Mořský kolagen užíváte někdo, pomáhá ?

197
2.9.26 10:21

Mořský kolagen užíváte někdo, pomáhá ?

Jaký máte názor na mořský kolagen, pomáhá, nebo nevidíte žádnou změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
2.9.26 14:53

Pouzivam multi kolagen. Zalezi na tom, co si pod tou zmenou predstavujes, kdyz se ptas, jestli je viditelna. Mam po kolagenu znovu plet jak detskou pudelku? Nikoliv. Citim pruznejsi klouby? Urcite. S tou pleti… tezko rict, jestli bych bez toho kolagenu vypadala jeste starsi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.9.26 15:11

Jakýkoli kolagen tělo ukládá do kloubů, nepotřebný vyloučí.
Pokud se bavíme o efektu „omlazení“ je to placebo, tělo neřeší vrásky, jsou mu fuk, na funkci těla nemají žádný vliv, nemá potřebu do obličeje ukládat více kolagenu, takže ho uloží stejné množství, jako vždycky, bez ohledu, že ho má najednou k dispozici 200%.
Správný pitný režim, dostatečný spánek, zdravý pohyb a málo stresu udělá větší službu.

A mimochodem mořský kolagen je nám nejvíc geneticky vzdálený, nejblíž je nám vepřový, takže nejlépe umí naše tělo pracovat s vepřovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
2.9.26 15:17
@z.pepa píše: Více

Tak jsem koukala na ten svuj komplex a veprovy tam teda nemam, ani jsem neslysela, ze by se prodaval? Vetsinou je to morsky (a)nebo hovezi. V tom mem komplexu mam jeste kureci a z membran vajecnych skorapek. Myslis veprovy primo ze stravy nebo zele medvidky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.9.26 15:18

@z.pepa souhlasím, myslím si to stejné, žádné zázraky se prostě nedějí. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.9.26 15:21

@Silverine247 Ano, vidím to podobně. Já jsem ten kolagen vyhrála, sama bych si ho nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.9.26 15:30

Vepřový se neprodává (taky jsem ho nepotkal), protože se hodně využívá v potravinářství, takže jak sama píšete zbývá sulc :-) Na gumové medvídky pozor, ne všechny obsahují kolagen, nahrazuje se agarem.
I ten hovězí je nám blíž, než z ryb a řas, takže i ten tělo snáze vstřebá.
Ale jinak obecně, pokud máte problémy s klouby, pomůže i ten rybí a z řas, jen to bude trvat trochu déle a organismus se víc nadře.

EDIT: tak jsem ten vepřový na netu našel, takž už i ten se prodává
https://share. google/WbxMt8hJM5Rw3wjNF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
2.9.26 15:45
@Marie244 píše: Více

Nevim, kolik mas let, ale ja bych ho byt tebou brala, sice viditelne neomladnes :mrgreen:, ale prospesne to je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5350
2.9.26 15:58
@z.pepa píše: Více

Vepřový kolagen není tak marketingově sexy jako mořský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.9.26 17:44

@Silverine247 Ano, vyhrála jsem ho na testovaní, tak ten měsíc ho budu brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová