Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
22.1.22 16:58
@robínek píše:
Nečetla jsem vše, přiznávám. Jen všechny příspěvky zakladatelky. Ale slibuju, že až vyjdou všechny příspěvky Ontarovystare knižně, tak si je předplatím :mrgreen:

Posílám ti QR kód a slibuju, že do týdne to máš doma :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
5866
@robínek píše:
Já asi v žádném týmu. Nelíbí se mi styl ani jednoho. A z hysterických jedinců obojího pohlaví mám kopřivku. :roll:

Manžel mi nepřijde hysterický, spíš právem naštvaný, zrazený a zklamaný. Ale samozřejmě to bychom museli znát jeho verzi. Myslím, že se shodneme, že mají prostě problém, který by měli v klidu vyřešit. Tzn. již žádné zakladatelčiny ‚konfrontace‘, tím přilévá olej akorát do ohně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
@Liberalissima píše:
Může cokoli, ale o všem se musí poradit s rodinou a s ohledem na rodinu.

Úplnému stejně jako ženská. Já fakt neznám v reálném životě ženu, která by trávila hodiny denně mimo domácnost a utrácela desetitisíce jen tak na svoje triko, aniž by to s rodinou nějak konzultovala.

Tak proč u chlapů je to nějaké vrozené právo, které když nenaplní, tak jsou pomalu týrání chudáci? Na co si teda tu rodinu pořizují? My když jsme se rozhodovali, zdá mít dítě nebo ne, tak jsme toto všechno brali do úvahy - nás čas, naše peníze, naše energie, nebude na cca dvacet let patřit jen nám. Máme na to? Chceme to? Pokud ne, nedává smysl zakládat rodinu :nevim: A tím nemyslím, že člověk s rodinou nesmí mít koníček, ale prostě musí jako první přemýšlet co rodina, a teprve co zbyde jako „volné“ (čas, energie, peníze) může jít do koníčku. A je jedno, jestli jde o veterány, cestování, videohry nebo kosmetiku.

Představ si kdyby nešlo o veterána, e hraní her a nějakou drahou konzoli např. Jsem si jistá, že by diskuze vypadala úplně jinak, přitom dopad na rodinu je lautr stejný. Nebo kdyby v pozici té s koníčkem na x hodin denně při malých dětech byla ženská. Každý jí řekne, jestli se nezbláznila, a na co je teda má.

Howgh!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.22 16:59
@ontarova.stara píše:
Posílám ti QR kód a slibuju, že do týdne to máš doma :mrgreen:.

A sakra! Jdu rozbít prasátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 17:04
@brisco píše: …a pak je skladuje u vás na dvoře nebo pronajme nebo prodá?
Mícháš jablka a hrušky.

Ne, nemíchám. Je to naprosto to samý. Jdou do toho všechny peníze, tráví u toho mnohem víc času než obvyklejch osm a půl hodin, co by měl být v práci. Je to jeho vášeň, takový modelářství ve velkým. Pracuje i soboty a neděle. Oproti tomu je chlap, co tráví pár hodin týdně v dílně čajíček….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.1.22 17:05
@ontarova.stara píše:
Kdyby ti hráblo a chtěla ses rozvádět, dej mu moje číslo. Budu výborná macecha.

Píšu si tě…… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19874
22.1.22 17:07
@Janli píše:
Ne, nemíchám. Je to naprosto to samý. Jdou do toho všechny peníze, tráví u toho mnohem víc času než obvyklejch osm a půl hodin, co by měl být v práci. Je to jeho vášeň, takový modelářství ve velkým. Pracuje i soboty a neděle. Oproti tomu je chlap, co tráví pár hodin týdně v dílně čajíček….. :mrgreen:

A to je jeho práce, nebo to dělá po práci? A vyplatí se to finančně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.1.22 17:25

Já vám nevím, já mám pocit, že u spousty ženských je to nedostatek nějaké fantazie nebo něco. Že ona nechápe jaký to má důvod (protože všecko musí mít důvod, a radost z něčeho se jako důvod nepočítá), nerozumí tomu, připadá jí to zbytečný a tak má dojem, že ten chlap tam dělá něco proti ní. Že když ho to nechá dělat, tak toho chlapa ztratí. Přitom pravý opak je pravdou. To je to samý, jako když se tu každý léto objeví ve stopadesáti variacích téma „manžel jel na pánskou jízdu“. To se tu taky vyrojí spousta dam, pro který je pánská jízda automatický ku*vení, jen proto, že ony si nedokážou představit, co tam chlap může dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.1.22 17:32
@fera21 píše:
Já vám nevím, já mám pocit, že u spousty ženských je to nedostatek nějaké fantazie nebo něco. Že ona nechápe jaký to má důvod (protože všecko musí mít důvod, a radost z něčeho se jako důvod nepočítá), nerozumí tomu, připadá jí to zbytečný a tak má dojem, že ten chlap tam dělá něco proti ní. Že když ho to nechá dělat, tak toho chlapa ztratí. Přitom pravý opak je pravdou. To je to samý, jako když se tu každý léto objeví ve stopadesáti variacích téma „manžel jel na pánskou jízdu“. To se tu taky vyrojí spousta dam, pro který je pánská jízda automatický ku*vení, jen proto, že ony si nedokážou představit, co tam chlap může dělat.

Ty bláho, tady jsou rozvody po návštěvě strip baru s kolegy. Jet na team building si žádný zkušený manžel/partner uživatelky EM ani nedovolí nadhodit.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.1.22 17:48
@Anna766 píše:
Máš pocit že kdyby to bylo naopak a ženská si jen tak koupila něco za třicet tisíc na úkor rodiny, že by chlapi skákali nadšením že si udělala radost nebo splnila sen? Chtěla bych je vidět.

Hele, ono když se spočítá, kolik ženská utratí za umělý nehty, kadeřnici, řasy, parfémy, kosmetiku, kabelky a hadříky. Kolik stojí dekorace do domácnosti a všechny takový “zbytečnosti” tak to dá víc než desítku za rok. Všechno tohle je taky pro chlapa úplná zbytečnost a černá díra rodinnýho rozpočtu. Jen to není tak vidět, jako třicet tisíc jednou za pár let, že?

• Citovat
  • Upravit
2160
22.1.22 17:49
@ontarova.stara píše:
Ty bláho, tady jsou rozvody po návštěvě strip baru s kolegy. Jet na team building si žádný zkušený manžel/partner uživatelky EM ani nedovolí nadhodit.

No počkat, počkat, kvůli strip baru se tu tuším rušila svatba pár hodin předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.22 17:58
@robínek píše:
A to je jeho práce, nebo to dělá po práci? A vyplatí se to finančně?

No, jednou se nám to vyplatí….. :mrgreen:
Dělá to mimo své práce, ale systém jeho podnikání bych ti těžko vysvětlovala. Pointa je ta, že žiju s fanatikem a moc dobře vím, jaký to je….přesto jsem s ním šťastná, protože mít doma chlapa, co si udělá osmičku v práci a pak lehne na gauč, tak jsem buď rozvedená, spíše vdova. Mimochodem, drtivá většina skvělejch chlapů kolem mě po práci kutí v dílně, děti se motají kolem nich, manželky si za něma přijdou pokecat, prostě to funguje. Ti, co se válej doma, stojí za starou Belu. Jen mám kolem sebe rodiny, kde se tohle všechno normálně prolíná, lidi to spolu sdílí a fungujou jako rodiny.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.1.22 18:04
@Janli píše:
No, jednou se nám to vyplatí….. :mrgreen:
Dělá to mimo své práce, ale systém jeho podnikání bych ti těžko vysvětlovala. Pointa je ta, že žiju s fanatikem a moc dobře vím, jaký to je….přesto jsem s ním šťastná, protože mít doma chlapa, co si udělá osmičku v práci a pak lehne na gauč, tak jsem buď rozvedená, spíše vdova. Mimochodem, drtivá většina skvělejch chlapů kolem mě po práci kutí v dílně, děti se motají kolem nich, manželky si za něma přijdou pokecat, prostě to funguje. Ti, co se válej doma, stojí za starou Belu. Jen mám kolem sebe rodiny, kde se tohle všechno normálně prolíná, lidi to spolu sdílí a fungujou jako rodiny.

Tak už se přiznej, že máš doma Ontyho dvojče, co oddělili při porodu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.1.22 18:14
@ontarova.stara píše:
Tak už se přiznej, že máš doma Ontyho dvojče, co oddělili při porodu.

No, jo…….
Ty mě vždycky prokoukneš…. :roll:
Když měl postavit koze chlívek, tak sehnal starej stan a ještě ho postavil naruby….. Ze zbylejch tyček jí postavil stožár, prej na vlajku a pak tam z té dřiny usnul…... Naštěstí je koza chytřejší než on, tak se při bouřce se šla schovat jinam, páč do stožáru švácnul blesk…. Kluk to přežil, sice se od té doby trochu motá a plácá z cesty, ale to vlastně dělal i před tím. Ale jako chápeš, tady jsem za dámu a paničku, rak mi laskavě nekaž dekórum, ju?

• Citovat
  • Upravit
8558
22.1.22 18:19
@fera21 píše:
Já vám nevím, já mám pocit, že u spousty ženských je to nedostatek nějaké fantazie nebo něco.
:D :D :D
A u chlapů je nedostatek zodpovědnosti. :jazyk: :cert: Ženské budou vyčítat, že si koupila zimní boty. ale za kraviny, které rodina nepotřebuje, to se utrácet může. Sice chápu, že by MOŽNÁ to auto mělo jednou vyšší hodnotu, ale než to bude, už taky bude jídlo 5× dražší, a jak znám chlapy, stejně si pán za utržené peníze z opraveného vraku koupí něco dalšího pro sebe.
A to říkám i přesto, že bych na tu manželku taky byla naštvaná a že autům hovím.
Ale útraty chlapů, to je na jednu velkou samostatnou (smutnou) diskuzi. S jejich lehkomyslností vyhazovat peníze oknem se většina ženských vůbec nemůže srovnávat. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí