Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
23.1.22 09:26
@someargue píše:
pekny, a ona se s nim dohodla? Ona mu nic netajila? :D
Jak tady psal jeden pan, takovou příležitost uz nejspis nikdy nedostane, a pro tebe je to “jen” blbá věc. Kdyby ti manžel roztrhal ten tvůj kabát, protože se musíš věnovat dětem, taky bys řekla “no co, je to jen blbá věc”? Ne, že? Tohle je pro mě známka slabší inteligenci a neschopnosti respektovat praní a vášeň toho druhého.
A ještě je tu za chudinku, která se sama postará o celou rodinu :,( jak je možné, že člověk za rok neposlechne hudbu? To dělá cele dny CO?

Poslouchá projevy Fidela Castra v originále. Uvědomělá soudružka nemá co poslouchat buržoazní pseudohudbu, ale věnovat se ušlechtilé činnosti v kolektivu pracujících, který za hudby reprodukované z obecního rozhlasu plní plán na 120%! Kvalitní hudbu dodá krajský výbor KSČ a jeho osvětový pracovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.1.22 09:39
@ontarova.stara píše:
A neboj, nikomu neřeknu, že to čůčo bylo od nás. Prostě my jsme rodina a ta drží při sobě.
Tu přejetou vačici budete chtít? Gulášek luxusní a mám tucha, že i ragú by šlo, když místo brusinek dáš ten rybíz od hrobníka.

Jak rybíz od hrobníka? Sv. ně jedna hrobnická - mě slíbil, že ho nechá vykvasit a bude mejdan, a přitom ho takhle rozdává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.1.22 09:48
@Cimada píše: :D :D
Nápodobně. Musím se vždycky při nákupech v centrech „usmívat“ tomu, kam ta doba došla, že jsou všude proti kasám prosklené kamrlíky, kde Vietnamky pilují nebo lepí ženským nehty, bože… :D :roll: Řasy mám svoje, parfémy si nekupuju, stejně to smrdí :-) :-), v kabelkách u Vietnamců je po pětistovce takový výběr, že mi nějaký Gucci a Armani nebo kdo můžou být ukradení.
Tak nízké sebevědomí nemám, abych denně ráno lítala do práce a dávala pak peníze takovým firmám. (a to je ještě otázka, jestli jsou to fakt originály).
Pi. čičandiček do baráku taky moc nekupuji, protože na rozdíl od těch některých mladých koček jsem pochopila, že životní čas utíráním prachu z nich opravdu ztrácet nehodlám… Ony na to samozřejmě taky dojdou.
Takže žádné desetitisíce výdajů za tohle se nekonají.
Zato když chlap přijde podruhý v roce, že si opět kupuje za 300 tisíc něco pro sebe, to by mě jako jeho manželku zvedalo ze židle. :D :D,Příspěvek upraven 23.01.22 v 01:14

Tak tohle bych fakt nechtěl. Nikdy jsem žádné partnerce nebránil v tom koupit si něco na sebe, kadeřníka, nehty… A raději jsem ji přidal peníze na originál, než aby si musela kupovat něco u vietnamců. Nevím, asi jsem divnej, ale já mám rád ženy, co vypadají jako ženy, chovají se jako ženy a rády vypadají hezky a sexy. Fakt nejsem na Anny proletářky v bekovce, co tvrdí, že žena musí být přírodní včetně knírku pod nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.22 10:08
@Cimada píše: :D :D :D
A u chlapů je nedostatek zodpovědnosti. :jazyk: :cert: Ženské budou vyčítat, že si koupila zimní boty. ale za kraviny, které rodina nepotřebuje, to se utrácet může. Sice chápu, že by MOŽNÁ to auto mělo jednou vyšší hodnotu, ale než to bude, už taky bude jídlo 5× dražší, a jak znám chlapy, stejně si pán za utržené peníze z opraveného vraku koupí něco dalšího pro sebe.
A to říkám i přesto, že bych na tu manželku taky byla naštvaná a že autům hovím.
Ale útraty chlapů, to je na jednu velkou samostatnou (smutnou) diskuzi. S jejich lehkomyslností vyhazovat peníze oknem se většina ženských vůbec nemůže srovnávat. :jazyk:

Sorry, ale já teda neznám chlapa, co by manželce vyčítal boty…… kde to žiješ? A nic takovýho tady nepíše ani zakladatelka. Nechceš zkusit diskutovat k tématu?

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
23.1.22 10:13
@Janli píše:
Sorry, ale já teda neznám chlapa, co by manželce vyčítal boty…… kde to žiješ? A nic takovýho tady nepíše ani zakladatelka. Nechceš zkusit diskutovat k tématu?

A to zase bych se Cimady zastala, Ontar mi taky ty zánovní kristusky omlacuje už třetí rok o hlavu. Ale chápu ho, taková malá ženská rozmařilost ;), když má člověk erární gumáky, že..
Každá holt nemá štěstíčko, aby klofla tady Prófu, který má pro módu cit i pochopení.

