Ahoj holky, potřebuju poradit. Dělám na polovičný úvazek a za prosinec nebudu mít hodiny. Je zaměstnavatel povinen mi to doplatit do poloviny minimální mzdy? Takže bych bez ohledu na to, že mám oddělaných nějakých padesát hodin místo osmdesáti, měla mít polovinu z těch 9900? teda nějakých 4900? a je to někde v zákoně? a musí to mít i člověk, co bere invalidní důchod prvního stupně?
Minimální mzda a poloviční úvazek
Ja myslim, ze pokud chcete mit polovicni minimalni mzdu, tak musite mit odpracovanou pulku. Ona je i dana minimalni hodinova sazba.
@bony58 zajímavá
otázka, my jsme si hodiny museli nadělávat aby nám seděli. Ale poloviční
úvazek… to si myslím že ti dá opravdu jen za ty odpracované hodiny.Ale
nechci strašit, takže jistě to rozhodně nevím. Poloviční úvazek nevím
jak chodí.
Hezky sis to vymyslela, ale takto to fakt nefunguje, dostanes zaplaceny jenom hodiny co sis odpracovala…
Poloviční úvazek chodí stejně jako plný… čili máš v pracovní
smlouvě uvedeno kolik hodin a kdy máš odpracovat. Proč nemáš odpracovaný
dostatečný počet hodin? Já bych to viděla tak, že to budete řešit
dovolenou a nebo neplaceným volnem. Žádnou povinnost platit ty neodpracované
hodiny nemá
Do konce letošního roku nemají lidé s ID stejnou minimální mzdu (je nižší), stejnou jí budou mít až od ledna tj. 11000 Kč. Dále je otázka, jak to máte domluvené se zaměstnavatelem, pokud máte stabilní mzdu a jedete na + - hodiny, tak dostanete poloviční sjednanou mzdu, ale v příštím měsíci si to musíte ty hodiny napracovat a zase máte poloviční sjednanou mzdu.
@Jitul.kaaa9 @Jitul.kaaa9 proč nemám hodiny? protože nastoupila nová na celý a mě paní manažerka prostě i přes upozornění, že mi ty hodiny budou chybět a že z toho mála ještě budu muset odvést dan, prostě nedala, já bych do práce šla, jenže dělám na půlku a chodím tak dvakrát týdně na sedm hodin. takže to fakt není moje chyba. A dovolenou nemám jsem tam druhý měsíc a s neplaceným snad nemusím souhlasit, ne?
@debra.morgan píše:
Hezky sis to vymyslela, ale takto to fakt nefunguje, dostanes zaplaceny jenom hodiny co sis odpracovala…
Přesně tak.
Ale je to hezká představa.
Odpracovat poovinu poloviny, ale dostat zaplaceno za dvojnásobek
Myslím, že je minimální mzda v roce 2016 pro lidi s ID 9300 Kč. V příštím roce u to bude sjednocené 11000 Kč.
@bony58
Co máš napsáno ke mzdě a počtu odpracovaných hodin ve smlouvě a co
přesně za smlouvu máš?
Nebo máš DPČ?
@bony58 píše:čili zaměstnavatel tě vlastně poslal domů, protože neměl práci, kterou by ti přidělil? To je pak asi jiná situace, překážky na straně zaměstnavatele. Ale nejsem odborník, tak nevím, jak správně právně se tohle řeší. A taky je otázka, jak se k tomu v reálu zaměstnavatel postaví…
@Jitul.kaaa9 @Jitul.kaaa9 proč nemám hodiny? protože nastoupila nová na celý a mě paní manažerka prostě i přes upozornění, že mi ty hodiny budou chybět a že z toho mála ještě budu muset odvést dan, prostě nedala, já bych do práce šla, jenže dělám na půlku a chodím tak dvakrát týdně na sedm hodin. takže to fakt není moje chyba. A dovolenou nemám jsem tam druhý měsíc a s neplaceným snad nemusím souhlasit, ne?
A kolik je to pro invalidy, ta minimální? mám dvacet hodin týdně, s nepravidelně rozvrženou pracovní dobou, chodí to tak, že mi zavolají a jdu, v listopadu to vyšlo ale ted mi fakt těch hodin bude chybět. Já jsem upozornovala, že hodiny nemám, má smysl dělat dusno? stejně chci odejít, nebo to nechat plavat,
@anonymouss my si asi
nerozumíme, samozřejmě nečekám, že dostanu, těch devět jako za celý,
řeším, že mám polovičný uvazek dvacet hodin týdně, měsíčně by to
mělo být osmdesát a nemám ani těch osmdesát hodin.
@bony58
Okej, a co přesně máš k tomu ve smlouvě pracovní? Máš tam počet hodin?
Máš tam vyčíslenou mzdu? Nebo máš smlouvu ve formě nějaké dohody
(DPČ, DPP)?
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.