Poradna duly
Jana Čurdová
@Monika777 Určitě nejsi pozadu, každý to má nastavené jinak
Já původně někde četla, že dodací lhůta našeho kočárku je tak 2-3 měsíce, tak už jsme objednávali… nakonec měl být za měsíc, ale ve finále byl už za 14 dní
Takže už je koupený. A objednali jsme už i postýlku a přebalovací komodu, protože jsem měla do konce června slevový kupón a na tu částku to udělalo docela velkou slevu. Tak jsme to využili. Jinak oblečků mám zatím pár a nic jiného.
@MartickaNela píše:
@okay sice jsem se neptala já, ale @mari1912 to určo pochopí
No jo, neumím ani pořádně číst. Ale je mi teplo, tak to by mohla být omluva, ne? A skákali tu po mě smráďata
![]()
My kočárek ještě nemáme, ale to jen proto, že jsem se nedokázala rozhodnout jaký teda
každopádně ho do měsíce chceme koupit, jistota je jistota
vajíčko doma máme, teda ve sklepě, ale na to jsem žádnou pověru neslyšela a Petr ( manžel ) si ze mě dělá srandu, že než se prcek narodí, že tuší, že budu po nocích jezdit s kočárkem ve sklepě ![]()
Vybrala jsem si tenhle a holky, ne že mi tu sem hodíte odkazy kočárků ze kterých budu zase paf, protože já jsem si už vybrala tento a chci ho
proto se už po ostatních raději nedívám, abych zase nezačla polemizovat ![]()
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…unner-28714/
@Janina1982 píše:
My kočárek ještě nemáme, ale to jen proto, že jsem se nedokázala rozhodnout jaký tedakaždopádně ho do měsíce chceme koupit, jistota je jistota
vajíčko doma máme, teda ve sklepě, ale na to jsem žádnou pověru neslyšela a Petr ( manžel ) si ze mě dělá srandu, že než se prcek narodí, že tuší, že budu po nocích jezdit s kočárkem ve sklepě
Vybrala jsem si tenhle a holky, ne že mi tu sem hodíte odkazy kočárků ze kterých budu zase paf, protože já jsem si už vybrala tento a chci hoproto se už po ostatních raději nedívám, abych zase nezačla polemizovat
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…unner-28714/
Kočárek moc pěkný, já na pověry taky nevěřím, kočár jsem měla pryč jen u první.
A jak jsi psala, že tě straší s dřívějším porodem, tak to mě u druhýho strašila dva měsíce předem a nakonec jsem dva dny přenášela
![]()
@Zuzka2012 píše:
@Monika777 Určitě nejsi pozadu, každý to má nastavené jinakJá původně někde četla, že dodací lhůta našeho kočárku je tak 2-3 měsíce, tak už jsme objednávali… nakonec měl být za měsíc, ale ve finále byl už za 14 dní
Takže už je koupený. A objednali jsme už i postýlku a přebalovací komodu, protože jsem měla do konce června slevový kupón a na tu částku to udělalo docela velkou slevu. Tak jsme to využili. Jinak oblečků mám zatím pár a nic jiného.
Ja mam prave uz skoro dost oblecku a vseho okolo, ale ty vetsi veci nechavam ke konci, asi bych u toho furt stala a bulela. Ja se s manzelem byla zatim jen na kocarky kouknout ktery chcem a tam nam rekli cca 14 dnu, takze zustavam v klidu.
@Janina1982 Je krásnej, ale já bych potřebovala jinou barvu na holčičku
navíc já se taky zamilovala na první pohled a už mě to nedokázal rozmluvit nikdo ![]()
@Monika777 píše:
Jak to tak ctu tak ja jsem dost pozadu, TP mam 1. Rijna a kocarek a postylku nechavam az tak na zari.
Já to chtěla mít brzo, kvůli financím jsem nakupovala dokud byly dva platy ![]()
A co já vím, jestli se miminku nebude chtít ven dřív a nechat to na chlapovi?
To ne, kdoví co by vybral ![]()
My už máme přebalovák pár dní doma, je to moje srdcová záležitost, kdykoliv otevřu dveře do ložnice, tak jsem na měkko ![]()
@Janina1982 Moje srdcovka by byla ta houpačka spíše, máme vybranou podobnou, jen ještě nevim jakou barvu. Vím, že miminkách sluší růžová, ale já ji nějak nemusím. Tak furt nevim co az barvy kupovat.
Taky už mám přebalovák, taky na něj musím koukat, akorát ještě musím dokoupit podložku na něj
@mari1912 No ted budu hlavně objednávat postýlku a přebalovák. Pak už se jen vyžívat v dokupování oblečku. Snad to nějak odhadnu