Mouka do příkrmu?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mouka do příkrmu?
Maminky,
Dr. mě řekla přidávat do příkrmů 1-2 lžičky mouky. Co si o tom myslíte?
Moc témat jsem tu nenašla a když jo, tak taky maminky přidávaly mouku do zeleninky a podobně.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikolllet Zřejmě doporučení kvůli lepku. Nedávala bych mouku, ale trochu povařených pšeničných či špaldových vloček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Eve píše:
Podle zpravy tve doktorky mam zpatecnickou doktorku.
Já taky. Mě by docela zajímalo, zda paní doktorka poučuje maminky i o tom, co případně dělat, když budou mít z p.dele smůlu na malého alergika a způsobí takovému drobkovi anafylaktický šok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to řesila piškoty nebo rohlíkem. Samotnou moukou nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, takže rozdrtím piškot a je, nebudu to dál řešit. Dneska jsem jí tam dala lžičku mouky a už u nás byly rozpory, tak se schválně ptám. Zase jako kdyby to bylo špatné, tak to doporučovat nebude ![]()
@Poison Eve no je nějaká akční, na to, že plně kojím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu OT, ale to musí být fakt mňamka, mrkvička s moukou
Když si vezmu, že v začátcích příkrmů mi malá hustější varianty nebrala, nadavovalo se jí, nedovedu si představit udělat z toho kejdu s moukou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolllet Já bych třeba asi raději dala trochu té mouky, než ten piškot (kde je navíc cukr + vejce). Ale to už je o přístupu každého, kdy chce dát dítěti ochutnat sladkou věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne kreveta, orechova buchta, bilek…
Jsou zase obecna doporuceni pro vyzivu jina? Tohle mi prijde hardcore…
- Citovat
- Upravit
@Nikolllet dnes je doporuceni davat lepek uz od 4. mesice, tak asi proto to doporuceni. Resila bych to vecerni kasi s lepkem, pokud kase jeste nemate, tak bych dala do ruky zuzlat rohlik nebo susenku typu Bebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poison Eve píše:
Hlavne kreveta, orechova buchta, bilek…Jsou zase obecna doporuceni pro vyzivu jina? Tohle mi prijde hardcore…
Já mám děti 11 a 7 let a nestačím se divit, jak se ta doporučení za pár let radikálně změnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit