Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nicoll:
tak to tě obdivuju, jestli jsi vstavala s ním… já dnes nebyla schopná pomalu ani otevřít oči,když manžel o půl 6 odcházel do práce…
malej mi usina, tak si jdu připravit oběd… dneska asi zapečený brambory s uzenym…
ahooooj holky, jen abych se teda přidala k tomu co sem dočetla, já začala kupovat věci ještě před MD, ale taky se mi toho dost sešlo od švagrový, takže díky bohu, jsou to hrozný pálky za ty pidivěcičky a co jich člověk potřebuje ![]()
jinak o tom spaní mi ani nemluvte, v noci spát ne a ne, nějak mi to prostě už nejde, chodim pomalu každou hodinu a půl na záchod atd, a dopoledne to bych prospala celý, ale dneska se musim pochválit, už mám vycíděnou koupelnu a hajzlík, ale teď si dávám voraz a přemýšlím na co ještě vlítnu dokud mám trochu energie ![]()
a oběd?? Tak to já chci oboje, svíčkouvou i zapečený brambory ![]()
jooo holky kdyz se vidite po třech týdnech na víkend
ted budu zase spát do aleluja. ale ze soboty na nedelu by mel byt doma doufam.
ježiš no tak to je jasan, to bych byla taky na nohou
chjo, ale seš dobrá, já bych to takhle asi bez něj nevydržela, teď mi přijde dlouhý i než mi přijde odpo z práce, ale ono co by mi asi zbývalo viď??
no ja si za ty roky zvykla, spíš mi vadí když je doma dýl jak týden, to už si i lezeme trošku na nervy
Mě to celkem vyhovuje, no kdyby jezdil na vikendy, nebo jednou za 14dní na 4 dny tak by to bylo v poho.
Jen až budeme rodit bude se mnou i dva tydny aby mi pomohl, bude vodit do školky a tak.
Ahojky holky,
přeji všem krásný den.
Lucienne: stavět postýlku takhle brzo, to je mazec.
My jí stavěli den před porodem, jinak byla zabalená v krabici. Nebyla totiž kam postavit. Dodělali jsme bydlení tři dny před porodem.
Holky, já jsem tak líná uklízet, žehlit, vařit. Nechce se mi dělat vůbec nic ![]()
Lucienne:
k nám… hodím do trouby buchtu, at máme co ke kafíčku ![]()
Speat:
taky se mi nechce žehlit… ale budu muset
už se tady k tomu půl hodiny přemlouvám ![]()
Nicollka:
tak to te obdivuju, ze bez nej takhle vydrzis… ale ono nic jineho nezbyva
super maty, doufam ze bude tvarohova
speat mne to nejak brzy neprijde
štěstí přeje připraveným ![]()