Můj muž má milenku - trvalý ban
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Můj muž má milenku - trvalý ban
Nevím, jak vy ostatní, ale byla bych pro, aby Admin trvale zabanoval uživatelku/účty uživatelky, která sem neustále zakládá diskuze o tom, jak ji partner podvádí, je zamilovaný a ona chce zachovat vztah. Tato žena je podle mého názoru psychicky nemocná a měla by se léčit. Také tuto uživatelku prosím, aby nás již neobtěžovala a svou věc (cokoli to vlastně je) vzdala. Doporučuji jógu nebo cukrárnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@samantafox píše:
Nevím, jak vy ostatní, ale byla bych pro, aby Admin trvale zabanoval uživatelku/účty uživatelky, která sem neustále zakládá diskuze o tom, jak ji partner podvádí, je zamilovaný a ona chce zachovat vztah. Tato žena je podle mého názoru psychicky nemocná a měla by se léčit. Také tuto uživatelku prosím, aby nás již neobtěžovala a svou věc (cokoli to vlastně je) vzdala. Doporučuji jógu nebo cukrárnu.
Tak zase to tolik neprozivej. Není nic jednoduššího než si založit nový profil… Za mě teda - diskuzi rozhodně nemazat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když mě to nezajímá tak to nečtu. Proč by nemohla založit diskuzi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak já jsem třeba hrozně zvědavá, kdo je teda ona jako reálný člověk
Jestli ta manželka, nebo ta milenka, nebo ten chlap, nebo někdo úplně cizí
a nebo je to celé smyšlená storka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@samantafox každý
má nějaké problémy, ona tento a asi se snaží dohledat pomoc, podporu,
nápad, co s tím… Ano je zvláštní, jak je hrozně urputná, ale tím
ubližuje maximálně sobě, nemám s tím problém, ať to sem klidně hodí
ještě 100×, jestli jí to pomůže ke štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lachtanice86 píše:
@samantafox a co ti na tom tak vadí?
Že jí nechce půjčovat manžela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@bigl píše:
Tak já jsem třeba hrozně zvědavá, kdo je teda ona jako reálný člověk
Jestli ta manželka, nebo ta milenka, nebo ten chlap, nebo někdo úplně cizí a nebo je to celé smyšlená storka
To je asi bez šance dozvědět se to. Možná někdo čerpá náměty do
knihy a potřebuje propracovat všechny postavy. A nebo někdo ví, doufá, že
tu zrovna tahle manželka či milenka brouzdá a cíl je znejisťění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@samantafox píše:
Její věc, co si píše. Udivilo mě, kolik stálých uživatelů tu diskusi
neprokouklo.
Zaznamenala jsem od ní tři diskuse, jedna byla kolem Vánoc, další kolem
konce roku. Jedna z pohledu milenky, druhá z jejího pohledu. Třetí jsem
zaznamenala včera - to byla diskuse opět z jejího pohledu. Prý tady od ní
byly ještě další diskuse, ty jsem nečetla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No taky jsem si toho začala všímat Než že by mi vadila, tak mám spíš nervy
z její naivity a jistoty, že manžel se s ní má vlastně dobře a nemá mu
co ve vztahu chybět.
Takový ten pocit beznaděje, že by jí člověk vzal hlavu a dal pořádnou
ránu čelem o zeď.
A taky by mě celkem zajímalo, kdo ve skutečnosti dotyčná je. Jedno je ale
jisté, že ji není pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě to prostě vadí už jen proto, že člověk se snaží pomoct radou, a tak vlastně ze sebe dělá hlupáka! O ztrátě času nemluvě. Přemýšlela jsem a domnívám se, že se jedná o osobu, která buď 1. si dělá ze všech uživatelek srandu. 2. zakladatelka je psychicky nemocná osoba, což je smutné…3. zakladatelka je copyrighterka, která shání informace a vytěžuje zdejší prostředí, aby info zpeněžila. Všechny tyto důvody jsou teda vysoce obtěžující pro běžné uživatelky, které chtějí sdílet autentické problémy nebo chtějí přispět radou tomu/té, která to opravdu potřebuje. Chápu, že technický nelze těmto lidem bránit pronikat do normálních diskuzí… Spíš že mě mluví hněv 😒
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Klopotkova
Tak já si ty diskuze většinou moc nepamatuju, i když tuto matně jo, ale
jsem naivní v tom, že nepodezírám lidi, co sem přijdou řešit problémy,
že trolí. Já jim to většinou všecko věřím
Jediný, koho tu bezpečně poznám, je jedna uživatelka. Neznám její nick, ale založila tu jednu diskuzi, která mnou celkem otřásla a občas někam přispěje, většinou jsou to obdobné témata. Nechci být konkrétní, ale i když do těch konkrétních témat přispívá vždycky anonymně, tak ji vždycky poznám. Asi proto, že ten její příběh mě nejvíc sejmul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@bigl píše:
@Klopotkova
Tak já si ty diskuze většinou moc nepamatuju, i když tuto matně jo, ale jsem naivní v tom, že nepodezírám lidi, co sem přijdou řešit problémy, že trolí. Já jim to většinou všecko věřímJediný, koho tu bezpečně poznám, je jedna uživatelka. Neznám její nick, ale založila tu jednu diskuzi, která mnou celkem otřásla a občas někam přispěje, většinou jsou to obdobné témata. Nechci být konkrétní, ale i když do těch konkrétních témat přispívá vždycky anonymně, tak ji vždycky poznám. Asi proto, že ten její příběh mě nejvíc sejmul.
Ano, i já jsem naivní. A pak mě to hrozně udiví, když zjistím, že se jedná o trola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Může to být těhotenství? Máte někdo zkušenost?
- Dítě má nemocné srdce
- Dárek k 1 výročí svatby ( Pro může )
- Můžu si někoho najít?
- Můžu v pubertě ovlivnit jaký budu člověk v dospělosti?
- Může mi gynekolog napsat antikoncepci, i když mě neprohlídne?
- Jaky může být důvod toho, že mi nejde otěhotnět
- Zavolá, jen když má čas...