Mimino potrat nebo ne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Pomoc pomoc nevím co dělat zjistila jsem že jsem těhotná ale nevím s kym protože mám stálého přítele (manžela) ale k tomu mám dva milencetedka nevím co dělat jestli si miminko nechat nebo ne. Co by jste dělali vy potřebuji vaše názory
Dítě si určitě nechat. A dát si pár facek.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Pomoc pomoc nevím co dělat zjistila jsem že jsem těhotná ale nevím s kym protože mám stálého přítele (manžela) ale k tomu mám dva milencetedka nevím co dělat jestli si miminko nechat nebo ne. Co by jste dělali vy potřebuji vaše názory
Můj názor je ten, že jsi buď d. ěvka, troll nebo oboje.
Co dělat Ti nikdo neporadí, protože kukat se třema chlapama najednou bez
ochrany může jenom naprostá idio.ka a prase na entou a pravděbodobnost, že
se zde vyskytuje další dobytek tohoto kalibru je prakticky nulová.
Ale on je to stejně trolling, takže je to fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak k tomu to dítě příjde, že má matku couru? Chudě malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kelsey píše:
Jak k tomu to dítě příjde, že má matku couru? Chudě malé.
Máma z toho vyroste.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@prokr píše:
Můj názor je ten, že jsi buď d. ěvka, troll nebo oboje.
Co dělat Ti nikdo neporadí, protože kukat se třema chlapama najednou bez ochrany může jenom naprostá idio.ka a prase na entou a pravděbodobnost, že se zde vyskytuje další dobytek tohoto kalibru je prakticky nulová.
Ale on je to stejně trolling, takže je to fuk.
I takhle to lze vyjádřit.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já bych nedělala nic, protože tohle by se mi nikdy stát nemohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Krom konstatovani, ze jsi dev.ka, bych sla na interupci, chudak dite a doufam ze te manzel kopne nekam az to zjisti, jak ho podvadis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jestli nejsi troll, tak jsi kur^va.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio píše:
Jestli nejsi troll, tak jsi kur^va.
Pochybuji. Ta dělá podobné věci za úplatu a o tom v úvodu nic
není.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Srovnej si pro i proti, kolik je ti let, jak jsi na tom se zázemím, s financemi, co rodina pomůže, jestli to dítě spíš chceš ať už je otcem jakýkoli z nich, nebo spíš ne…tohle si musíš rozhodnout jen ty sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě se líbí jak vždycky dostane baba, co má víc souložníků ceres jako
kráva. Přitom tolik chlapů dělá totéž, mají doma ženu a děti a ještě
mají milenky a jsou za borce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Chůvička jakou ano, jakou ne?
- Potrat 7tt - 8tt
- Navrat do práce ci ne
- Ženy chtějí sex, ale ne vztah
- Klíště nebo ne ?
- Mít druhé dítě ano nebo ne?
- Toxoplazmóza a potrat
- Vrátit se k němu nebo ne?
Pomoc pomoc nevím co dělat zjistila jsem že jsem těhotná ale nevím s kym protože mám stálého přítele (manžela) ale k tomu mám dva milence
tedka nevím co dělat jestli si miminko nechat
nebo ne. Co by jste dělali vy potřebuji vaše názory