Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můžu doporučit třeba http://www.labuznik.cz/…-a-bazalkou/, mám vyzkoušeno ![]()
http://www.topmoucniky.cz/…-a-medunkou/
Tohle je moc dobrý. Je tam kys. smetana, ale možná by to šlo nahradit jogurtem ![]()
nedávám tam aroma a určitě se to obejde i bez meduňky…
Příspěvek upraven 09.01.14 v 16:32
@JohnDoe to vypadá hezky. @delfinek91 říkáš že máš jahody a ochucené jogurty…taky jahodové??? No tak obyčejný piškot a na něj si udělej krém s těch jogurtů, jahod, šlehačky…želatinu aby to ztuhla a je to
@MarkétkaBeruška nee visnove, piskotu mam malo, slehacku nemam zalatinu ano
Marketka myslela upecenej piskot - jako piskotove testo.
Mozna by bylo nejlepsi smichat jahody s jogurtem a snist to.
Nebo jen ovocný salát… k jahodám přihoď ještě další nakrájené ovoce (banán, jablko, pomeranč), zalij jogurtama a je to
@delfinek91 nemyslela jsem piškotky - ale klasické těsto, piškotové, tak to mě nic nenapadá, ale líbí se mi nápad @SussieS
@MarkétkaBeruška aha
no holky včera jsem nasla jakysi recept ale nic moc dnes manzel doveze věci a budu delat nepeceny dort protože ten mooc milujeme.-) piskoty,(krem :tvarho, kys, smetana, slehacka)ovoce, piskoty, krem manmka polit zelatinou a pak sezrattt
![]()
@delfinek91
to jsem nějak nepochopila-krém-tvaroh, kysaná smetana, šlehačka?
můžeš mi to prosím napsat podrobněji ![]()
děkuji
@delfinek91 bych to snědla zvlášt a jahody v kompotu vydrží ne
, kolik těch jahod máš? jogurty bych snědla samotný
, nebo koupit šlehačku audělat poháry, ještě lépe vanilkovou zmrzlinu na to jahody a šlehačku. Jogurty se u nás jí ve velkym tak ty by se snědly, max bych je zamrazila, to si občas dělam v létě a zmrzlý jako zmrzlina je fajn ![]()
@kotýsek udelam krem z tvarohu, cukru, kysane smetany a vyselhane slehacky
jen sem to blbe napsala uz s etesim kde ten manzel je
hned to budu delat
@delfinek91 tvarog zakysanka a šlehačka, to také docela používám. Jinak také není špatné uvařit si puding nechat vychladnout přidat tvaroh a šlehačku…
@MarkétkaBeruška píše:
@delfinek91 tvarog zakysanka a šlehačka, to také docela používám. Jinak také není špatné uvařit si puding nechat vychladnout přidat tvaroh a šlehačku…
ten puding uvaříš klasicky podle receptu, nebo dáš míň cukru a mléka
s pudingem bych to zkusila
Holky prosim o rychly recept nejaky moucnik mam jahody v konzerve a ochuceny jogurty. dekuji