Monovakcíny v zahraničí

Poison Eve
20.6.15 18:35

Monovakciny v zahranici

Emiminarske kolegyne - je realna moznost monovakciny proti spalnickam - nakup/aplikace v zahranici nebo jsou i v okolnich statech ciste kombinovane vakciny nebo by se i v pripade existence monovakciny nedalo vyse uvedene zrealizovat? Zajimala by me konkretni pripadna zkusenost, klidne do zprav. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
20.6.15 18:46

Muzu mluvit jen za Britanii. Ano, tady si muzes na soukrome klinice nechat dite naockovat samostatne proti spalnickam

• Citovat
  • Upravit
brko
20.6.15 19:34
@merde píše:
Muzu mluvit jen za Britanii. Ano, tady si muzes na soukrome klinice nechat dite naockovat samostatne proti spalnickam

ahoj :) myslíš, že je v tvých silách zjistit, zda a za jakých okolností by se případně dala mono proti spalničkám dovézt-poslat do Česka? Já odmítám dítě očkovat mmr, jen se bojím spalniček. Ale ani strach ze spalniček mě nedonutí mmr dát. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
brko
20.6.15 19:36
@Poison Eve píše:
Emiminarske kolegyne - je realna moznost monovakciny proti spalnickam - nakup/aplikace v zahranici nebo jsou i v okolnich statech ciste kombinovane vakciny nebo by se i v pripade existence monovakciny nedalo vyse uvedene zrealizovat? Zajimala by me konkretni pripadna zkusenost, klidne do zprav. :kytka:

ahoj, vím, že donedávna byla mono dostupná v Německu, ale ted už asi není, to bych kecala. Ty nechceš dát mmr? Já bych asi zkusila se obrátit na výrobce vakcín, resp. jejich zástupce v čr (sanofi pasteur např.) a zeptala se přímo jich. Jinak :nevim:. Al etaky mě toto téma zajímá.

• Citovat
  • Upravit
merde
20.6.15 19:43

Tady je seznam klinik, ktere to ockuji, ale zda by to poslali do zahranici, to nevim. http://www.jabs.org.uk/…accines.html

• Citovat
  • Upravit
brko
20.6.15 19:44

@merde díky

• Citovat
  • Upravit
merde
20.6.15 19:45

Vypada to, ze zardenky vyrabi Sanofi Pasteur(Francie ) a driv je jeste dodaval Sii. Mumpsvax (Jeryl Lynn strain), ale pisi, ze ty uz nejsou

• Citovat
  • Upravit
brko
20.6.15 19:50
@merde píše:
Vypada to, ze zardenky vyrabi Sanofi Pasteur(Francie ) a driv je jeste dodaval Sii. Mumpsvax (Jeryl Lynn strain), ale pisi, ze ty uz nejsou

no tak zarděnky at si nechaj :lol:

• Citovat
  • Upravit
merde
20.6.15 19:56

@brko jasne, jsem to popletla

• Citovat
  • Upravit
brko
20.6.15 19:57
@merde píše:
@brko jasne, jsem to popletla
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
merde
20.6.15 20:00

@brko vis co? Protoze anglicky jsou spalnicky measle a zardenky se muzou rict German measle, tak v tom mam pekny bordel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
631
20.6.15 21:11

@brko a u nás neexistují monovakciny? Já bych klidně zaplatila ekvivalent MMR v monovakcinach, kdyby to šlo. Teď jsem začala vyhledávat data.

Jinak jestli vakcíny nejsou registrované v Čechách, výrobci je neposlou, ani reexport nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.6.15 21:35

@chci_miminko prej jde se nechat naočkovat v té zemi, kde monovakcína dostupná je.

Ale ano, některé choroby tady v monovakcínách nejsou registrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
20.6.15 21:39
@chci_miminko píše:
@brko a u nás neexistují monovakciny? Já bych klidně zaplatila ekvivalent MMR v monovakcinach, kdyby to šlo. Teď jsem začala vyhledávat data.Jinak jestli vakcíny nejsou registrované v Čechách, výrobci je neposlou, ani reexport nejde.

a s receptem je koupit tam? :think:
ted přestali dováže jeden lék do čr, chtěla jsem ho pacientce tedy vyměnit za ekvivalent a ona mi řikala, že s tim českym receptem jede do němec a tam jí to na ten recept daj, jen to nehrdí pojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.6.15 21:51

Kdyz prijedete do Britanie, tak vas tu podle me naockuji, jen to vsechno zacvakate, vakcinu i ockovani

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek