Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
16.7.12 15:18

@Hanulka82
no, tak ja prave na velikost korby koukala dost, protoze starsi je dost velka (ted ve 2,5 letech ma asi 15,5 kila a bez nejakeho centimetriku metr :-D) a rostla fakt rychle… na fusak to vidim urcite do brezna a to mimco bude mit v nasem pripade urcite tech 65 cm a do korbicky, co ma cca 70 cm se s fusakem proste nevejde

jinak, co se tyce autosedacky, tu mame po dcerce - nevim, jak je na tom s bezpecnosti, ale my jsme tolik nejezdili… tu vetsi jsem ale pak vybrala maxi cosi s isofixem, protoze vysla v testech nejlepe a i vajicka vychazely fakt dobre - mrknete na testy od Adacu, jestli vybirate dle bezpecnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.7.12 15:25

Ja mela a mam taky velkou holcicku :D ve trech letech mela 16kg/100cm…a tim, ze byla letni, tak jsem korbicku resila, nechtela jsem ji v 5m davat na zimu do sportaku, ale ted i kdyz bude prcek vetsi, do korbicky i mensi (ne uplne prtave) se vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.7.12 17:08

Tak jsem jeste zalozila diskuzi: https://www.emimino.cz/…0-13-116017/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
16.7.12 19:03

@Hanulka82 no, tak nektere korbicky jsou prave tak male, ze se tam ditko nevejde v lete ve 4, 5 mesicich… kamoska ted zase resi, ze se ji tam mala skoro nevejde do sirky kvuli decce ve dvou mesicich :( fakt asi zlaty liberty za starych casu na neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.12 20:04

Jestli máte někdo zájem, našli jsme na půdě jeden modrý a jeden červený kočárek :lol:. Myslím že pomatují ještě krále klacka, ale tchýně naznala že jsou dobrý a pořád mě přesvědčuje, že si nemám žádný kočár kupovat :lol:. Do toho se vejde děcko snad ještě i ve 3 letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.7.12 20:14

Taky mame kocarek z roku 77 po tatinkovi, nase mala se v nem v roce rozvalovala a vsude kolem ni plno mista :lol: uzasnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.12 20:31

Jsem se musela smát když jsem viděla ty ztrouchnivělý kožený řemínky a výraz tchýně-ten je jako nový taková škoda je vyhodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
16.7.12 20:32

Začínám s eskoro toho výběru kočárku bát 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
16.7.12 20:49

@angellik23 já se musím smát. Oni jsou všichni stejní. Moje matka takto zase reagovala na 30 let starý kličky u oken, když jsem je jim chtěla vyměnit za nový. Mimochodem do ted tam mají starý nefunkční a nový jsou už 4 roky starý a stále zabalený ve skříni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238

@EvS to je radost vybírat!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35

Edita27 to je hezký :) já mám taky pár oblečků v neutrálních barvách, bude překvápko ;). Každej řiká že je ještě čas..ale já mám raději všechno připravené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
16.7.12 20:55

Moje máma mi zase nařídila, že podědím „belinu“. Zakoupena byla pro mě (jsem ročník 1982). Je to takový pojízdný hranatý košík, ve kterém můžete miminko převážet po bytě. Už odvozil mě, sestřine 3 děti a bratrovu dcerušku. Mám z něj spíš hrůzu než radost, tak uvidím. Že ty staré věci mají takovou výdrž, že?

• Citovat
  • Upravit
2238
16.7.12 21:01

Mě máma nachystala zase takový proutěný košík na jízdu po bytě. kdysi měl takový pěkný nožky s kolečkama-ty už ale ztrochnivěli a nahradili je zlomený hokejky :-).
Takže skvost, ale je pravda že je praktickej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.12 21:19
@angellik23 píše:
@Hanulka82 Ta Maxi Cosi i Cybex se mi taky líbily, ale ještě víc se mi teď líbí tahle http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… a když jsem se dívala na ceny tak jsou skoro stejný jako u té Maxi Cosi.

ta je supr tu chceme taky a X1 kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.12 21:34

@hatty1 a už jsi ho viděla ve skutečnosti? Já teda ne, ale doufám že je tak pěknej jak na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí