MUDr. Alla Tsymbalyuk - prosím o recenze

7.2.20 09:08

MUDR. Alla Tsymbalyuk prosim o recenze

Prosim o recenze na MUDr. Tsymbalyuk. Dekuji moc.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

7.2.20 09:10

@Harry1977 pry je pečlivá, osobni zkušenost nemám

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.20 09:15

Je super. Chodili jsme k ní se synem, ale skončila. Nevím proč. Ale všechno fajn. Je pečlivá, vždycky všechno zkontrolovala. My byli spokojení :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 09:27

Ted ordinuje na poliklinice Mazurska. Sedi tam v rousce, ze nevim jak vyapda a je hrozne neosobni. A setra Marie je hodne neprijemna.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.20 10:19

@Harry1977 aha, no jako roušku nosila jakmile se přiblížila k dítěti. Ale když jsme si třeba povídali nebo mi něco vysvětlovala, tak si ji hned sundala a byla vždycky straně milá.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 10:46

No ted ne, maji na ustech furt. Ja prave resim, jestli odejit nebo zustat. Mam tam problem i se setrou. Vzdy jsem to vydrzela kvuli dr. Holemu ale co odesel nevim zda me soucasna dr za ty nervy stoji. Zda umi lecit a zarazi me ta rouska. Hlavne ji nerozumim co rika. Jak ma ukrajinksy prizvuk a jeste rousku. Jsem se s timto nikdy a nikde nesetkala.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.20 13:25

@Harry1977 jasný, to chápu. Jako mně byla sympatická a nikdy jsem s ní neměla sebemenší problém. I známé, co k ní chodily s dětmi, tak říkaly, že v pohodě. Ale je to asi i na nějakých osobních sympatiich a pokud ti nesedí, tak to asi nemá smysl lámat přes koleno :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 14:45

Ja ani nevim zda je me sympatická, kdyz ji nevidím do obliceje. Se divim ze si tam neda plexisklo. Dekuju moc za info.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama