Moudrák u 17leté holky
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Moudrák u 17leté holky
Ahoj holky, segra ma problem s moudrákama, jeden ji vytahly před rokem, jenže zbylé 3 ji stále zlobí. Dneska ji u zubaře dali doporučení do nemocnice že ji vyndaji všechny 3 najednou. Myslíte že ji to udělaji v lokálce, nebo celkové anestezii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
Mě zubař chce vyndat oba horní a podle toho co mi o tom říkal, tak
lokálně. Ale jestli má sestra nějaké větší problémy s moudrakama tak
asi záleží jestli ji je čistě jen vyndaj nebo budou dělat i něco
jiného.
Ideálně zajít se na to zeptat přímo do nemocnice kde by ji to dělali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Těžko říct, ale jestli je to do nemocnice, tak snad ji uspí. Mně je trhali postupně a jen normální umrtvovací injekce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@flicek18 jeden ji prave vyndal nas zubař, jenze ji ho vysekaval z kosti tak uz si na to netroufne, pritoze ty ostatni ma v kosti taky a ty horni dokonce i ne v řadě za zubama, ale v patře. Do nemocnice s ni mamka pujde objednat v pondeli, tak se zeptaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně zubařka řekla, že všechny najednou určitě nevytrhne. Dělala mi to po jednom. Už jen kvůli tomu, kdy by se to třeba špatně hojilo, tak se pak člověk z té bolesti zblázní, když má třeba zánět po 3 vytržených zubech. Brala mi je po jednom, a naštěstí tedy v pořádku, ale všechny najednou si nedovedu představit …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
On ji řekl že ji nechce trápit každým vytrhnutím, zme se to vezme jednou bolestí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to nevím, ale zatím všichni co jim vydávali zuby tak jim to dělali jen lokálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám pocit, že synovi známé to dělali naráz, že šlo o tohle. Ležel týden v nemocnici, nejprve jedl jen brčkem. Čekal ovšem rok na termín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Shena Ja jo, byla jsem na 3 zaroven, vsechny sekali, rostli mrchy nalezato pod sedmicky… A v pohode, poctive jsem tedy brala prasky na bolest, ale když se to resi preventivne, tak neni sebemensi duvod, aby tam byl zanet, vyseknou to, zasiji a jeste jsem dostala do kapacky atb.
@Evickamicka Uspavat nechteji, ale me to delali v analgosedaci, coz jsi mimo, ale spolupracujes, akorat se to tedy plati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To ti tu asi nikdo neřekne. Záleží jak vypadá rentgen a na zvyklostech
pracoviště.
Jako CA není pro organismus nic dobrého, většina extrakcí se dá zvládnou
lokálním umrtvením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, segra ma problem s moudrákama, jeden ji vytahly před rokem, jenže zbylé 3 ji stále zlobí. Dneska ji u zubaře dali doporučení do nemocnice že ji vyndaji všechny 3 najednou. Myslíte že ji to udělaji v lokálce, nebo celkové anestezii?
já byla nedávno trhat 6 zubu najednou. Myslela jsem si že budem trhat postupně, ale ne šly všechny najednou. A zaleží jak je chirurg šikovný. Byla jsem trhat 1 zub a trpěla jsem hodinu v ordinaci a týden doma. Šla jsem jinam do půl hodiny bylo hotovo a bez bolestí. Vše bylo jen umrtveno injekci takže v lokálce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Evickamicka me
vydávali vsechny 4 najednou. V celkovce, v Praze ve vojensky nemocnici…
A bylo to super, po jednom bych na to uz po prvnim zubu nesla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jen po injekci víc jak dva zuby se vyndávat nesmí co vím já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já pod narkózu bych nešla. Trhali mi je s injekci a časovým odstupem postupně na zubní chirurgii…jestli nemá komplikace tak bych na vyndání všech nešla. Ja měla kořeny zahle a špatně položené ac to vypadalo na komplikace tak doktorka byla luxusní ..umrtvila a po injekci byl zub do minuty venku ( a tak to bylo u všech). Z toho jsem měla jeden v zánětu a vůbec jsem nevěděla že mi něco trhá…a rekonvalescence? Žádná… Já radši 100× trhat než vrtat zub.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak si najít holku do které se hned zamiluju..☺☺
- Očkovaní na 13leté preventivní prohlídce
- Konec po rodičovské, 17 dní jsem nebyla nikde hlášená, co teď?
- Zahradní židle - prosím radu holky
- Pro holky Pražačky - dotaz na MHD
- Kamarádi s výhodami ? 17 a 14 let
- Nošení/podávání věcí - batole 17 měsíců
- Holky je tu někdo z Vyškova?