Moučník s jahodami

delfinek91
9.1.14 16:23

moucnik s jahodama

Holky prosim o rychly recept nejaky moucnik mam jahody v konzerve a ochuceny jogurty. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
9.1.14 16:27

Můžu doporučit třeba http://www.labuznik.cz/…-a-bazalkou/, mám vyzkoušeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.1.14 16:29

http://www.topmoucniky.cz/…-a-medunkou/

Tohle je moc dobrý. Je tam kys. smetana, ale možná by to šlo nahradit jogurtem :)

nedávám tam aroma a určitě se to obejde i bez meduňky…

Příspěvek upraven 09.01.14 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.1.14 16:30

@JohnDoe diky ale nemam kysanou smetanu ani bily jogurt mam visnovy

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
9.1.14 16:31

@JohnDoe to vypadá hezky. @delfinek91 říkáš že máš jahody a ochucené jogurty…taky jahodové??? No tak obyčejný piškot a na něj si udělej krém s těch jogurtů, jahod, šlehačky…želatinu aby to ztuhla a je to

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
9.1.14 16:32

@MarkétkaBeruška nee visnove, piskotu mam malo, slehacku nemam zalatinu ano

• Citovat
  • Upravit
1854
9.1.14 16:39

@delfinek91

Marketka myslela upecenej piskot - jako piskotove testo. :mrgreen: Mozna by bylo nejlepsi smichat jahody s jogurtem a snist to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.1.14 16:41

Nebo jen ovocný salát… k jahodám přihoď ještě další nakrájené ovoce (banán, jablko, pomeranč), zalij jogurtama a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.1.14 17:02

@delfinek91 nemyslela jsem piškotky - ale klasické těsto, piškotové, tak to mě nic nenapadá, ale líbí se mi nápad @SussieS

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
10.1.14 12:25

@MarkétkaBeruška aha :-) no holky včera jsem nasla jakysi recept ale nic moc dnes manzel doveze věci a budu delat nepeceny dort protože ten mooc milujeme.-) piskoty,(krem :tvarho, kys, smetana, slehacka)ovoce, piskoty, krem manmka polit zelatinou a pak sezrattt :dance: :P

• Citovat
  • Upravit
2069
10.1.14 14:47

@delfinek91
to jsem nějak nepochopila-krém-tvaroh, kysaná smetana, šlehačka?
můžeš mi to prosím napsat podrobněji :-)
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.1.14 14:53

@delfinek91 bych to snědla zvlášt a jahody v kompotu vydrží ne ;), kolik těch jahod máš? jogurty bych snědla samotný :lol:, nebo koupit šlehačku audělat poháry, ještě lépe vanilkovou zmrzlinu na to jahody a šlehačku. Jogurty se u nás jí ve velkym tak ty by se snědly, max bych je zamrazila, to si občas dělam v létě a zmrzlý jako zmrzlina je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
10.1.14 14:57

@kotýsek udelam krem z tvarohu, cukru, kysane smetany a vyselhane slehacky :-) jen sem to blbe napsala uz s etesim kde ten manzel je :-)hned to budu delat

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
10.1.14 15:26

@delfinek91 tvarog zakysanka a šlehačka, to také docela používám. Jinak také není špatné uvařit si puding nechat vychladnout přidat tvaroh a šlehačku…

• Citovat
  • Upravit
6536
10.1.14 15:29
@MarkétkaBeruška píše:
@delfinek91 tvarog zakysanka a šlehačka, to také docela používám. Jinak také není špatné uvařit si puding nechat vychladnout přidat tvaroh a šlehačku…

ten puding uvaříš klasicky podle receptu, nebo dáš míň cukru a mléka :think: s pudingem bych to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí