Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
13.12.11 08:27

Me je to taky lito ale nic se neda delat .každej chlap se k tomu nepostavi čelem..Treba ten muj mi řekl,že jsem mu zničila život :( což me přislo aji lito ,jelikož jsou na to vždycky dva ne jen jeden :) Ale za prcka jsem ráda :) hlavně že je zdravoučkej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.12.11 08:41

Terko,to byl tedy pěkný srab a to je hodně slabé slovo :pocitac:
Držím ti palce,ať to všechno s broučkem zvládnete,věřím,že ano jsi moc statečná maminka a malej ti to určitě všechno vynahradí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.12.11 09:02

Přesně tak…tohle dokáže říct jen totální ubožák! :evil:
Ale ten mimísek Ti to všechno určitě vynahradí!! A máš pravdu, že nejdůležitější je, aby byl zdravej!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.12.11 10:03

Je to ubožák :( ale s tim ja už nic neudelam ,tak nejak sem se stim už smirila..A kdyz ho uz nemusis resit to jeho vydirani ..ukoncila jsem to tim ze jsem mu rekla ze ho jako otce nenapisu tak mi spokojene rekl ze je rad ze jsem dostala rozum :( ale to že ma dite mu je jedno ani na zdravotni stav se nezeptal..ani jak se dari me jen proste resil to aby nas dva mel s krku:(a tomu nikdy neodpustim …Jsem sama a jsem rada nez abych byla s nekym s kym bych se trapila..! Moje rodina mi pomaha a nastesti mam v rodine sestru ktera ma 6mesicniho chlapecka a druha sestra ma 4 mesicni holčičku :)takze malej bude mit aji vekove stareho bratrance a sestrenici :) Nemam chut si ani nikoho hledat,mate pravdu uz me staci ke stesti jen narozeni Adamka a uz me nic chybet nebude.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.12.11 10:28

Je dobře,že jsi se k tomu postavila takhle.Než být s takovým blbcem,tak je lepší být sama.Však on mu to jeho chování život jednou vrátí a v tom tvém životě se časem určitě objeví někdo,kdo si zaslouží být s vámi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.12.11 11:06

Určitě!! Souhlasím, jsi statečná..

Zdá se mi to?? Nebo se tu dlouho neobjevila Marti… ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.12.11 11:11

Byla tu naposledy v pátek,tak snad je jen zaneprázdněná před vánocema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.12.11 17:56

Ahoj holky,tak sem tady.Měli jsme nějaký pokažený internet,tak sem nemohla napsat :x Ale už to funguje.Jinak u nás se říká břečka :lol:
Ivi kočárek je krásnej,ale fakt bych si nějak nemohla představit, že bych s tím vyjela u nás do té břečky.To byc byla zaliskaná i kočárkem :lol: :lol: :lol: Ale barvička je krásná, to se musí nechat.Ale jelikož my jsme prasátka, tak si takový nemůžeme dovolit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.12.11 18:06

Jiank je toho hoooodně,co se tu událo.Nestačím číst:
Ivi:s tou sociálkou nic nedělej, to je jen informativní a těhotných se to nijak netýká.Jen to prostě posílají všem.
Veru:seš dobrá, že se s tím tak dokážeš porvat s tou dietou.Já teda sním kde co :lol: Úplně se děsím vánoc :zed:
Terko:tobě přeju jen to nej do budoucna a na toho chlapa se vy.....Seš hodně statečná.Asi ještě holt nemá rozum na to vychovávat dítě.A buď ráda,že to tak dopadlo.Horší by to bylo, kdyby ti to řekl třeba za rok…A jinak kočírek máš taky moc krásnej.

Já ho mám taky u našich pověrčivá sem a moje mamka taky.ta by to nepřežila, kdybych ho měla doma. :lol:
Jinak začínám zítra 32.tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.12.11 07:44

Ahoj Marti,díky.Kočárek je sice světlý,ale zase se dá krásně celý odstrojit a dát do pračky.A materiál je nějak odolný proti zašpinění,tak na to jsem tedy zvědavá :) .
Včera jsem byla na předporodním kurzu,byla jsem tam úplně sama,tak to bylo něco pro mě,moc jsem nevěděla na co se mám pořád ptát :) .Probírali jsme úlevové polohy u porodu,dýchání,masáže,šestinedělí a péči o miminko.Nic moc nového jsem se nedozvěděla,víc jak půl roku na e-miminu je docela dobrá teoretická příprava,kéž by to bylo pak v praxi tak jednoduché.Příští týden mám ještě přednášku o kojení,tak tam asi bude nejasností víc a mělo by přijít i víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.12.11 08:36

Tý jo, tak ty už budeš mít předporodní kurz za sebou…paráda.Já se na to asi vybodnu,nějak to dopadne i když se bojím jako blázen.
V noci už se mi strašně špatně spí.Budím se a už pak nemůžu usnout… :zed:
Jinak dnes už máme doma zedníka na poslední a konečně konečné úpravy :dance: ale ten bordel........ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.12.11 08:57

Ten kurz je fajn hlavně v tom,že mám alespoň nějakou akvivitu a taky že je to tady v porodnici,takže se tam alespoň trochu seznamuju s prostředím a personálem a tím pádem mám i trochu menší strach.Jinak co se týče informací,tak jich opravdu moc nových není a hlavně si myslím,že potom to bude všechno jinak.Docela se mi líbí,že si tam třeba v klidu vysvětlíme,proč po nás někdy u porodu chtějí,aby jsme netlačili,lehli si na bok a tak různě,některé rodičky to u porodu berou jako zbytečnou buzeraci a nadávají.Ale těžko říct,jak to člověk při těch kontrakcích vnímá :nevim:

Toho zedníka ti tedy nezávidím,když si vzpomenu na nás na jaře a v létě,jak jsme tady měli permanentně bordel,no hrůza.Ale hlavně,že to budete mít konečně všechno hotové a stihnete to dokonce do vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.12.11 16:17

Holky, tak už mám uklizeno , dokonce sem stihla ještě upíct dvoje cukroví a teď už jenom sedím u telky a do večera se ani nehnu!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
14.12.11 16:43

Teeeda, Ty seš ale šikovná..:)
To cukroví Ti úúplně závidim.:) Já jsem se rozhodla, že když to nemůžu jíst, nebudu ho ani péct. A manželovi bude stačit to, co dostane u babiček..
Dnes večer jedu zase na cvičení, jako přednáška by měla být pediatrická doktorka. Ale zase kdo ví, už 2× to odřekla, tak uvidíme. Už úplně vidim, jak jí tam budeme my těhule válcovat dotazama.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.12.11 17:26

Tý jo holky, vy máte ale aktivit.mě přijde, že se jen válím doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny