Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
uz jsem koukala zuzi. je krasna
ahoj speat! to je dobre ze hezky prospiva ![]()
zuziiiiik píše:
Ahojík kurri-z Moc tě tu vítámFakt se známe z obchodky??? No vidíš to… A připomeneš se mi…
Jinak tady koukám na ty vaše „rozměry“ miminek… Natálka měla 49cm a 2950g a musím říct, že mi to stačiloJinak jsem byla včera s Náťou u doktorky na kontrole po šestinedělí a ta naše holka už má 4550g
Docela jsem čuměla, že za měsíc přibrala 1,5kg
Ted mi doslo, ze tady mam nick Kurri, takze asi nebudes vedet. Zuzana Tucker, predtim Pavelkova.
Jinak Natalka je peknej kousek, jen at pekne roste!! my vazime 5kg, Lili mela 3.27 pri narozeni, ted uz tolik nepribira, ale prvni 2 mesice, to jsem myslela, ze z ni bude brzy mala sumo holka.. ![]()
lucienne píše:
díky zuzi. příbuzensvo si to samozrejme nemyslídle jejich slov je „neobvykle“ ale reknou to tak jakože debilnejsi jmeno neslyseli. ale co
a ja budu asi taky brecet
je to užasny jak je na tech miminkach videt pokroky
moni teda davidek si pospisil s usmevem
Jen tak mimochodem, jmeno Jsi vybrala uplne super!!!! Zase tak neobvykle uz asi taky nebude, sesly jsme se tu dve Lilinky v jedne diskusi ![]()
díky kurri, my jsme z nej nadšený
a tvoje dceruška je primo Lili nebo je to zkracene neco jineho? ![]()
kurri-z píše:zuziiiiik píše:Ted mi doslo, ze tady mam nick Kurri, takze asi nebudes vedet. Zuzana Tucker, predtim Pavelkova.
Ahojík kurri-z Moc tě tu vítámFakt se známe z obchodky??? No vidíš to… A připomeneš se mi…
Jinak tady koukám na ty vaše „rozměry“ miminek… Natálka měla 49cm a 2950g a musím říct, že mi to stačiloJinak jsem byla včera s Náťou u doktorky na kontrole po šestinedělí a ta naše holka už má 4550g
Docela jsem čuměla, že za měsíc přibrala 1,5kg
Jinak Natalka je peknej kousek, jen at pekne roste!! my vazime 5kg, Lili mela 3.27 pri narozeni, ted uz tolik nepribira, ale prvni 2 mesice, to jsem myslela, ze z ni bude brzy mala sumo holka..
Jéééé ahooooj, to jsem ale moc ráda, že tě tu vidím… Tak gratuluju k holčičce
A kdy se ti ta princezna narodila???? A koukej vložit nějaký fotečky, ať ti ji můžu pořádně pochválit ![]()
lucienne píše:
díky kurri, my jsme z nej nadšený![]()
a tvoje dceruška je primo Lili nebo je to zkracene neco jineho?
Je to primo Lili, my se nejdriv bali, jestli nam to jmeno vubec povolej, nekdy s tim pry delaji trable, ale bylo to ok.
Zuzi, Lilinka se narodila 25.3. fotecky vlozit nemuzu, mame s manzelem dohodu, ze zadny fotky na netu, takze bohuzel, bud nas to jednou prejde, nebo se na nas nekdy budes muset jujnout nazivo ![]()
ahoj devcata, nechci narusovat vasi diskuzi, ale veskere vase predpovedi jak ma byt miminko velike a kolik ma vazit jsou podle me mylne ![]()
moje dcerka merila 47cm a vazila 3200gramu a vsichni ji chodili obdivovat, jak je nadherna, baculata…moje segra rodila chlapecka 54cm a 3600gramu a byl to takovy hubeny mimisek s nafouklym briskem..takze rozhodne nesoudim mimiska jestli je dlouhy, nebo kratky, ale hlavne jestli je zdravy
vaha totiz nezustava dulezita, ale dle delky muzete predpovidat budouci vysku mimiska v jeho zivote ![]()
kurri aq museli jste nekam na matriku nebo jste to normalne jen vyplnili do toho papiru? ahoj moni. to bych musela mit asi 2 metry ![]()
monitom píše:
ahoj devcata, nechci narusovat vasi diskuzi, ale veskere vase predpovedi jak ma byt miminko velike a kolik ma vazit jsou podle me mylne
moje dcerka merila 47cm a vazila 3200gramu a vsichni ji chodili obdivovat, jak je nadherna, baculata…moje segra rodila chlapecka 54cm a 3600gramu a byl to takovy hubeny mimisek s nafouklym briskem..takze rozhodne nesoudim mimiska jestli je dlouhy, nebo kratky, ale hlavne jestli je zdravyvaha totiz nezustava dulezita, ale dle delky muzete predpovidat budouci vysku mimiska v jeho zivote
karamelko to jsem teda zvedava
a žábáček musel bejt krásnej tak jako tak ![]()
Ahojky holky, tak jsem dopsala svůj porod konečně..
https://www.emimino.cz/…lo-byt-7910/
lucienne, my jsme to meli trochu slozitejsi, jelikoz jsme meli to jmeno cely neobvykly(manzel je anglican). takze my jsme toho litani a vyplnovani meli vic. Mozna je dobry se zastavit na matrice kam patris a orientacne se zeptat, jestli je to ok, kdyby nahodou, ale myslim, ze by to u Vas stacilo jen vyplnit do toho papiru.
dekuji kurri
mas nejakou fotecku Lilinky? monny ten tvuj porod to je teda neco