Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
25.6.11 20:00

uz jsem koukala zuzi. je krasna :) ahoj speat! to je dobre ze hezky prospiva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.11 21:24
zuziiiiik píše:
Ahojík kurri-z Moc tě tu vítám :kytka: Fakt se známe z obchodky??? No vidíš to… A připomeneš se mi… :-)
Jinak tady koukám na ty vaše „rozměry“ miminek… Natálka měla 49cm a 2950g a musím říct, že mi to stačilo :lol: Jinak jsem byla včera s Náťou u doktorky na kontrole po šestinedělí a ta naše holka už má 4550g 8-o Docela jsem čuměla, že za měsíc přibrala 1,5kg 8-)

Ted mi doslo, ze tady mam nick Kurri, takze asi nebudes vedet. Zuzana Tucker, predtim Pavelkova.
Jinak Natalka je peknej kousek, jen at pekne roste!! my vazime 5kg, Lili mela 3.27 pri narozeni, ted uz tolik nepribira, ale prvni 2 mesice, to jsem myslela, ze z ni bude brzy mala sumo holka.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.11 21:27
lucienne píše:
díky zuzi. příbuzensvo si to samozrejme nemyslí :roll: dle jejich slov je „neobvykle“ ale reknou to tak jakože debilnejsi jmeno neslyseli. ale co :) a ja budu asi taky brecet :oops: je to užasny jak je na tech miminkach videt pokroky :palec: moni teda davidek si pospisil s usmevem :palec:

Jen tak mimochodem, jmeno Jsi vybrala uplne super!!!! Zase tak neobvykle uz asi taky nebude, sesly jsme se tu dve Lilinky v jedne diskusi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.6.11 21:30

díky kurri, my jsme z nej nadšený :dance: :mrgreen: a tvoje dceruška je primo Lili nebo je to zkracene neco jineho? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
25.6.11 21:33
kurri-z píše:
zuziiiiik píše:
Ahojík kurri-z Moc tě tu vítám :kytka: Fakt se známe z obchodky??? No vidíš to… A připomeneš se mi… :-)
Jinak tady koukám na ty vaše „rozměry“ miminek… Natálka měla 49cm a 2950g a musím říct, že mi to stačilo :lol: Jinak jsem byla včera s Náťou u doktorky na kontrole po šestinedělí a ta naše holka už má 4550g 8-o Docela jsem čuměla, že za měsíc přibrala 1,5kg 8-)
Ted mi doslo, ze tady mam nick Kurri, takze asi nebudes vedet. Zuzana Tucker, predtim Pavelkova.
Jinak Natalka je peknej kousek, jen at pekne roste!! my vazime 5kg, Lili mela 3.27 pri narozeni, ted uz tolik nepribira, ale prvni 2 mesice, to jsem myslela, ze z ni bude brzy mala sumo holka.. :-)

Jéééé ahooooj, to jsem ale moc ráda, že tě tu vidím… Tak gratuluju k holčičce :kytka: A kdy se ti ta princezna narodila???? A koukej vložit nějaký fotečky, ať ti ji můžu pořádně pochválit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.11 21:52
lucienne píše:
díky kurri, my jsme z nej nadšený :dance: :mrgreen: a tvoje dceruška je primo Lili nebo je to zkracene neco jineho? :palec:

Je to primo Lili, my se nejdriv bali, jestli nam to jmeno vubec povolej, nekdy s tim pry delaji trable, ale bylo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.11 21:54

Zuzi, Lilinka se narodila 25.3. fotecky vlozit nemuzu, mame s manzelem dohodu, ze zadny fotky na netu, takze bohuzel, bud nas to jednou prejde, nebo se na nas nekdy budes muset jujnout nazivo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.6.11 22:20

ahoj devcata, nechci narusovat vasi diskuzi, ale veskere vase predpovedi jak ma byt miminko velike a kolik ma vazit jsou podle me mylne :cry:
moje dcerka merila 47cm a vazila 3200gramu a vsichni ji chodili obdivovat, jak je nadherna, baculata…moje segra rodila chlapecka 54cm a 3600gramu a byl to takovy hubeny mimisek s nafouklym briskem..takze rozhodne nesoudim mimiska jestli je dlouhy, nebo kratky, ale hlavne jestli je zdravy :mrgreen: vaha totiz nezustava dulezita, ale dle delky muzete predpovidat budouci vysku mimiska v jeho zivote :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.6.11 22:37

kurri aq museli jste nekam na matriku nebo jste to normalne jen vyplnili do toho papiru? ahoj moni. to bych musela mit asi 2 metry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
26.6.11 00:43
monitom píše:
ahoj devcata, nechci narusovat vasi diskuzi, ale veskere vase predpovedi jak ma byt miminko velike a kolik ma vazit jsou podle me mylne :cry:
moje dcerka merila 47cm a vazila 3200gramu a vsichni ji chodili obdivovat, jak je nadherna, baculata…moje segra rodila chlapecka 54cm a 3600gramu a byl to takovy hubeny mimisek s nafouklym briskem..takze rozhodne nesoudim mimiska jestli je dlouhy, nebo kratky, ale hlavne jestli je zdravy :mrgreen: vaha totiz nezustava dulezita, ale dle delky muzete predpovidat budouci vysku mimiska v jeho zivote :mrgreen:
:D :D :D Jako ten nas zizalak, kdyz lezel na tom svym nafouknutym brisku, vypadal jako zabacek :D A jasneze je nejhlavnejsi, ze jsou zdravi, milacci nasi. A Luci, treba jeste do tech dvou metru dorostes :lol: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.6.11 08:31

karamelko to jsem teda zvedava :mrgreen: a žábáček musel bejt krásnej tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.6.11 10:04

Ahojky holky, tak jsem dopsala svůj porod konečně.. :wink: https://www.emimino.cz/…lo-byt-7910/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.6.11 23:17

lucienne, my jsme to meli trochu slozitejsi, jelikoz jsme meli to jmeno cely neobvykly(manzel je anglican). takze my jsme toho litani a vyplnovani meli vic. Mozna je dobry se zastavit na matrice kam patris a orientacne se zeptat, jestli je to ok, kdyby nahodou, ale myslim, ze by to u Vas stacilo jen vyplnit do toho papiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.6.11 07:25

dekuji kurri :dance: mas nejakou fotecku Lilinky? monny ten tvuj porod to je teda neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 09:04

Luci.. jo, proto si říkám, že už nikdy víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie