Poradna duly
Jana Čurdová
@Edita27 já měla nejlepší ten první porod. Druhý byl vyvolávaný, horší, delší, ale zase po něm mě vůbec nebolel spodek. Třetí byl až po 8 letech, byla jsem jak prvorodička a taky mi bylo 38 let. Hele, každej porod je jinačí, jenom doufám, že teď to nebude moc rychlý, abysme nerodili po cestě. To by manžel asi utek.
![]()
@Kačika u nás je výbavička tabu. Páč čekáme už čtvrté a nikdy jsem se ničeho nezbavovala, takže skříně přetékají. Nicméně mi to nedalo a upletla jsem bačkorky a teď se pustím do svetříku a čepičky. A ještě si ušiju nebesa, kapsář a mantinely. Vašíkovi jsem šila v modré, tak teď něco holčičího.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Vybrala jsem si tuhle látku, jenom nevím jestli tuhle meruňkovou nebo růžovou. ![]()
Děcka jsme už v neděli vypakovali na tábor, tak se dostanu více k PC. Moc nejsem na šperky, od 18. let mám pořád stejné naušnice, ale teď mi to nedalo a mrkla jsem se co se vůbec nabízí a zalíbily se mi tyhle:
@jaja445 No já měla poprvé právě porod vyvolávání po dnech přenášení. A malej byl přidušenej a nalokal se plodovky skažené, tak doufám, že to bude ted lepší. ![]()
Látka je moc pěknoučká-my máme z ní povlečení do postýlky, ale kupovaný, já jsem na šití lempl jsi šikovná že to tak dokážeš. Ani pletení mě nikdy neoslovilo. Já bych si vybrala asi růžový, ale to proto že mám kluka a ted se těším jak si budu moct užívat růžovoučké. Jen jestli nebude zase moc přeslazená. A náušničky jsou také moc pěkný, ale myslela jsem že je chceš koupit sobě a čtu dětské ![]()
@jaja445 ty jo se mas, já čekám první…a je toho ještě moc co nemám ![]()
@Edita27 ja to spis hledala na netu, protoze je jeste hodne variant, jak se to muze vyvijet - pro me to nejspise znamena dalsiho cisare a rizikovejsiho, protoze nejdriv budou muset odstranit placentu a pak az teprve vyndat miminko - radsi uz jsem pak necetla ty rizika, ale byla jich hodne - na tu prirostlou placentu jsem taky narazila a pry se to pak stava i v dalsich tehu, protoze ta deloha z toho odtrhavani je zdrsnelejsi a muze tam zase prirust, kdyz je umistena stejne -… vim, ze moje segra musela jit pod narkozu a tu placentu ji vytahovali, takze je to asi docela casty ![]()
@Kačika tak ja take vsechno mam po dcerce, teda budeme porizovat novy kocarek
jinak vybiram porad postel pro Terku a uz mi z toho klepne - mam zasadni problem a to, ze nevim, jestli tam jednou holky budou spolu nebo ne - mame moznost dvou pokojiku, ale v tom jednom ma tatka pracovnu - problem je v tom, ze pracuje jako zivnostnik na sebe a tak pulku dne urco pracuje z domu, takze si nedovedu predstavit, ze by pracovnu nemel, protoze ma vecne telefon u ucha a jelikoz i programuje, tak potrebuje klid… jenze pokojik je maly na dve postele a jeste prostor na hrani a s palandou by se zase nedalo moc dobre otevirat okno - no, omlouvam se za roman, ale uz me z toho premysleni a vymejsleni asi klepne pepka - vubec nevim, jak to vyresit ![]()
@kajinkac Tak mám další téma na středu k doktorovi. Už si to píšu protože vždycky mám plno otázek a u něj pak nic nevím ![]()
@Edita27
no, uvidis, co ti rekne, ale ja si kolikrat rikam, ze lepsi je radsi nevedet - to jsem teda razila pri prvnim a byla jsem absolutne v klidu (ve finale mi to bylo stejne prdlajs platny)… druhorodicka jancila se mnou na pokoji extremne, asi vedela do ceho jde ![]()
holky,
no nestrašte s tím druhým porodem
. Já doufám, že to nebude tak hrozné jako ten první i když na jednu stranu už vím do čeho jdu a tak už mívám občas strach teď - nevím asi jsem blázen ![]()
@kajinkac to máš ale dilema, tak pracovna je důležitá pokud je partner OSVČ.
A co nějakou postel která bude mít takzvaný šuplík z další matrací
Tabulka… pokud chcete některá něco upravit nebo doplnit, prosím do zprávy ![]()