Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mag píše:
Jako myslíš, že v ní ležím je tak z plezíru
i kdyby, je fajn si poležet
@LayLi píše:
@vsetin ty jo jak na tebe muze nejt po tom vsem jeste hnusnej??mel by frajer sekat latinu a omlouvat sene na tebe bejt hnusnej
byl hnusny kdyz jsem ho chtela dat ke me na ucet kdyz jsem zalozila sporeni, sla jsem to vyridit sama, on nemel vubec zajem sporit…to si piste ze ted je jako milius, ale drive mel hodne slabsich chvilek…a i proto moc nejsem za to mu odpustit a ustat to s nim, protoze o malou se treba zacal starat az ted..az je zle
Zkaladatelko, chtěla jsi znát naše názory a co bychom udělaly my na Tvém místě. Jenže k tomu je potřeba vědět víc, hlavně, jak se k tomu teď staví Tvůj muž, jak se snaží, jak se chová k Tobě atd… Na to se Tě holky ptají a čekají, až odpovíš, aby Ti mohly říct svůj názor
Ty se nevyjadřuješ, jen se tady rozčiluješ. Chápu, že Ti některé komenty nejsou příjemné, ale počítej s tím, že tak to prostě bude celou dobu, co budete řešit dluhy. Nebude to příjemné a tohle je jen slabý odvar…
Ted jsem prisla, nebyla jsem tady a nestiham na vsechno odpovidat
@vsetin píše:
byl hnusny kdyz jsem ho chtela dat ke me na ucet kdyz jsem zalozila sporeni, sla jsem to vyridit sama, on nemel vubec zajem sporit…to si piste ze ted je jako milius, ale drive mel hodne slabsich chvilek…a i proto moc nejsem za to mu odpustit a ustat to s nim, protoze o malou se treba zacal starat az ted..az je zle
Hm, a přejde ho to, jakmile svolíš k tomu, že to s ním budeš řešit ![]()
No to ja prave nevim jak on se bude chovat dal…prece jen moje duvera k nemu je ted v minusovych cislech…
@vsetin píše:
No to ja prave nevim jak on se bude chovat dal…prece jen moje duvera k nemu je ted v minusovych cislech…
když se mu neda důvěřovat v tehle vecech, na kterých lezi vase financni existnce, tak co bys od neho ještě mohla cekat…
@vsetin musis si to kocicko poradne promyslet..jak rika moje kamoska vzit si papir a napsat si plusy a minusy..a uvidis sama ![]()
Zkus mu navrhnout rozvod s tím, že spolu budete dál žít. Jak se k tomu postaví. Já například mám velký finanční problémy a odmítla jsem si přítele vzít. Vezmu si ho, až budu „čistá“. Ano, pománá mi s dluhama, ale pomáhá mi dobrovolně… A rozhodně to neberu jako nedůvěru nebo něco, proč bych měla být ukřivděná. Navrhla jsem to sama…
Zkus to navrhnout.
@vsetin píše:
on tu situaci očividně nechce řešit, když mu bude téct do bot, bude se chvilku snažit, ale jakmile se situace uklidní, opět si pojede v zajetých kolejích, proto jak jsem psala, rozvod a jestli chce a má zájem, můžete být dál spolu, pokud mu se urazí, řekla bych, že jediný, kdo může být uražený jsi ty, protože tebe, dítě i tvou rodinu zatáhl do velice nepříjemné situace!
Upřímě? co to asi bude za život z nezodpovědným, ulhaným, nestarajícím se a ještě hnusně se chovajícím chlapem? Navíc s vidinou splácení nekonečných dluhů?
@vsetin píše:
Tak v tom případě bych už ani nepřemýšlela a šla od něj než tě stáhne ke dnu i s malou ![]()
Co se tyce dluhu, jsem dost nekompromisni. I manzelovi jsem oznamila, ze jestli nadela nejake dluhy za mymi zady, tak je okamzite rozvod. Milion je milion. Jak jsi i rekla, tak se k tobe pred provalenim dluhu ani nechoval nijak dobre. Mas ho jeste vubec rada? Dokazes si predstavit, ze s nim zestarnes a budes dalsich 60 let? Pokud vahas, tak radim rozvod, abys ochranila sebe a hlavne vase dite, ktere si nezaslouzi zit cele detstvi v dluzich.
A manžel pracuje? Na exekuční rozhodnutí se můžete poptat u nejbližšího soudu. Je třeba zjistit výši dluhu, vůči komu vznikl a buď začít komunikovat s exekutory, nebo se zamyslet nad insolvencí.
Pokud manžel nehodlá nic řešit, rozvedla bych se. Bydlíte s dítětem u rodičů. Zřejmě se rádi zbaví někoho, kvůli komu jim začnou chodit nevítané návštěvy. Teď mě napadá, vědí už rodiče o vašich problémech?
Myslím, že máš hodně velkou výhodu, že bydlíte u Tvých rodičů. Prostě bych ho vyhodila, a Ty máš s dítětem zázemí. TOhle bych teda rodičům neudělala, aby jim vlítli na majetek kvůli nezodpovědnýmu blbci ![]()