Moje máma mi začíná lézt pomalu na nervy
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Lenisha Normalni mama,
co tě má ráda. S tim vnukem to tedy přehání, ale pokud na tebe nevolá
socialku tak to druhym uchem
vypoustej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Noooooo hodně štěstí… jako, radám „babiček“ se nevyhne nikdo
nesmíš si to tak brát no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lenisha Asi bych maminku slušně ale rázně setřela ve smyslu, jestli tak nedůvěřuje vlastní výchově/zda má opravdu tak velkou nedůvěru ke své schopnosti vychovat dítě, že si myslí, že tě vychovala tak blbě, že ani neumíš ohřát jídlo a vykoupat mimino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky málo krmine, trapime prcka tím, že ho neuspavame na rukách ale
necháme ho samotného… Málo oblekame, ještě neucime na nočník, atd atd.
Babičky radi jo a, jsem děsně nezodpovědna,
protože řídím motorku. Muž je v pohodě, to je něco jiného přece
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja to pořád dávám za vinu tomu, že jsem nikdy nebyla dcerou podle jejích představ. Ostatní holky se malovaly a chodilý krásně oblíkané, já jsem byla pankáč křížený s rastamanem a chodila na letiště obdivovat vrtulníky. Ostatní holky šly na vysoké školy, já chtěla jet do Nepálu kopat studny a stavět domorodcům školy. Asi si myslí, že jsem prostě neschopná
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@catchthem no to teda
jo. Do mého chlapa se taky nikdy neobula. A to je taky motorkář
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@Lenisha píše:
Ja to pořád dávám za vinu tomu, že jsem nikdy nebyla dcerou podle jejích představ. Ostatní holky se malovaly a chodilý krásně oblíkané, já jsem byla pankáč křížený s rastamanem a chodila na letiště obdivovat vrtulníky. Ostatní holky šly na vysoké školy, já chtěla jet do Nepálu kopat studny a stavět domorodcům školy. Asi si myslí, že jsem prostě neschopná
Nauč se mít ráda a neodvozovat svou hodnoutu od toho, co si myslí jiní
lidé. Byť by to měla být vlastní matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Svistice píše:
@Lenisha Asi bych maminku slušně ale rázně setřela ve smyslu, jestli tak nedůvěřuje vlastní výchově/zda má opravdu tak velkou nedůvěru ke své schopnosti vychovat dítě, že si myslí, že tě vychovala tak blbě, že ani neumíš ohřát jídlo a vykoupat mimino.

- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@Lenisha píše:to mi jednou řekla. Prý mě vychovala na… Pravda ale je, že ona jak ke cholerik, tak občas si nevidí do pudy. Takže to tak beru. Ale stejně to zamrzelo
Tak jí řekni, že máš právo si taky zkur.vit výchovu svého dítěte.
Ona už tu šanci měla, teď je řada na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lenisha píše:
Taky tak, až Teda na ten Nepál holt nejsme ty něžné a pečlivé ženy a
mateřský půd se v nás neobjeví, tak jako se neobjevil ten šminkovací pud
ale přes to všechno vím, že mě mají
rády
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Svistice píše:
Tak jí řekni, že máš právo si taky zkur.vit výchovu svého dítěte. Ona už tu šanci měla, teď je řada na tobě.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Svistice
haha ok. Ja mam takovou blbou vlastnost, že mě
plno super argumentů napadá až půl hodiny po hádce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
@Lenisha Když jsi založením ten „svobodomyslný flegmatik“, tak v čem je problém se nad svou přízemní a přestarostlivou matku a její projevy prostě povznést?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Denisa56 píše:
@Lenisha Když jsi založením ten „svobodomyslný flegmatik“, tak v čem je problém se nad svou přízemní a přestarostlivou matku a její projevy prostě povznést?
Když to máš denně a dva roky, tak i flegmatik povolí
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
Další podobná témata podle názvu
- Je tu někdo z Písku? Mám hodně specifický dotaz.
- Má moje fotky uložené v mobilu...
- Kolik dní po ovulaci začíná plodu bit srdce ?
- Jaký dudlík mimi spíš vezme? AVENT nebo MAM?
- Chci ho moje láska
- Mám skoro nejnižší plat ze všech!!! Říci si o zvýšení?
- Šestinedělí, mám obavy
Zdravím Vás maminky
a snad nikdy jsem za ní nešla probírat kluky
apod. Jsme totiž každá úplně jiná a na vše máme giganticky odlišné
názory. Ona je přehnaně starostivý cholerik, já svobodomyslný flegmatik.
Před skoro 2 lety se mi narodil prcek. A tady to začalo.
a je samá modřina. Jestli ho jako netýráme.
Jo a taky ho údajně týráme hlady, protože má kluk povadlé tvářičky a
má ít neistále hlad. Čekam, kdy na mě zavolá sociálku.
Nejdu si sem pro radu. Jen se vykecat.
Jde o mou drahou maminku. Mám ji ráda (jako každé dítě své rodiče), ale už ji začínám mít plné zuby.
Měly jsme vždy zvláštní vztah. Nebyly jsme nikdy nejlepší kamarádky. Třeba jako Gilnorky
Ve vnoučkovi se vidí. Doslova. Když zakážu, aby mu něco nedávala, ignoruje to a cítí se uraženě. Cokoliv se mu stane (bouchne se, upadne, onemocní) můžu za to já, protože jsem ho nehlídala. Když byl miminko a já ho šla vykoupat, pokaždé mě upozorňovala,,neutop ho." Když jsem si ho vzala do ruky, vystrašeně říkala,,NEUPUSŤ HO!" Pokaždý!!! Ohřeju mu jídlo -,,nespal ho."
Nedávno hapal a odřel se na prstíku a na koleni měl pár modřin. Dala jsem ji ho na hlídání a když jsem si pro něj přijela, začala, že má na prstíku ŘEZNOU RÁNU
Včera byl vrchol všeho. Už od malonka sním o letání, takže jsem si našetřila peníze a zaplatila si výcvikový kurz na pilota ultralehkých letadel. Když jsem to doma řekla, dostala jsem slušnou čočku. Prý jsem neschopná i v autě (to je kravina) a jestli jednou v budoucnu svezu prcka v letadle, tak ať si jí nepřeju. Chápu, že se bojí, ale tohle už je paranoidní…