal a byl ok, tak bcyh asi nejela..
JInak docela trapas byl, že pod tou novou boulí co si udělal měl ještě starou modřinu, na tom samým místě.. ta doktorka na dětským to poznala hned.. :D
to se asi před 3 dny rochnul o roh stolu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.2.13 11:15

Posílám foto našeho kaskadéra.. líp se mi to vyfotit nepovedlo, ale myslim, že je trochu vidět to modro nad pravým okem..:)
Jo a těch piv si nevšímejte, takhle mi lebedí pod barem a hraje si s těma PET lahvema..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.2.13 11:27

No to modro je vidět pěkně :) Ale kromě toho se mi zdá, že má modřinu i nad druhým okem, ale to se mi asi jen zdá :)
Hlavně že je v poho a je to krásnej okáček!
Jen jestli si pod tím barem spíš neolizuje ty flašky od piva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.2.13 08:18

Tý jo, pěkná modřina..tak hlavně, že to dobře dop :lol: adlo. U nás taky frčí petky pak olej a ocet a dvoulitrovka coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.2.13 11:57

Marti tak to jsme se s manžou zasmáli!!! Dvoulitrovka coly totiž u nás taky jede na plný čáře.. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.2.13 13:47

Holky, dáváte dětičkám kousat jen tak nějakou zeleninu? Já mu furt cpu ovoce a zeleninu má jen k obědu nebo k véče, tak jsem se nad tím teď zamyslela a když vidim ten jeho pupek :mrgreen:, tak si myslim, že ty banány by chtěly trošku prostřídat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.2.13 13:55

@MarFr davam male s veceri cerstvou zeleninu, takovou co pokouse, takze papriky, okurky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.2.13 14:08

Asi to zkusim. Okurky ty asi oškrabeš, ne? Mám mu to ještě taky dávat v rozestupu pár dní, když čerstvou zeleninu v podstatě ještě neměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.2.13 14:21

@MarFr zalezi jakou slupku okurka ma, ale dost casto neskrabu, mala to vykouse a zbytek necha :-D A rozestupu bych uz se tolik nedrzela, salatovka je podle me dost neskodna, u papriky nebo rajcete bych asi hlidala vic a davkovala postupne a sledovala reakci. Ale jestli davas sklenicky, tak tam papriky i rajcata jsou snad od 5. mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.2.13 14:25

To jo, ale jsou uvařený, nebo co s tím dělaj :) Vůbec nechápu, že mě to nenapadlo už dřív, mu dát syrovou zeleninu! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.2.13 14:27

@MarFr okurky bych se nebala, rajce asi davat jenom po troskach. Mala ma nejradsi cervenou nebo zlutou papriku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.2.13 14:29

Zkusíme :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
10.2.13 09:41

Tak včera proběhla majinkatá domácí oslavička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
10.2.13 10:24

Krásné fotky, MarFr.. je vidět, že jste si to všichni užili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny