Mohla to být hlenová zátka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mohla to byt hlenova zatka?
Rano jsem sla na zachod a kdyz jsem se utrela, tak jsem tam mela hlen s primesi cervene krve. Pred dvema dny, jsem mela jen ciry. Je mozne ze to byla hlenova zatka? Muze odchazet nekolik dni? Nebo je normalni mit vytok s krvi? Jsem prvorodicka, docela me to vydesilo. Taky mam streptokoka, bojim se, aby jsme prijeli vcas, ale zatim se nic dal teda nedeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přečtěte si článek: Hlenová zátka před porodem a začátek porodu
Připravujete se na porod? Vše co o něm potřebujete vědět na jednom místě
Připravte se na šestinedělí. Tipy a rady eMimina
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
V jakém jsi týdnu? Řekla bych, že to hlenová zátka byla. Ta prý ale může odejít i několik dní před porodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hlenova zatka muze odchazet nekolik dni. Me odchazela az do porodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gabriellllla tak
to bych byla v klidu. Můžeš začít rodit až klidně za týden… Do
porodnice bych jela až přijdou kontrakce. 🙂 Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mipetonka I kdyby
tohle byla opravdu hlenova zatka, tak muzu rodit az za tyden? Jsem si myslela ze
jakmile zacne odchazet, tak treba do dvou dnu porodim. Jj urcite budu cekat na
kontrakce, driv to nema smysl. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gabriellllla bylo
mi řečeno při zápisu do porodnice, že po odchodu hlenové zátky, můžu
porodit do 24 hodin, ale taky i až za týden, že je to pokaždé jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to různé. Mě zacala odcházet po vaginálním vyšetření a do 48h jsem porodila. Při prvním porodu praskla voda a kdy a jak odešla zátka, netuším. Ale může to trvat i ten týden. Podle toho se bohužel úplně řídit nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak uz mam vytok s krvi treti den a od rana bolesti v podbrisku, ale neni to uplne pravidelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Odchod hlenove zátky?
Maminky moc vás prosím o radu, dnes mám od rána docela silné poslíčky a už dvakrát jsem měla na papiru po utreni čirý hlen, nevím jestli se jedná o hlenovou zatku, jsem podle menstruace 35+5tt a nemám mimčo ještě hlavičkou dolů, bohužel má doktor dovolenou a kontrolu mám až za týden, tak teď nevím jestli to nějak řešit nebo nechat být, jsem prvorodicka. Děkuji moc za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobry vecer, odchod hlenove zatky urcite poznate. Asi mate jen vytok. Zcela normalni v tehotenstvi. Pokud mate pochyby a obavy, zajdete do nemocnice. Hned budete klidnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kristynkagr píše:
Maminky moc vás prosím o radu, dnes mám od rána docela silné poslíčky a už dvakrát jsem měla na papiru po utreni čirý hlen, nevím jestli se jedná o hlenovou zatku, jsem podle menstruace 35+5tt a nemám mimčo ještě hlavičkou dolů, bohužel má doktor dovolenou a kontrolu mám až za týden, tak teď nevím jestli to nějak řešit nebo nechat být, jsem prvorodicka. Děkuji moc za odpověď
Těžko říct, zda to zátka byla nebo ne. Každopádně i kdyby, tak porod
může přijít dnes a nebo taky až za 3 týdny. Jestli neodchází plodová
voda nebo nemáš pravidelně kontrakce, nikam chodit nemusíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hlenová zátka není důležitá, může odejít i měsíc před porodem. Na ty bolesti si dej teplou vanu a pokud nepřejdou, zajeď se nechat zkontrolovat do porodnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli píše:
Hlenová zátka není důležitá, může odejít i měsíc před porodem. Na ty bolesti si dej teplou vanu a pokud nepřejdou, zajeď se nechat zkontrolovat do porodnice.
Souhlasím, odchod hlenové zátky o porodu nic nevypovídá. Pokud máte 20 stahů za den, tak je to taky normální. Jestli máte ale strach a stres, tak si zítra zajeďte do porodnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Výměna bytu co dál
- Co to může být má někdo zkušenosti
- Pes nebo fenka do bytu?
- Jak se zbavit prachu v bytě?
- Milenec - má mě jistou? Jak být nedostupná?
- Mám z toho vztahu odejít a být s jiným?
- Reklamace záloh v bytě
- Stolice obsahující hlen