• Citovat
  • Upravit
148721
23.1.22 10:14
@Janli píše:

A já takové znám. Můj chlap který dělá pořád v mužském kolektivu často nevěří svým uším a doma mi to vypráví a sám nechápe jaký jsou některý chlapi lakomci a hovada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148721
23.1.22 10:16
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tohle bych fakt nechtěl. Nikdy jsem žádné partnerce nebránil v tom koupit si něco na sebe, kadeřníka, nehty… A raději jsem ji přidal peníze na originál, než aby si musela kupovat něco u vietnamců. Nevím, asi jsem divnej, ale já mám rád ženy, co vypadají jako ženy, chovají se jako ženy a rády vypadají hezky a sexy. Fakt nejsem na Anny proletářky v bekovce, co tvrdí, že žena musí být přírodní včetně knírku pod nosem.

A mně se umělé nehty nelíbí a nechtěla bych je ani za nic.Bych se v nich neuměla ani podrbat na sedince 8) nejsem o to míń žena řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.1.22 10:23
@ontarova.stara píše:
A to zase bych se Cimady zastala, Ontar mi taky ty zánovní kristusky omlacuje už třetí rok o hlavu. Ale chápu ho, taková malá ženská rozmařilost ;), když má člověk erární gumáky, že..
Každá holt nemá štěstíčko, aby klofla tady Prófu, který má pro módu cit i pochopení.

Nejsem vidlák - partnerce dopřeju kvalitní gumáky s filcem. Ale zase jsem konservativní, takže jen - opakuji jen - v černé barvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.1.22 10:26
@Prof. Farnsworth píše:
Nejsem vidlák - partnerce dopřeju kvalitní gumáky s filcem. Ale zase jsem konservativní, takže jen - opakuji jen - v černé barvě!

Souhlasím, černá je na gumákách tak nějak elegantní a hodí se k jakékoliv barvě zástěry. Ono když vstáváš ve tři ráno ke kravám, není čas ladit drobné detaily a i dojička má právo cítit se v kravíně jako dáma.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
23.1.22 10:30

Říká se že chlapi jsou přerostlé děti a podle sebe, bohužel musím uznat, že je to tak. Věnoval jsem se v životě spoustě koníčků. Některé byly sice náročnější na čas a peníze, ale vždycky jsem se snažil maximálně věnovat rodině. A mnohokrát bylo vidět, že manželka by chtěla víc ale ví, že kdybych musel být jenom doma a nemohl se něčemu věnovat, tak bych asi umřel.

• Citovat
  • Upravit
14751
23.1.22 10:30
@Anna766 píše:
A mně se umělé nehty nelíbí a nechtěla bych je ani za nic.Bych se v nich neuměla ani podrbat na sedince 8) nejsem o to míń žena řekla bych.

Tak nejsem hov.do, abych partnerce tlačil na sílu něco co nechce (umělý nehty, umělý prsa, kabelku LV… :) ). Je to už o výběru - vybrat si ženu, která je ráda ženou a ráda se hezky a elegantně obléká apod. Čekat, že si začnu s holkou, co chodí ve sportovním oblečení a teniskách celý rok a přetvořím ji na elegantní dámu co chodí v kostýmku i k popelnicím se mi zdá poněkud jako utopie. Stejně tak je utopie, když si žena najde pivního skauta s pupkem, co v chodí celý rok v kraťasech a triku „hospoda můj druhý domov“ a čeká, že se z něj stane elegán v obleku, milující fitness a zdravý životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.1.22 10:31
@Pan Dan píše: Říká se že chlapi jsou přerostlé děti a podle sebe, bohužel musím uznat, že je to tak. Věnoval jsem se v životě spoustě koníčků. Některé byly sice náročnější na čas a peníze, ale vždycky jsem se snažil maximálně věnovat rodině. A mnohokrát bylo vidět, že manželka by chtěla víc ale ví, že kdybych musel být jenom doma a nemohl se něčemu věnovat, tak bych asi umřel.

Asi jsem se narodil už jako dospělej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
23.1.22 10:49
@Anna766 píše:
A mně se umělé nehty nelíbí a nechtěla bych je ani za nic.Bych se v nich neuměla ani podrbat na sedince 8) nejsem o to míń žena řekla bych.

to tada jsi, kdo nemá pařáty, jako by nebyl. 8) :pankac: :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148721
23.1.22 10:52
@drewlet píše:
to tada jsi, kdo nemá pařáty, jako by nebyl. 8) :pankac: :pankac: :D

To nemůžu sloužit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.1.22 10:55
@drewlet píše:
to tada jsi, kdo nemá pařáty, jako by nebyl. 8) :pankac: :pankac: :D

Já si to nemyslím, dnes bych řekla, že je spíš trendem mít vše (vlasy, nehty, řasy) přírodní. Ono udržovat to v dobré kvalitě a pečovat o ni je často časově i finančně náročnější, než to pořešit náhražkou v salonu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky