Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
28.5.11 22:04

přesně tak =)) ty šaty a legíny to jistěji,
no a za pár to snad mámm ,už se těšim až to budu mít za sebou, kor když monny teď jela, mrkla sem do jiný diskuze a tam psala před třičtvrtě hoďkou že jí řekli k ránu a má kontrakce po 7 - 8 minutách, ale každopádně už se jí to blíží=)) chjo asi jí závidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.5.11 22:05
salamander369 píše:
přesně tak =)) ty šaty a legíny to jistěji,
no a za pár to snad mámm ,už se těšim až to budu mít za sebou, kor když monny teď jela, mrkla sem do jiný diskuze a tam psala před třičtvrtě hoďkou že jí řekli k ránu a má kontrakce po 7 - 8 minutách, ale každopádně už se jí to blíží=)) chjo asi jí závidim

neboj taky se dockas..... uvidis.. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
28.5.11 22:08

to já vím že se dočkám, ale jak si to tady čtu tak to na mě nějak doléhá… no co se dá dělat než čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:14

manco empirovy strih je ze je to pnute na prsou a pak se to rozšiřuje. takže neni videt bricho ani zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.5.11 22:14
salamander369 píše:
to já vím že se dočkám, ale jak si to tady čtu tak to na mě nějak doléhá… no co se dá dělat než čekat :mrgreen:
:wink: :wink: :wink: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:16

salamander to už je par dni to vydrzis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.5.11 22:17
lucienne píše:
salamander to už je par dni to vydrzis :dance:

a kdy mas termin???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:18
lucienne píše:
manco empirovy strih je ze je to pnute na prsou a pak se to rozšiřuje. takže neni videt bricho ani zadek :lol:

děkuji po nějakých se podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:18
lucienne píše:
manco empirovy strih je ze je to pnute na prsou a pak se to rozšiřuje. takže neni videt bricho ani zadek :lol:

děkuji po nějakých se podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:21
makyna91 píše:
manca 1 píše:
salamander369 píše:
38tt
:palec: :palec: No jo tak to se pak nedivim, ale ve 14tt mít takovej ranec co mam já to je hrůza :zed: :zed:
ale zas tak hrozny to urcite neni… nebo jo? :wink:

No váha mi nahoru moc neleze, ale břicho mám velký. Je to proto že už čekám třetí a měla jsem po dětech vytahanou povislou kůži a ted to mám sfouklí a vystouplí do předu a mám to břicho dost velký, ale na váze mám pořád 70 až 73 se mi to pohybuje ale jsem zas dost vysoká 177cm, ale to břicho je rozhodně vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:23
Culie píše:
holky já jsem 22týden a nevejdu se do ničeho z lonska,takže u mě tak leginy a tílka a šaty a legíny

tričko a legíny vypadá moc pěkně, ale mě jde spíš o to co nosit v těch vedrech a navíc když pojedem v létě dvakrát do chorvacka tak si neumim představit v čem se tam z břichem budu píct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:24
manca 1 píše:
Culie píše:
holky já jsem 22týden a nevejdu se do ničeho z lonska,takže u mě tak leginy a tílka a šaty a legíny
tričko a legíny vypadá moc pěkně, ale mě jde spíš o to co nosit v těch vedrech a navíc když pojedem v létě dvakrát do chorvacka tak si neumim představit v čem se tam z břichem budu píct.
Culie a kolik si za tu dobu přibrala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:24
manca 1 píše:
Culie píše:
tričko a legíny vypadá moc pěkně, ale mě jde spíš o to co nosit v těch vedrech a navíc když pojedem v létě dvakrát do chorvacka tak si neumim představit v čem se tam z břichem budu píct.
Culie a kolik si za tu dobu přibrala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:42

měla jsem na mysli neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:43