Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, řekla vám někomu doktorka že po očkování MMR nemůže dítě chodit na slunko? Jsme 5. den po očko, známá se teď divila, že s malou chodím ven, ale mudra nám řekla jen že za 10 dní může být horečka, nic o žádných režimových omezeních, tak se ptám vás… ![]()
Nás teda varovala, já do toho hnusu nechodím ani tak, natož po očkování… je tam na omdlení, aspoň u nás :-/ nevím co budu dělat v létě
Tak pokud jste 5. den tak bych šla. Ale teda až třeba později odpoledne, teď je tam děsně.
No hlavně po očkování má být dítě v klidu a toho se venku nedá moc dosáhnout ![]()
@aleba max v kočárku, bez běhání atd.. u nás je ke 30 st, takže jinak bych ji ven nebrala..
@lucenka píše:
No hlavně po očkování má být dítě v klidu a toho se venku nedá moc dosáhnout
Tak záleží na dítěti, naše se vozí v kočáře, max. pomalinku jde, žádnej drak to není ![]()
@aleba šla bych na chvíli ráno nebo večer, a malého nechala pod boudou v kočárku ![]()
Chodila jsem normálně ven.. Jen bych nevystavovala na přímé slunce.. ale to se snažím nevystavovat, i když není po očkování…:) Když se budete ploužit někde stínem, tak nevidím nejmenší problém:)
@Lejaa píše:
Chodila jsem normálně ven.. Jen bych nevystavovala na přímé slunce.. ale to se snažím nevystavovat, i když není po očkování…:) Když se budete ploužit někde stínem, tak nevidím nejmenší problém:)