Mladé maminky - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5080
24.1.12 18:53

děkuju Vám holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
24.1.12 18:56

holky, tak jsem poslala žádost o založení skupiny, hned jak to moderátor schválí, pošlu vám pozvánky do skupiny - objevíte ve svém profilu vpravo 8) písnu, až to bude aktuální ;)

bude to pak lepší, můžem tam vkládat fotečky a nebude nám na ně koukat někdo cizí, budem vědět, kdo nám tam chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 18:57

Tak to je fajne…A co vůbec břicha,pozorujete na sobě že rostete?Já když někomu řeknu že sem ve 25 týdnu tak se mě ptá kde to mimčo nosím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
24.1.12 19:00

tak já v 17. mám malé bříško, kdo neví, že jsem těhotná, tak to nepozná. Sama to vidím, když se přejím, tak tam nějaký pupek je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 19:06

ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.1.12 19:50

já chci taky do skupiny 8)

• Citovat
  • Upravit
5080
24.1.12 19:50
julniki píše:

Ještě to asi neschvalili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.1.12 20:03
doumi píše:
julniki píše:

To je zlé, pak mi pošlete pozvánku, já musím jít vařit :lol: Jo a taky zachvilku budu snažilka taky, no za 9 měsíců tomu necháme volný průbeh :) mám to v podpisu :)

• Citovat
  • Upravit
14974
24.1.12 20:44
julniki píše:
doumi píše:
julniki píše:
To je zlé, pak mi pošlete pozvánku, já musím jít vařit :lol: Jo a taky zachvilku budu snažilka taky, no za 9 měsíců tomu necháme volný průbeh :) mám to v podpisu :)

to máte takhle naplánováno, jo? my tomu chceme potom nechat volný průběh hned po porodu… jak to příroda zařídí, už nechci jít do antikoncepce, bylo to strašné svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
24.1.12 20:51

berušky, diskuze je schválená, poslala jsem vám pozvánky, najdete je na svém profilu, napravo, musíte je přijmout

https://www.emimino.cz/…nky-z-prahy/

pokud jsem na někoho zapomněla, výše dávám odkaz na diskuzi a můžete se přidat touto cestou

přispívat tam můžete do diskuze, stejně jako tady, akorát to uvidíme jen my 8)

a na „Nástěnka skupiny“ hoďte prosím info o sobě, ať se orientujeme v tom, kdo je kdo, hodím tam sebe, ať vidíte, jak to zhruba vypadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.12 23:14

Ahoj holky, muzu se taky pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 23:16

Ahoj já sem taky maminka sice už roční holčičky ale to snad nevadí !!! Ráda bych občas s někým písla tady mám jen bezdětné kamarádky a ty už nebaví poslouchat o pokakaných plínkách a probdělých nocích !!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
25.1.12 08:00
petjuska90 píše:
Ahoj já sem taky maminka sice už roční holčičky ale to snad nevadí !!! Ráda bych občas s někým písla tady mám jen bezdětné kamarádky a ty už nebaví poslouchat o pokakaných plínkách a probdělých nocích !!! :-D

Ahojky, taky tu jsem uz s vetsim prckem :-) To znam - moje bezdetny kamaradky se mnou tak nenapadne prerusili
kontakty - pravda co si se mnou asi meli rict, kdyz ja se staram o rodinu a oni litaj vsude mozne a balej chlapy :- D

• Citovat
  • Upravit
946
25.1.12 12:51

Přesně každá vypráví kde s kým co a kolik vypila.apod. a já na to že my dnes 3× kakali :-D Diskotéky mě nebaví do hpspody chodím minimálně to si radši otevřu lahvinku doma…jako chápu je nebyla sem jiná ale oni nechápou mě že sem se změnila :-( Takže se sejdem jednou za tisíc let prohodíme základní fráze a jdem domů protože si prostě nemáme o čem povídat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 09:59

Ahojky,maminky můžu se přidat????Je mi 25 a mám 19ti měsíční holčičku,v Praze bydlíme jen 2 roky......
Jinak já jsem Zlata a dcerka se jmenuje Markétka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová