Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lucienne píše:Děkuji i manža mi je schválil
měla jsem na mysli neco takoveho
na nich je super ze nemusis zatahovat bricho a vypada to lichotive k postavě ![]()
ja takovy presne nemam, jen podobny strih. ale ted je to moderni a prodavaji se vsude. ja nejake nakoupila v tescu, ale nevim jestli jeste maji, byly to nejake vyprodeje pred mesicem
jedny mam za 100 a dvoje za 400 ![]()
lucienne píše:Tak to je super a uplně za kačku
ja takovy presne nemam, jen podobny strih. ale ted je to moderni a prodavaji se vsude. ja nejake nakoupila v tescu, ale nevim jestli jeste maji, byly to nejake vyprodeje pred mesicemjedny mam za 100 a dvoje za 400
Dobré ráno, krásnou neděli přeji dnes už snad bez deště, jdu rychle vařit, po obědě jdeme na den dětí a zítra MM už odjíždí.
Včera sme nakupovali a táta nám koupil dvě tričenka no byla sem úúúplně dojatá.
Monna už? ![]()
Ahojík maminky, těhulinky a miminka
Tak jakou máte neděli? Chystáte něco? Tady vypadá že bdue pěkně, ale plán nemáme.. ![]()
Ahojky ![]()
Tak Monča včera večer jela, měla pozitivní plodovku, tak si jí tam už rovnou nechali akorát v Hradci měli plno, tak jí převezli do Pardubic s minimálním nálezem. Kolem jedenáctý měla kontrakce pořád stejný asi po 7 min. a byla málo otevřená, že čekají na ráno že to bude. Od tý doby žádný zprávy. Tak buď to mají za sebou, nebo stále čeká ![]()
IlkaV píše:
Ahojky
Tak Monča včera večer jela, měla pozitivní plodovku, tak si jí tam už rovnou nechali akorát v Hradci měli plno, tak jí převezli do Pardubic s minimálním nálezem. Kolem jedenáctý měla kontrakce pořád stejný asi po 7 min. a byla málo otevřená, že čekají na ráno že to bude. Od tý doby žádný zprávy. Tak buď to mají za sebou, nebo stále čeká
to sem celkem zvedava…
![]()
Ahoj holky ![]()
omlouvám se ale včera už sem nějak odpadla, neměla sem na nic náladu, no k těm šatičkám, nějaký podobný jsem si já obědnávala z bonprixu, a jsou úplně úžasný, plánuju že je budu hezky nosit i po porodu, a fakt nic není vidět (teda teď samozřejmě jo
) no a fakt sem zvědavá jak ta monny, připadá mi že jí Davídek už pěkně dlouho trápí, to si neumím ani představit, tak snad jim to dneska dopadne, pokud už nejsou 2 ![]()
salamander369 píše:
Ahoj holky
omlouvám se ale včera už sem nějak odpadla, neměla sem na nic náladu, no k těm šatičkám, nějaký podobný jsem si já obědnávala z bonprixu, a jsou úplně úžasný, plánuju že je budu hezky nosit i po porodu, a fakt nic není vidět (teda teď samozřejmě jo) no a fakt sem zvědavá jak ta monny, připadá mi že jí Davídek už pěkně dlouho trápí, to si neumím ani představit, tak snad jim to dneska dopadne, pokud už nejsou 2
taky sem na to zvedava… ![]()