Místo 9. platové třídy máme 8.
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Vychovatel má rozpětí od 8. do 10., jestli se nepletu. Je to o slovíčkaření, my jsme teď to samé řešili na naší škole s asistenty pedagoga. Děláte si samy plány? Pokud je některá z vás i zavádějící vychovatelka, tak by automaticky měla být v 9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Danitschka píše:
Vychovatel má rozpětí od 8. do 10., jestli se nepletu. Je to o slovíčkaření, my jsme teď to samé řešili na naší škole s asistenty pedagoga. Děláte si samy plány? Pokud je některá z vás i zavádějící vychovatelka, tak by automaticky měla být v 9.
A jakou platovou třídu u vás mají asistenti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Danitschka
Ano, děláme si samy plány, organizujeme celodružinové akce, vedeme kroužky
a tak dále. Nikdo z nás není bez praxe.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@sloninka
Také mají 8., ale podle pana reditele by meli mít 6.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Danitschka píše:
Co to je zavádějící vychovatelka?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Spíš se ptám, jestli je normální nedat 9. a ty peníze dát na osobní ohodnocení pro všechny a financovat z toho Školní klub, který už není družina.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Reditel si to muze rozhodnout jak chce. Kazdy se snazi setrit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám v práci vysvětlovali, že pokud nemáš VŠ, tak ti tu 9. třídu dát můžou, ale nemusí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sloninka
Asistenti u nás mají 7, ale když jsme měli školení k inkluzi, bylo jim
řečeno, že by měli být v 8.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Co to je zavádějící vychovatelka?
Zavádějící vychovatelka/učitel je člověk, který má na starosti nově příchozího do sboru - seznamuje ho s dokumenty a chodem školy, pomáhá mu překlenout to první „blbé“ období, kdy člověk pořádně neví, co má dělat. Takový zavádějící učitel/vychovatel má nárok na odměnu, ať už vyšší platovou třídou, nebo vyšším osobním ohodnocením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Spíš se ptám, jestli je normální nedat 9. a ty peníze dát na osobní ohodnocení pro všechny a financovat z toho Školní klub, který už není družina.
Normální to asi není, ale běžné to bude. Bohužel. Spíš vám neměl říkat, co se s těmi rozdílovými penězi bude dít. Každopádně já osobně bych to brala tak, že si příliš neváží mojí práce, ale třeba to i ty sama poznáš na vyšším osobku. Já mám tedy kamarádku, co pracuje jako vychovatelka, ale má mgr. titul, tudíž je v 9., dnes jsem jí volala a ptala se na to. Ostatní se sš nebo voš jsou u nich také v 8., ale nedělají si roční plány, pouze měsíční. Roční jim dělá vedoucí vychovatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Spojení dvou plat - může být kratší MS?
- HcG 11,9
- Dostanu se na kadeřnici když mám čtyřky?
- Nemůžu spát :( mám si zajít k Dr.?
- Sedí na LOVI láhev Slavičky MAM
- Po porodu mám větší chuť na sex
- Mohu jít na poštu vybrat peníze když mám prodlouženou karanténu?
- Přítel mě bere jen na místa, kde už byl se svými bývalými...
Dobrý večer,
pracuji jako vychovatelka ŠD a jsem spolu s kolegyněmi zařazena do 8. platové třídy. Vím, že vychovatelky jsou v 8., ale i v 9. platových třídách. Já si tady nic nenárokuji, jen se chci zeptat.
Náš pan ředitel argumentuje tím, že 9. platová třída je asi o 4000,– víc a to on za ty peníze raději zaplatí Školní klub, který by si správně měli rodiče hradit sami. A také raději zaplatí osobní ohodnocení všech ostatních zaměstnanců, aby tam každý měsíc měli něco navíc, než jen výplatu. Ano, také mám osobní ohodnocení, ale ne v takové výši, aby to pokrylo rozdíl mezi 8. a 9. platovou třídou.
Je postup pana ředitele normální?
Děkuji za pochopení a nezlobte se za anonym.