MMR - může chodit na slunce?

1695
3.6.15 10:49

MMR - může chodit na slunce?

Ahoj, řekla vám někomu doktorka že po očkování MMR nemůže dítě chodit na slunko? Jsme 5. den po očko, známá se teď divila, že s malou chodím ven, ale mudra nám řekla jen že za 10 dní může být horečka, nic o žádných režimových omezeních, tak se ptám vás… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
3.6.15 11:02

Nás teda varovala, já do toho hnusu nechodím ani tak, natož po očkování… je tam na omdlení, aspoň u nás :-/ nevím co budu dělat v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
3.6.15 11:06

Tak pokud jste 5. den tak bych šla. Ale teda až třeba později odpoledne, teď je tam děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.6.15 11:08

No hlavně po očkování má být dítě v klidu a toho se venku nedá moc dosáhnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.6.15 11:09

@aleba max v kočárku, bez běhání atd.. u nás je ke 30 st, takže jinak bych ji ven nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.6.15 12:29
@lucenka píše:
No hlavně po očkování má být dítě v klidu a toho se venku nedá moc dosáhnout :nevim:

Tak záleží na dítěti, naše se vozí v kočáře, max. pomalinku jde, žádnej drak to není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
3.6.15 12:37

@aleba šla bych na chvíli ráno nebo večer, a malého nechala pod boudou v kočárku :think:

• Citovat
  • Upravit
8959
3.6.15 12:48

Chodila jsem normálně ven.. Jen bych nevystavovala na přímé slunce.. ale to se snažím nevystavovat, i když není po očkování…:) Když se budete ploužit někde stínem, tak nevidím nejmenší problém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
3.6.15 15:58
@Lejaa píše:
Chodila jsem normálně ven.. Jen bych nevystavovala na přímé slunce.. ale to se snažím nevystavovat, i když není po očkování…:) Když se budete ploužit někde stínem, tak nevidím nejmenší problém:)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek