Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, tak jsem poslala žádost o založení skupiny, hned jak to moderátor schválí, pošlu vám pozvánky do skupiny - objevíte ve svém profilu vpravo
písnu, až to bude aktuální ![]()
bude to pak lepší, můžem tam vkládat fotečky a nebude nám na ně koukat někdo cizí, budem vědět, kdo nám tam chodí
Tak to je fajne…A co vůbec břicha,pozorujete na sobě že rostete?Já když někomu řeknu že sem ve 25 týdnu tak se mě ptá kde to mimčo nosím
![]()
tak já v 17. mám malé bříško, kdo neví, že jsem těhotná, tak to nepozná. Sama to vidím, když se přejím, tak tam nějaký pupek je ![]()
julniki píše:
já chci taky do skupiny
Ještě to asi neschvalili ![]()
doumi píše:julniki píše:Ještě to asi neschvalili
já chci taky do skupiny
To je zlé, pak mi pošlete pozvánku, já musím jít vařit
Jo a taky zachvilku budu snažilka taky, no za 9 měsíců tomu necháme volný průbeh
mám to v podpisu ![]()
julniki píše:doumi píše:To je zlé, pak mi pošlete pozvánku, já musím jít vařitjulniki píše:Ještě to asi neschvalili
já chci taky do skupinyJo a taky zachvilku budu snažilka taky, no za 9 měsíců tomu necháme volný průbeh
mám to v podpisu
to máte takhle naplánováno, jo? my tomu chceme potom nechat volný průběh hned po porodu… jak to příroda zařídí, už nechci jít do antikoncepce, bylo to strašné svinstvo
berušky, diskuze je schválená, poslala jsem vám pozvánky, najdete je na svém profilu, napravo, musíte je přijmout
https://www.emimino.cz/…nky-z-prahy/
pokud jsem na někoho zapomněla, výše dávám odkaz na diskuzi a můžete se přidat touto cestou
přispívat tam můžete do diskuze, stejně jako tady, akorát to uvidíme jen my ![]()
a na „Nástěnka skupiny“ hoďte prosím info o sobě, ať se orientujeme v tom, kdo je kdo, hodím tam sebe, ať vidíte, jak to zhruba vypadá ![]()
Ahoj já sem taky maminka sice už roční holčičky ale to snad nevadí !!! Ráda bych občas s někým písla tady mám jen bezdětné kamarádky a ty už nebaví poslouchat o pokakaných plínkách a probdělých nocích !!! ![]()
petjuska90 píše:
Ahoj já sem taky maminka sice už roční holčičky ale to snad nevadí !!! Ráda bych občas s někým písla tady mám jen bezdětné kamarádky a ty už nebaví poslouchat o pokakaných plínkách a probdělých nocích !!!
Ahojky, taky tu jsem uz s vetsim prckem
To znam - moje bezdetny kamaradky se mnou tak nenapadne prerusili
kontakty - pravda co si se mnou asi meli rict, kdyz ja se staram o rodinu a oni litaj vsude mozne a balej chlapy :- D
Přesně každá vypráví kde s kým co a kolik vypila.apod. a já na to že my dnes 3× kakali
Diskotéky mě nebaví do hpspody chodím minimálně to si radši otevřu lahvinku doma…jako chápu je nebyla sem jiná ale oni nechápou mě že sem se změnila
Takže se sejdem jednou za tisíc let prohodíme základní fráze a jdem domů protože si prostě nemáme o čem povídat ![]()
Ahojky,maminky můžu se přidat????Je mi 25 a mám 19ti měsíční holčičku,v Praze bydlíme jen 2 roky......
Jinak já jsem Zlata a dcerka se jmenuje Markétka