Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2923
19.2.22 20:17
@Cimada píše:
Nezlob se, ale absolutně s Tebou nelze souhlasit.
Já to zase vidím tak, že chlap byl zvyklý investovat do svých koníčků, a jakmile není po jeho, vztah, kde jsou děti, skončí - tak to je pak jeho představa rodinného života totálně nezdravá pro normální ženskou.
Však ať ho skončí, brzy pozná, že ženskou, která bude neustále celé roky tolerovat výdeje financí hlavně za jeho záliby, hned tak nenajde.
Podle toho, jak se vyjadřuješ, jsi zřejmě submisivní, zvyklá z úvodní rodiny poslouchat „pána tvorstva“ a ustupovat mu. Ale oni si to v mnoha případech opravdu nezaslouží. Žijí tak, že tlačí ženskou ke zdi, její argumenty jsou jim u zadku, a až se ženská vzepře, tak jediné, co dokážou, je sbalit kufry a zkomplikovat děckám život?
Tak to ať jdou do háje.Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:46

Tenhle příspěvek je úplně mimo. On žádné enormní výdaje za své koníčky evidentně neměl, když mu zakladatelka sobecky znemožnila 30tisícovou investici do jeho snu, jenom proto, aby do toho náhodou moc nevrazil.

A jsem plně přesvědčená, že mu vůbec nešlo o to, že není po jeho, ale o to, že:
1. žije s osobou, která mu úplně klidně překazí jeho sen, i když ví, jak je na to natěšenej. To člověk, kterýmu na druhym záleží, prostě neudělá. A ne každej chce žít s někym, komu je u zadku.
2. Zakladatelka ze sebe dělala úplnou blbku tim, že dokola mlela o tom, že si pojedou vybrat jiný - dost srozumitelně jí řekl, že tohle chtěl kvůli konkrétním znakům, tudíž jiný stejný v nabídce neni. To tu pochopil snad každej jen z toho, co napsala. Jak to, že to nepochopila ona, když u vysvětlení byla osobně 8o :nevim:? A ona je asi ta úplně poslední, s kym by chtěl jet vybírat.

Těma kecama to podle mne zazdila totálně, protože mu pořád dokola dokazovala, že jí to vůbec nedošlo, jak mu podtrhla nohy - teda že neni zrovna bystrá. Od chvíle, co o těch svých výlevech s nákupem jinýho auta začla psát, jsem si myslela, že to tak dopadne. A taky jo. Mimo už byl ten název diskuse. Že je uraženej (a jak dlouho mu to vydrží a takový kecy) :nevim: On podle mne vůbec nebyl uraženej, ale naštvanej a zklamanej (že má po vysněnym autě), znechucenej a rozčarovanej (z toho, s kym žije - jak na něj peče a má problémy s chápánim jednoduchých věcí).

Podle tvého příspěvku si zakladatelka může gratulovat k tomu, že se takového sobce zbavila. Ale v reálu se chce zbavit on jí a jí se to moc nelíbí. Tak kde asi ta realita bude? Kdo z nich si polepší a kdo pohorší? Já teda myslim, že takovýhle podraz jako zakladatelka asi hned tak někdo partnerovi neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.2.22 20:22
@Anna766 píše:
Zakladatelka psala o třech hodinách a už si nepamatuji jestli každý den, to přiznávám. Dobře, opravuji - většinu volného času.

Jasně z toho, co psala, vyplynulo, že zvládá i vyzvedávat děti a být s nima, než ona přijde a co je potřeba, udělá kolem domu. No takovej sobeckej blb, co je jenom zalezlej v garáži, to evidentně nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.2.22 20:24
@Cimada píše:
Nezlob se, ale absolutně s Tebou nelze souhlasit.
Já to zase vidím tak, že chlap byl zvyklý investovat do svých koníčků, a jakmile není po jeho, vztah, kde jsou děti, skončí - tak to je pak jeho představa rodinného života totálně nezdravá pro normální ženskou.
Však ať ho skončí, brzy pozná, že ženskou, která bude neustále celé roky tolerovat výdeje financí hlavně za jeho záliby, hned tak nenajde.
Podle toho, jak se vyjadřuješ, jsi zřejmě submisivní, zvyklá z úvodní rodiny poslouchat „pána tvorstva“ a ustupovat mu. Ale oni si to v mnoha případech opravdu nezaslouží. Žijí tak, že tlačí ženskou ke zdi, její argumenty jsou jim u zadku, a až se ženská vzepře, tak jediné, co dokážou, je sbalit kufry a zkomplikovat děckám život?
Tak to ať jdou do háje.Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:46

Já chápu, že ty patříš k té staré generaci, co je doma zvyklá velet s válečkem v ruce, ale ono to dneska funguje jinak, víš? Dneska mají partneři vyrovnaný vztahy, umíme si vydělat dost peněz i na svoje koníčky a neusurpujeme všechno jen pro rodinu. I my jsme lidi a chceme žít. Bohudík tvoje zastaralý názory pomalu mizí. No, i když. I moje rodiče co jsou 70+ přemýšlí jinak než ty. Ty jsi takový zkostnatělý dinosaurus.

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.2.22 20:26
@arinecka píše: Četla jsi vůbec tuhle diskuzi? Vždytˇpíšeš úplně o něčem jiném :think:

Nečetla, s tím se Cimada vůbec neobtěžuje. Ta si vymyslí svoje a plácá a plácá….. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.2.22 20:32
@Cimada píše:
A kolik koníčků stihneš při starání se o děcka, domácnost a ještě nějakém pracovním úvazku, když je chlap pořád z domu pryč? Povídej. :think:
Připomínám, že den má 24 hodin. ;)

No celkem dost…. :mrgreen: a to k tomu ještě připočítej megazahradu a pět koček…. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148710
19.2.22 20:40
@Janli píše:
Já chápu, že ty patříš k té staré generaci, co je doma zvyklá velet s válečkem v ruce, ale ono to dneska funguje jinak, víš? Dneska mají partneři vyrovnaný vztahy, umíme si vydělat dost peněz i na svoje koníčky a neusurpujeme všechno jen pro rodinu. I my jsme lidi a chceme žít. Bohudík tvoje zastaralý názory pomalu mizí. No, i když. I moje rodiče co jsou 70+ přemýšlí jinak než ty. Ty jsi takový zkostnatělý dinosaurus.

Kéž by, fakt to myslím v dobrém, kéž by. Těch chlapů co si neodpustí nic, ale klepou se jim ruce když mají dát děcku pětikilo na boty, těch je ještě pořád dost, tam si ženská asi moc koníčků dovolit nemůže. Bohužel to tak optimisticky nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 20:47
@AjaF píše:
Mám to jinak. Na sebe jsem si čas udělala vždycky. Jde to i s dětmi ta zadkem.

A tomu já fandím, ale je hodně žen, které jsou možná z původní rodiny zvyklé spíš tu rodinu obskakovat a zajišťovat a svoje zájmy upozadit. Dokonce i v dnešní době. A jsou chlapi, nebo (z mého pohledu) kluci :-), kteří byli vychovávání k sobečtějšímu přístupu v partnerství. Je to samozřejmě různé.
Ale je hodně vztahů, kde se fakt ženská nemůže prosadit (byť oprávněně) se svými požadavky na čas manžela nebo rozdělení financí a pak to takhle, jako u zakladatelky, dopadá.
Jestli Ti Tvůj muž toleruje Tvůj čas na Tvoje zájmy a v domácnosti dodělá něco za Tebe, je to skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 20:49
@Janli píše:
Nečetla, s tím se Cimada vůbec neobtěžuje. Ta si vymyslí svoje a plácá a plácá….. :mrgreen: :mrgreen:

To spíš vypadá, děvčata, že jste zakladatelčino psaní nečetly vy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
19.2.22 20:53
@Cimada píše:
A tomu já fandím, ale je hodně žen, které jsou možná z původní rodiny zvyklé spíš tu rodinu obskakovat a zajišťovat a svoje zájmy upozadit. Dokonce i v dnešní době. A jsou chlapi, nebo (z mého pohledu) kluci :-), kteří byli vychovávání k sobečtějšímu přístupu v partnerství. Je to samozřejmě různé.
Ale je hodně vztahů, kde se fakt ženská nemůže prosadit (byť oprávněně) se svými požadavky na čas manžela nebo rozdělení financí a pak to takhle, jako u zakladatelky, dopadá.
Jestli Ti Tvůj muž toleruje Tvůj čas na Tvoje zájmy a v domácnosti dodělá něco za Tebe, je to skvělé.

Jsem taky ta stará generace jako ty, a opravdu vidím že ženský si často plní sny a věnují se koníčkům, až když děti odrostou, zatímco chlapi (ano vím že ne všichni, ale je jich dost ) si drží koníčky a záliby i když si pořídí rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Janli píše:
Nečetla, s tím se Cimada vůbec neobtěžuje. Ta si vymyslí svoje a plácá a plácá….. :mrgreen: :mrgreen:

Dyk Cimada odjakživa do všech diskuzí promítá pouze své škaredé životní zkušenosti. Škoda času na ni.

• Citovat
  • Upravit
148710
@Mango_Lassi píše:
Dyk Cimada odjakživa do všech diskuzí promítá pouze své škaredé životní zkušenosti. Škoda času na ni.

Tak to snad každej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 20:56
@Anna766 píše:
Tak to snad každej ne?

Neřekla bych. Často ani nečte, jen píše furt dokola své kraviny o chlapech, co jí moc nedávají peníze.

• Citovat
  • Upravit
148710
19.2.22 20:58
@Mango_Lassi píše:
Neřekla bych. Často ani nečte, jen píše furt dokola své kraviny o chlapech, co jí moc nedávají peníze.

Tak to jsem moc nepochopila. Nevím tedy o jakých penězích píšeš.
Kolik je tu třeba chlapů kteří si sem chodí vylívat žluč, protože je nějaká baba vypekla nebo poslala do tmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 21:00
@Janli píše:

Je to tak, je mi 40+, ale i moje matka 60+ nemá zapotřebí chlapovi posluhovat.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.2.22 21:01
@Anna766 píše:
Tak to jsem moc nepochopila. Nevím tedy o jakých penězích píšeš.
Kolik je tu třeba chlapů kteří si sem chodí vylívat žluč, protože je nějaká baba vypekla nebo poslala do tmy…

A co jako? Takový chlap tady dostane sodu, jak se patří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky