Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
24.5.11 15:17

Mony hamiltona nezávidim,ikdyž nemám osobní zkušenost…držím palce at to jde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 15:23

Mony co je to vyšetření KTG, co znamená že špatný? :nevim:

Jinak už to máš za pár a to za pár (hodin) vůbec né dnů. Já taky měla hamiltona, zavřena 110%, malej moc vysoko a šup pár hodin na to sme šli rodit. A všichni kolem mě porodili do pár hodin, druhého dne. Takže zítra budeš chovat ;) ono je to z ničeho nic potom hamiltonu. ja ho chci zase udělat jak budu u termínu…
Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 15:27
lucienne píše:
monny to zvládneš, musíš :hug: po tom hamiltonu by se to mohlo urychlit ne?

to si nejsem jistá… kámošce zabral až pátej Hamilton.. na někoho zabírá, na někoho ne :nevim:
A já zatím nic, jen kontrakce jak kráva, ale to jsem měla i ráno a nikdo na to nic neřekl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 15:29
Nicollka píše:
Mony co je to vyšetření KTG, co znamená že špatný? :nevim:Jinak už to máš za pár a to za pár (hodin) vůbec né dnů. Já taky měla hamiltona, zavřena 110%, malej moc vysoko a šup pár hodin na to sme šli rodit. A všichni kolem mě porodili do pár hodin, druhého dne. Takže zítra budeš chovat ;) ono je to z ničeho nic potom hamiltonu. ja ho chci zase udělat jak budu u termínu…
Držím palce :hug:

Malej má prostě špatný srdíčko, lítá mu to mezi 90-200 tepy 8-o :nevim: Ale když to prý tak bylo pokaždé, tak je to v normě 8-o
Já měla termín už předevčírem, takže už jsem to prošvihla… Ale jak píšu, ten Hamilton, kámošce zabral třeba až pátej Hamilton…
Ale že prostě nejsem otevřená, je tamčípek, tak hold smůla :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 15:58

aha tak at zabere, mě taky řekli no za týden se ještě uvidime, taky sem byla zašpuntovana mega, a v noci se to rozjelo. kamoška měla kontrakce ale nic, vytřela barak, vyprala a povesila pradlo, navařila, a v noci taky jeli. tak at to maš taky rychly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 16:29

holky mě už třetí den strašně bolí stydká kost, jak chodim au au. tak jako kdybych dostala kopačku do „pipušky“ :( je možné že se roztahuji, nebo je to jen následek sexu? ale to nebylo zase takové „wow“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:37
Nicollka píše:
holky mě už třetí den strašně bolí stydká kost, jak chodim au au. tak jako kdybych dostala kopačku do „pipušky“ :( je možné že se roztahuji, nebo je to jen následek sexu? ale to nebylo zase takové „wow“ :)

To je naprosto normální… roztahuje se pánev… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 16:45

8-o au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:47

jojo, mě se roztahovala od toho 25tt do 34tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.5.11 16:50

no paráda tak to mám ještě nákej ten pátek před sebou :) chodim jak nakopnutá kačena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 16:52

a jdes nekdy ted brzy k dr. nicol? muze to byt treba i neco jineho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:53

ale neboj, ono je jen ze začátku bolestivé… pak to samo přejde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:54
lucienne píše:
a jdes nekdy ted brzy k dr. nicol? muze to byt treba i neco jineho :nevim:

nic jiného to není, je to naprosto normální.. tady na emiminu je na to téma nejedna diskuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 16:56

jedna holka mela to same a uz nevim co přesně se dělo, ale musela ležet a ležet :nevim: ale asi to byla nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 17:01
lucienne píše:
jedna holka mela to same a uz nevim co přesně se dělo, ale musela ležet a ležet :nevim: ale asi to byla nahoda

Může to být i tvrdnutí dělohy.. a na to je magnézko.. ale pokud je jakoby u pipky, tak je to JEN natahování svalů a pánve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí