Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mony hamiltona nezávidim,ikdyž nemám osobní zkušenost…držím palce at to jde rychle
Mony co je to vyšetření KTG, co znamená že špatný? ![]()
Jinak už to máš za pár a to za pár (hodin) vůbec né dnů. Já taky měla hamiltona, zavřena 110%, malej moc vysoko a šup pár hodin na to sme šli rodit. A všichni kolem mě porodili do pár hodin, druhého dne. Takže zítra budeš chovat
ono je to z ničeho nic potom hamiltonu. ja ho chci zase udělat jak budu u termínu…
Držím palce ![]()
lucienne píše:
monny to zvládneš, musíšpo tom hamiltonu by se to mohlo urychlit ne?
to si nejsem jistá… kámošce zabral až pátej Hamilton.. na někoho zabírá, na někoho ne ![]()
A já zatím nic, jen kontrakce jak kráva, ale to jsem měla i ráno a nikdo na to nic neřekl ![]()
Nicollka píše:
Mony co je to vyšetření KTG, co znamená že špatný?Jinak už to máš za pár a to za pár (hodin) vůbec né dnů. Já taky měla hamiltona, zavřena 110%, malej moc vysoko a šup pár hodin na to sme šli rodit. A všichni kolem mě porodili do pár hodin, druhého dne. Takže zítra budeš chovat
ono je to z ničeho nic potom hamiltonu. ja ho chci zase udělat jak budu u termínu…
Držím palce
Malej má prostě špatný srdíčko, lítá mu to mezi 90-200 tepy
Ale když to prý tak bylo pokaždé, tak je to v normě ![]()
Já měla termín už předevčírem, takže už jsem to prošvihla… Ale jak píšu, ten Hamilton, kámošce zabral třeba až pátej Hamilton…
Ale že prostě nejsem otevřená, je tamčípek, tak hold smůla
![]()
aha tak at zabere, mě taky řekli no za týden se ještě uvidime, taky sem byla zašpuntovana mega, a v noci se to rozjelo. kamoška měla kontrakce ale nic, vytřela barak, vyprala a povesila pradlo, navařila, a v noci taky jeli. tak at to maš taky rychly
holky mě už třetí den strašně bolí stydká kost, jak chodim au au. tak jako kdybych dostala kopačku do „pipušky“
je možné že se roztahuji, nebo je to jen následek sexu? ale to nebylo zase takové „wow“ ![]()
Nicollka píše:
holky mě už třetí den strašně bolí stydká kost, jak chodim au au. tak jako kdybych dostala kopačku do „pipušky“je možné že se roztahuji, nebo je to jen následek sexu? ale to nebylo zase takové „wow“
To je naprosto normální… roztahuje se pánev… ![]()
no paráda tak to mám ještě nákej ten pátek před sebou
chodim jak nakopnutá kačena
a jdes nekdy ted brzy k dr. nicol? muze to byt treba i neco jineho ![]()
ale neboj, ono je jen ze začátku bolestivé… pak to samo přejde… ![]()
lucienne píše:
a jdes nekdy ted brzy k dr. nicol? muze to byt treba i neco jineho
nic jiného to není, je to naprosto normální.. tady na emiminu je na to téma nejedna diskuze ![]()
jedna holka mela to same a uz nevim co přesně se dělo, ale musela ležet a ležet
ale asi to byla nahoda
lucienne píše:
jedna holka mela to same a uz nevim co přesně se dělo, ale musela ležet a ležetale asi to byla nahoda
Může to být i tvrdnutí dělohy.. a na to je magnézko.. ale pokud je jakoby u pipky, tak je to JEN natahování svalů a pánve