Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
salamander369 píše:
ty bláho sem se tu neukázala celý odpoledne a monny už jela rodittak budem držet palečky
no jinak sem každopádně pro šatičky
uz taky byl nejc´vyssi cas.. aby malej byl venku.. taky se pidavam a budeme drzet palecky…
![]()
jasný kraťasy s tílkem taky fpoho, ale volný šatičky zakryjou i špíčky
ale záleží na vkusu samozřejmě ![]()
Holky díky za rady a jak tu někdo psal že šaty zakrejou špíčky tak já jsem těhotná 14t a připadám si už jak tučnák je to vůbec možny?
manca 1 píše:
Holky díky za rady a jak tu někdo psal že šaty zakrejou špíčky tak já jsem těhotná 14t a připadám si už jak tučnák je to vůbec možny?
tučnák je hezky zviratko… ![]()
jo holka, možný je všechno, já si ja začátku připadala taková jako kdybych byla nafouklá, teď už se valim jak hroch a navíc na mě nějak poslední dny působí hormony, takže mě rozhodí kdejaká blbost, fakt hrozný…
makyna91 píše:manca 1 píše:tučnák je hezky zviratko…
makyna91 píše:manca 1 píše:tučnák je hezky zviratko…
salamander369 píše:A v jakym si týdnu?
jo holka, možný je všechno, já si ja začátku připadala taková jako kdybych byla nafouklá, teď už se valim jak hroch a navíc na mě nějak poslední dny působí hormony, takže mě rozhodí kdejaká blbost, fakt hrozný…
makyna91 píše:salamander369 píše:tak to uz mas taky zapar… vid
38tt![]()
![]()
ja rodila 38+3… ![]()
salamander369 píše:
38tt
manca 1 píše:salamander369 píše:
38tt![]()
No jo tak to se pak nedivim, ale ve 14tt mít takovej ranec co mam já to je hrůza
![]()
ale zas tak hrozny to urcite neni… nebo jo? ![]()
holky já jsem 22týden a nevejdu se do ničeho z lonska,takže u mě tak leginy a tílka a šaty a legíny
Culie píše:
holky já jsem 22týden a nevejdu se do ničeho z lonska,takže u mě tak leginy a tílka a šaty a legíny