Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My tam máme objednanou kuchyň, taky už je zaplacená nějaká záloha. Kuchyň máme naplánovanou na léto.
Úplně v pohodě. Objednávali jsme předsíňovou stěnu, zaplatili a do domluveného data byla doma a vše ok.
No já moc dobré zkušenosti nemam, mám odtud šatní skříň a toaletní stolek s židličkou, židlička se rozpadla asi po týdnu, skříň je taky celkem aušus, zatím teda drží, akorát už sem 2× musela opravovat šuplík a stolek je teda fajn, akorát sem ho objednala a místo slibovaných dvou týdnů sem na něj čekala přes dva měsíce ![]()
Já měla od nich postel a kvalita dosti bídná. Takže pokud už něco od nich chci koupit tak max noční stolek nebo dekoraci.
Řekla bych, že je to kus od kusu. Něco už na jejich prodejně vypadá, že se hned rozpadne a něco je super.
Ideálně omrknout naživo. A až pak objednat na eshopu.
Mám zkušenost nic moc. Palanda, která se rozjíždí úplně nesplnila moje očekávání. Pak mám od nich stůl (teda myslím si to, že jsem ho tam kupovala taky) a ten zatím v pořádku.
Tyhle nábytky vyjdou na jedno brdo.
Pokud kvalitní nábytek, tak na zakázku od truhláře. Určitě se to ve finále vyplatí než kupovat skládačky.
Zdravím

Mate někdo aktuální zkušenosti s obchodem Mobelix? Chtěla bych si tam objednat nábytek a platí se předem, tak se raději ptam.. Díky a hezký Silvestr všem