Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
monny - prosím tě, kdy ti asi začali poslíčky, já sem v 38.tt a pořád se mi jako asi nic neděje…tak nevím
salamander369 píše:
monny - prosím tě, kdy ti asi začali poslíčky, já sem v 38.tt a pořád se mi jako asi nic neděje…tak nevím
mě začali tak v 36tt možná i dřív… ![]()
monny:
tak budeme držet palečky, aby vana zabrala… na mě teda nepůsobila ani vana ani bouřky… ![]()
salamander:
poslíčci nejsou rozhodující… já je měla 4 dny před porodem a byli pravidelní, sprcha je urychlila a když jsem dorazila do porodnice, tak si mysleli, že mám porodní bolesti, přestalo to, až večer, když jsem si nechala píchnout injekci proti bolesti (oni teda říkali, že ta injekce buď uspíší porod nebo ho úplně zastaví)! a to už jsem vlastně byla 40+1, a malej se narodil 40+4. Do té doby jsem taky nic necítila… každej to má fakt jinak, ale neboj, porodní bolesti poznáš ![]()
aha, no musim upřímě říct že sem magnézko nebrala, dr mi psal akorád kyselinu listovou, jinak vše ok..
maty - no tak to taky všude čtu že porodní bolesti zaručeně poznám…jen právě všichni píšou o poslíčkách a já nic, ne že bych nebyla ráda, aspoň sem ušetřená nějaký bolesti ne?? ![]()
salamander369 píše:
maty - no tak to taky všude čtu že porodní bolesti zaručeně poznám…jen právě všichni píšou o poslíčkách a já nic, ne že bych nebyla ráda, aspoň sem ušetřená nějaký bolesti ne??
no, kdo nemá poslíčky, tak má delší porod, se říká… že poslíčci prý připravují porodní cesty ![]()
jéééééééééééé tak to si mě moc nepotěšila…
to sem ještě nikde nevyčetla, tak doufám že teda přijdou ![]()
salamander:
to určitě… já jsem teda poslíčky zažila až v tom 40+1 a porodní bolesti na mě přišli v noci… nedalo se to zaspat, byla to taková jiná bolest… u poslíčků mě bolel podbřišek a trošku tvrdlo dole bříško… u těch porodních bolestí mě tvrdlo bříško od shora dolů a bolelo mě v kříži…jo a nevydržela jsem sedět…
monny:
taky to slyším poprvé… ale je pravda, že od první porodní bolesti to bylo rovných 19 hodin než se malej vyklubal na svět, ale já se neotvírala…
no tak já občas ale opravdu jen občas mívám pocit jako před menzesem, ale to je vždycky jen chvilinku a fakt sem to měla jen párkrát…no každopádně si počkám na zítřejší verdikt dr. ![]()
maty1983 píše:
monny:
taky to slyším poprvé… ale je pravda, že od první porodní bolesti to bylo rovných 19 hodin než se malej vyklubal na svět, ale já se neotvírala…
a to je přesně ono.. mě to říkaly kámošky právě.. i v porodnici se mě ptali jestli mám poslíčky ![]()
salamander:
uvidíš, co na to řekne mudr… určitě dej vědět…
holky, já budu dneska končit… malej se mi probírá k životu, tak přebalíme, nakojíme a pojedeme na zmrzlinku… ![]()
jo, dneska se mi zdálo, že kojím a když se manžel převaloval (doopravdy), tak jsem ho držela, aby nedolehl a křičela jsem na něj, že je pod ním malej (už mi z toho hrabe) ![]()
no tak to sem teda fakt zvědavá jak to u mě dopadne… mě se dr na nic takovýho neptal…chjo, teď se kapánek bojim bojim - víc než do teď