Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se u nas taky ne…mit milion tak jsme spokojeny a nic vic(samozrejme mit stale zamestnani) bysme nepotrebovali ![]()
@LayLi píše:
@martina.se u nas taky ne…mit milion tak jsme spokojeny a nic vic(samozrejme mit stale zamestnani) bysme nepotrebovali
přesně, mít milion, tak mám vystaráno
kvalitní bydlení, víc netřeba.. protože to by mi nikdo nesebral ![]()
Asi taky záleží, jak moc ho máš ráda, jestli teda po tom všem to ještě jde. Já něco podobnýho zažila s bývalým manželem, začal podnikat, já byla na mateřský, nabral si půjčky, leesing, a nesplácel, nechal to narůst do obřích rozměrů, přede mnou dělal, že platí, mě nenapadlo, že by byl takovej blázen. Holky člověk je v mládí naivní, a ani vás to nenapadne, ten můj byl teda hodnej kluk, ale neměl na tohle buňky. Zadlužil nás asi půl milionu, neplatil se sociál, zdravotní, choval se jak magor, a my měli dvě děti! No zkrátim to, pomohla jsem mu z těch největších sraček, on šel do Německa makat, aby jsem to smázli, ale nesmí se dělat mrtvej brouk, s těmi institucemi se dá domluvit na pozastavení splátek, nebo nějakej splátkovej kalendář. Ale stejně jsme se pak rozvedli. Už to pro mě nebylo ono, řekla jsem si, pomůžu mu, a pak odejdu. A to jsem udělala.
Já tohle chlapovi odpustit nedokážu.
@mag píše:
Ale kdeže, žádné „anulování“ u nás není. Tak v americkém filmu.
Pokud vim, tak u nas plati, ze do 14 dnu se muze manzelstvi zrusit…
@kaseny88 píše:
Tak to víš špatně.
@kaseny88 píše:
nemohu to ted najit, ale na nejakem serveru jsem před cca rokem tohle cetla a rikal mi to i manzel policajt…
@kaseny88 píše:
nemohu to ted najit, ale na nejakem serveru jsem před cca rokem tohle cetla a rikal mi to i manzel policajt…
A manžel policajt má znalosti zákona o rodině?
@mag píše:
A manžel policajt má znalosti zákona o rodině?
tak asi by jakz takz něco mel vedet…
@kaseny88 Jo, měl by vědět to co se týká jeho práce, takže hlavně práva veřejného, ale že by se Policie ČR vzdělávala v oblasti soukromého práva… no tak když to ví, tak se ho zeptej, kde to máme hledat.
@suricata píše:
@kaseny88 @maghttp://www.ceskaskola.cz/…4-hodin.html
Děkuji, mně to ale psát nemusíš, myslím, že vím něco o neexistenci a neplatnosti manželství
Já doufala, že zaměstnám toho, kdo takový blud šíří.
@mag píše:
@kaseny88 Jo, měl by vědět to co se týká jeho práce, takže hlavně práva veřejného, ale že by se Policie ČR vzdělávala v oblasti soukromého práva… no tak když to ví, tak se ho zeptej, kde to máme hledat.
a zase nejaka pani chytra…tak on to urcite nehledal nikde třeba na netu…muzu se plest, jen rikam, co vim…
@mag píše:
Děkuji, mně to ale psát nemusíš, myslím, že vím něco o neexistenci a neplatnosti manželstvíJá doufala, že zaměstnám toho, kdo takový blud šíří.
promiň že ti podrývám výchovné počínání ![]()
@kaseny88 píše:
a zase nejaka pani chytra…tak on to urcite nehledal nikde třeba na netu…muzu se plest, jen rikam, co vim…
Tak víš, nebo si myslíš?
Podle jakého zákona? Můžeš to upřesnit?