Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na ospodu bych udělala takovej bugr, že by to tam tejden dávali dohromady. Tvl, já jsem totálně vytočená!!! Strašně je mi líto tvýho syna. Neochránila jsi ho.
@WERISKA píše:
A psycholožka má jaký závěr.? Ta modřiny nesleduje, ne? Museli si přece vyžádat i její sdělení.
Psychložka napsala, že pouze asist. styk at je to pod dohledem. Že nejde vláčet dítě po zemi k otci.
Holky prosím neatakujte mne já sama si myslí tedy spíš věřím, že si to vyvolává, ale po těch všech zkušenostech co mám se ptám na názor jestli nejsem paranoa.
Dítě chráním jak můžu i přesto že mne čekají možné pokuty a to až do 50tis.
Já se úplně vzteky klepu.
Panebože, kde to žijeme?? ![]()
A zkoušela ses odvolávat?
Rozhodně je to z toho. Mám podobnou zkušenost s dcerou, ale ne teda, že bych jí vodila k otci. Spíš jsem byla hodně v práci a hodně jí hlídala babička a ona prostě chtěla být doma. Ta jsem se jí přizpůsobila a najednou přestala být jednodenní teplota.
@ave71 proboha, chudák malej. Zajdi na ospod, nahlaš tohle všechno - jak se syn o otci vyjadřuje, že ho bije přes přirození
, vyžádej vyšetření u psychologa - můžeš přes pediatra, tam se zjistí, co vše - neboj se toho, oni s klukem jen promluví, umí s dětmi jednat. Pokud se prokáže, že mu otec ubližuje, dej návrh na předběžné opatření aby se syn s otcem nestýkal. Jen nechápu, proč jsi to nechala dojít tak daleko? jestli mladého bije a pod, proč to neřešíš?
nikdy, opakuju nikdy, bych kluka neposlala někam, kde vim, že je bitej.
@WERISKA píše:
Já se úplně vzteky klepu.Panebože, kde to žijeme??
A zkoušela ses odvolávat?
jj zkoušela jsem vše možné, ale prostě nemám finance, známé tak bohužel. I stížnost na sociálku na magistrát. Prostě otec vše popírá. Nikoho nezajímají fota, videa a ani nahrávky kdy dítě při předání říká, že ho táta bije.
Sama jsem postavená tak, že radši budu jíst strouhanku a platit pokuty ale hlavně ochránit dítě to je pro mne nejdůležitější když to tady nefunguje.
Existují neziskovky, co v tomhle poraděj. Fond ohrožených dětí. Občanská poradna. Právníci. Liga lidských práv (sekce děti). Krajský úřad jako vedení OSPODu. Odvolací soud. Ombudsman. Média.
@martina.se píše:
@ave71 proboha, chudák malej. Zajdi na ospod, nahlaš tohle všechno - jak se syn o otci vyjadřuje, že ho bije přes přirození, vyžádej vyšetření u psychologa - můžeš přes pediatra, tam se zjistí, co vše - neboj se toho, oni s klukem jen promluví, umí s dětmi jednat. Pokud se prokáže, že mu otec ubližuje, dej návrh na předběžné opatření aby se syn s otcem nestýkal. Jen nechápu, proč jsi to nechala dojít tak daleko? jestli mladého bije a pod, proč to neřešíš?
![]()
![]()
nikdy, opakuju nikdy, bych kluka neposlala někam, kde vim, že je bitej.
Jak píšu vše jsem řešila a je od dětské psycholožky potvrzeno, že dítěti ubližoval, ale smeteno ospodem, soudem, že je to jednostranné
@ave71 píše:
jj zkoušela jsem vše možné, ale prostě nemám finance, známé tak bohužel. I stížnost na sociálku na magistrát. Prostě otec vše popírá. Nikoho nezajímají fota, videa a ani nahrávky kdy dítě při předání říká, že ho táta bije.
Sama jsem postavená tak, že radši budu jíst strouhanku a platit pokuty ale hlavně ochránit dítě to je pro mne nejdůležitější když to tady nefunguje.
Otec může popírat klidně i svojí existenci, na to se.re pes. Ale jak jako že nikoho nezajímají důkazy??? Jako že soud a ani ospod k tomu nepřikládá žádnou váhu??? Šla bych vejš. A znovu říkám, že tohle je situace, kdy bych šla klidně i šlapat, pokud by to byla jediná šance, jak ochránit svoje dítě.
@ave71 píše:
Nikdo nepodal žádost na diagnostikování zda se to vážně stalo a proto já vyhledala někoho kdo by tak malé dítě diagnostikoval. A dětské psycholožka ze syna vytáhla, že otec dítěti vážně ubližoval i proč. Vše bylo podáno na soud ale soud, že je to jen jednostranné
twl, než jsem to naklofala, tak toto dočítám. Normálně podej trestní oznámení, bude proveden psychologický posudek jak dítka, tak rodiče. Udělala bych i na ospodu takový burgr, že by se posrali.. to snad není možné tohlensto ![]()
@ave71 píše:
Jak píšu vše jsem řešila a je od dětské psycholožky potvrzeno, že dítěti ubližoval, ale smeteno ospodem, soudem, že je to jednostranné
Nález psycholožky NEMŮŽE BÝT jednostranný. To je prostě výsledek šetření. Kdo tohle řekne, tomu bych urazila koule taky. A odvolání. A další. A furt dokola. A klidně bych podala stížnost na soudce. Bože, nějaká cesta musí existovat!!!
Malý to klidně může mít somatické, ty nemoci. Zvlášť, když pak k otci nemusí…
@ave71 píše:škoda, že bydlíš tak daleko, bych začala tahat za nitky.. bože můj, vidím rudě. Jak je možné, že nedají na psychologický posudek. Normálně podej trestní oznámení, pčr to musí řešit, vč. vyžádání toho posudku.. a obrať se na klokánek, nebo fond ohrožených dětí - mají bezplatné linky.
A klidně jak tady píše TýnkaK, bych to šoupla do medií. Myslím že by to mohlo pomoci.