Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
28.5.11 22:44
lucienne píše:
měla jsem na mysli neco takoveho
Děkuji i manža mi je schválil :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:48

na nich je super ze nemusis zatahovat bricho a vypada to lichotive k postavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:51

Lucinko a kde si je našla? V jaky ceně se tak pohybujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 22:54

ja takovy presne nemam, jen podobny strih. ale ted je to moderni a prodavaji se vsude. ja nejake nakoupila v tescu, ale nevim jestli jeste maji, byly to nejake vyprodeje pred mesicem :think: jedny mam za 100 a dvoje za 400 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.5.11 22:59
lucienne píše:
ja takovy presne nemam, jen podobny strih. ale ted je to moderni a prodavaji se vsude. ja nejake nakoupila v tescu, ale nevim jestli jeste maji, byly to nejake vyprodeje pred mesicem :think: jedny mam za 100 a dvoje za 400 :dance:
Tak to je super a uplně za kačku :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.5.11 08:03

Dobré ráno, krásnou neděli přeji dnes už snad bez deště, jdu rychle vařit, po obědě jdeme na den dětí a zítra MM už odjíždí.

Včera sme nakupovali a táta nám koupil dvě tričenka no byla sem úúúplně dojatá.

Monna už? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.5.11 08:04

a dvě z výletu
1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.5.11 08:05

2.

jak tu manža nebude trochu dočtu co probirate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.5.11 08:42

Ahojík maminky, těhulinky a miminka

Tak jakou máte neděli? Chystáte něco? Tady vypadá že bdue pěkně, ale plán nemáme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.5.11 08:43

ty modrý jsou nádhernýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
29.5.11 09:13

Ahojky :mavam:
Tak Monča včera večer jela, měla pozitivní plodovku, tak si jí tam už rovnou nechali akorát v Hradci měli plno, tak jí převezli do Pardubic s minimálním nálezem. Kolem jedenáctý měla kontrakce pořád stejný asi po 7 min. a byla málo otevřená, že čekají na ráno že to bude. Od tý doby žádný zprávy. Tak buď to mají za sebou, nebo stále čeká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.5.11 09:16
IlkaV píše:
Ahojky :mavam:
Tak Monča včera večer jela, měla pozitivní plodovku, tak si jí tam už rovnou nechali akorát v Hradci měli plno, tak jí převezli do Pardubic s minimálním nálezem. Kolem jedenáctý měla kontrakce pořád stejný asi po 7 min. a byla málo otevřená, že čekají na ráno že to bude. Od tý doby žádný zprávy. Tak buď to mají za sebou, nebo stále čeká :kytka:

to sem celkem zvedava… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 10:06

Ahoj holky :mrgreen:
omlouvám se ale včera už sem nějak odpadla, neměla sem na nic náladu, no k těm šatičkám, nějaký podobný jsem si já obědnávala z bonprixu, a jsou úplně úžasný, plánuju že je budu hezky nosit i po porodu, a fakt nic není vidět (teda teď samozřejmě jo :-D ) no a fakt sem zvědavá jak ta monny, připadá mi že jí Davídek už pěkně dlouho trápí, to si neumím ani představit, tak snad jim to dneska dopadne, pokud už nejsou 2 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.5.11 10:16
salamander369 píše:
Ahoj holky :mrgreen:
omlouvám se ale včera už sem nějak odpadla, neměla sem na nic náladu, no k těm šatičkám, nějaký podobný jsem si já obědnávala z bonprixu, a jsou úplně úžasný, plánuju že je budu hezky nosit i po porodu, a fakt nic není vidět (teda teď samozřejmě jo :-D ) no a fakt sem zvědavá jak ta monny, připadá mi že jí Davídek už pěkně dlouho trápí, to si neumím ani představit, tak snad jim to dneska dopadne, pokud už nejsou 2 :-D

taky sem na to zvedava… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 10:18
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...