Mimoděložní těhotenství v děložním hrdle
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
Měla jsem mimoděložni těhotenství. Miminko se usadilo v děložnim hrdle a krásně prosperovalo rostlo kde nemělo. S přítelem nejsme dlouho spolu a ještě jsme si na sebe nezvykli. Opakovali se mi vaginální záněty a jeden jsem měla v době, když jsem byla těhotná a nevěděla jsem o tom. Rozhodli jsme se to znovu zkusit, ale bojím se těch zánětů po sexu a toho ze by se mimoděložní těhotenství mohlo opakovat. Přitel nechápe, jak můžu mít infekce, když nikoho nemá a ani problém sám nemá. Nicméně slibil, že klidně bude brát nějaké prášky se mnou. Nemáte a tím některá zkušenost?
Mate text docela zmateny…
Prodelala jste mimodelozni tehotenstvi a lekari vas dal neinformovali co bude nasledovat?
A zanety byste asi mela konzultovat hlavne se svym gynekologem a samozrejme prelecit i partnera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Měla jsem mimoděložni těhotenství. Miminko se usadilo v děložnim hrdle a krásně prosperovalo rostlo kde nemělo. S přítelem nejsme dlouho spolu a ještě jsme si na sebe nezvykli. Opakovali se mi vaginální záněty a jeden jsem měla v době, když jsem byla těhotná a nevěděla jsem o tom. Rozhodli jsme se to znovu zkusit, ale bojím se těch zánětů po sexu a toho ze by se mimoděložní těhotenství mohlo opakovat. Přitel nechápe, jak můžu mít infekce, když nikoho nemá a ani problém sám nemá. Nicméně slibil, že klidně bude brát nějaké prášky se mnou. Nemáte a tím některá zkušenost?
Přítel mít problémy nemusí a přesto tě může pokaždé nakazit. Určitě přeléčit oba. Bez toho to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobry den, chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci 1.1 2021 a skončila jsem 22.1 a mestruace začala 24.1. a skončila 28.1. a mely jsme sex v patek a zapoměla jsem si vzít pilulku můžu byt těhotná moc vám děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@daisycz píše:
Dobry den, chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci 1.1 2021 a skončila jsem 22.1 a mestruace začala 24.1. a skončila 28.1. a mely jsme sex v patek a zapoměla jsem si vzít pilulku můžu byt těhotná moc vám děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@janikema90
Kdyby se mnou byli ochotní lékaři v nemocnici mluvit, tak bych se neptala
touto cestou. Bohužel v nemocnici to jede, jak na běžícím páse a
k těhotným pacientkám se přistupuje spíše jak masu. S velkým
překvapením jsem zjistila, že mimoděložní těhotenství umístěné jinde
než ve vejcovodech je pro lékaře senzace. Nechtěli se bavit o důvodech,
jak k tomu mohlo vzniknout nebo co dělat dál. Informace o prodělané
infekci je nezajímala a ani mi neudělali testy. Ke svému gynekologovi jsem
samozřejmě objednaná, ale zajímalo mě, zda některá z vás nemá stejnou
zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kostřička1 píše:
@janikema90
Kdyby se mnou byli ochotní lékaři v nemocnici mluvit, tak bych se neptala touto cestou. Bohužel v nemocnici to jede, jak na běžícím páse a k těhotným pacientkám se přistupuje spíše jak masu. S velkým překvapením jsem zjistila, že mimoděložní těhotenství umístěné jinde než ve vejcovodech je pro lékaře senzace. Nechtěli se bavit o důvodech, jak k tomu mohlo vzniknout nebo co dělat dál. Informace o prodělané infekci je nezajímala a ani mi neudělali testy. Ke svému gynekologovi jsem samozřejmě objednaná, ale zajímalo mě, zda některá z vás nemá stejnou zkušenost.
To me mrzi a prijde mi teda hrozny, ze vam k tomu nic vic nerekli. I kdyz chapu, ze to takhle v nemocnicich chodi, ze to jede jak na bezicim pase, tak tim spis, ze tohle mimodelozni mimo vejcovody je neobvykle, tak bych cekala nejake vysetreni.
Tak snad vam k tomu neco reknou u vas na gynde. Lekarskou zpravu mate,
ne?
A to preleceni infekce je urcite teda dulezity u obou, to bez debat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zdravím, mohu se zeptat. Podle testu jsem těhotná v 5tydnu, a dneska mi gynekolog řekl, ze je blbost abych otěhotněla, protože nic neviděl. A přitom jsem si delala 2twdty který vysly. Ten mi řekl nejspíš ze to muže být mimo děložní. Ale já nemám žádné příznaky o tom ze by to tak mohlo být. Někdo nějaký zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Spis mi k tomu nic neřekl proč a jak by se to mohlo stát, přitom mám ranní nevolnosti, pach a tak dále…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Šílené šimrání v podbřišku - nejde o těhotenství
- Tvrdnutí břicha, bolest jako při ms v těhotenství
- Těhotenství a respirátor
- Rizikové těhotenství a nové vládní opatření
- Jít na nemocenskou v těhotenství
- Ryska nebo začátek těhotenství?
- Jak se počítají měsíce v těhotenství?
- Čištění po zamlklém těhotenství, jak si pomoct? Bylinky?
Ahoj,