Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pravda, novinka to sice není ani náhodou, ale já jsem u Ministerstva vnitra a ti mi proplatí 800,– Kč a za NT screening dám 890,– Kč. Stojí prý podle toho, jak je to konkrétní pracoviště dotováno.
@Grifina
Ahojky, tak v pátek jsem byla na folikulometrii (dělá se to vnitřním ultrazvukem). Byla jsem 15DC, takže mi doktorka vysvětlila, že bych měla mít folikul cca 20mm, ale nebyl tam ani jeden. Mám tento měsíc anovulační a za 2-3 měsíce mám jít opět. Pokud by byl zase anovulační, tak už to budeme řešit hormonama. Ale @Jarpet mi doporučila Nosifol, který budu brát právě ty 3 měsíce a budu doufat, že se zadaří ![]()
@fialka06
V květnu jdu na prohlídku, tak se na tu folikulometrii zeptam taky. Jestli se teda do té doby nezadaří..
Ahoj holky,
právě jsem přišla z práce, potřebovala jsem strááášně čůrat a jelikož to mám zítra dostat, tak jsem se chtěla zase zbavit jednoho testu
Byla jsem v polovině cyklu na gyndě, jestli dorůstají folíky, ale nic tam nebylo a vypadá to na anovulační cyklus. A koukejte co jsem našla! Citlivost testu je 25. Co si o tom myslíte? Vidíte ducha??
@fialka06 Tak myslim, že je to tam!!!
Takhle vypadal můj první testík.