Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brulinka snažíme se od července. duphaston je hormon progesteron. dr mi ho dala, protože pravidelně před MS špiním cca 5 dní a to značí, že mám zmíněného hormonu málo a mimi se nemůže uhnízdit, nestihne to. ![]()
duphaston se používá i na srovnání cyklu, když máš třeba moc dlouhý, nebo na udržení těhu. brala jsem to i u prvního mimi a zadařilo se napoprvé po nasazení. tak doufám, že tentokrát to bude stejně úspěšné. ![]()
Taky bych vsadila na krční páteř. Pokud mě bolí hlava a nezabírá prášek, tak chodím k rodičům na rovnání páteře. A další den už mám klid.
Já myslím, že pozítří už půjde vidět lépe
..já jsem takový měla 11. den po ovu
..takže ať čárka sílí ![]()
Kolikátý den po ovu jsi??
MS nakonec nedorazila? Netestovala jsi náhodou méně citlivějším testem (citlivost 25)?
@Jarpet To nevím, OVU nehlídám
Zkusím to ještě z ranní moči pro potvrzení, teď odpoledne jsem měla ve skleničce jen vodu
nebylo to ani zbarvený jak hodně piju…
@lenšes děkují protože jsem tu četla že některé slečny to měly v těhotenství
Ahojky ![]()
Tak co holky, co je u vas noveho? jak se dari snazilkam a tehulkam?
Zitra jdu na prvni ultrazvuk, tesim se moc a snad budu odchazet s tim ze mimi je tam kde ma byt ![]()
@Thereska22 píše:
Ahojky![]()
Tak co holky, co je u vas noveho? jak se dari snazilkam a tehulkam?
Zitra jdu na prvni ultrazvuk, tesim se moc a snad budu odchazet s tim ze mimi je tam kde ma byt
Já byla včera - 8+2, mimís je prý pěkný, má celých 18,21 mm-:) Sice jsem se snažila něco rozeznat, ale bez popisu dr. jsem to nedala. 13.12. jdu na první část kombinovaného biochem. a uz testu - jsem si vybrala lepší, i když si zaplatím 1500,–-, ale je přesnější než ten biochemický v 16tém týdnu.
Ahoj holky. já jsem 23DC a nevím přesně kolik DPO, ale okolo těch 10 dnů to bude a včera po sexu jsem měla růžový výtok, dnes ještě trochu. kdybych byla bez duphastonu, tak už bych měla 2 dny špinit, ale tohle není špinění (to mívám hnědé), tak uvidíme co se z toho vyklube. duphaston vysadím v pátek a příští týden se uvidí.
Tak pak dej vědět, jak dopadla prohlídka
…já jdu v pondělí a už jsem zvědavá ![]()