Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no a nakonec budu 10dni přenašet a ještě mě předběhneš ![]()
jdu zkusit zaspat. tak pro dnes dobrou
salamander, gratulka ke KO ![]()
No, v pátek mám KO, tak uvidíme.. když se nic dít nebude, tak v úterý 100% vyvolání porodu ![]()
holky muzu vam rict,ze bych se obcas vratila do casu pred porodem
… ale i tohle je krasne obdobi,kdyz muzu travit cas s malou a povidat ji, hladit ji,obejmout ji
a proste mit ji u sebe!
![]()
ja si myslim. taky bych toho svyho drobecka už ráda ponuchnala ![]()
jo, já ho taky chci mít u sebe…
Ale jako nechápu tu diagnózu… napřed mi hrozí od 27tt předčasným porodem a teď ještě přenáším ![]()
lucienne píše:
hlavne ze jsi nerodila v tom 27 monny
no to sice ju, ale kdybych věděla, že nakonec budu přenášet, tak si nějaký ležení rozmyslím dřív
![]()
Ahoj holky, tak si to tak procitam a jasne, ze se nic nevyrovna tomu, kdyz muzete ten svuj poklad uz konecne obejmout a opusinkovat, ale zaroven Vam i zavidim to cekani. Ma to svoje velky kouzlo, kdyz nevis, co te ceka a tolik se tesis… V mym pripade o to vic, kdyz jsme nevedeli, co cekame. Jo a dva tydny po porodu, stale si pokladam ruce na bricho
a styska se mi po pohybech v brisku.Ikdyz teda jen nekdy. Kazdopadne jsem moc rada, ze jste vsechny a vsichni v poradku a Monny, drz se! Doufam, ze dnes uz spat nepujdes a misto toho budes tlacit Davidka na svet ![]()
Karamelinko děkuju.. ale dneska nevím… už jsme měli i dvakrát sex… ale nic
![]()
Příspěvek upraven 24.05.11 v 22:33
Joj, tak dlouhou prochazku a ostry jidlo si dej
a to by bylo, aby nebylo. Mno nezavidim ti to. Segra prenasela deset dni, takze docela tusim, jak narocny to muze byt.
hezky jsi to napsala karamelko! a co oliverek, jak prospiva a jak se mate? ![]()