Musí se Orgalutran píchat pravidelně ve stejnou hodinu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
16.10.19 19:43
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně aplikace injekcí Orgalutran, dneska mi píchli v centru první ve 14:00 a nevím, jestli mám čekat s další injekcí na zítra na 14:00? Nebo ji můžu píchnout ráno s Gonalem? Myslím, že mi doktor říkal, že můžu i zároveň, ale nejsem si už jistá, nemáte s tím někdo zkušenost, jestli by se měla ta injekce píchat 1× za 24 hod. nebo můžu i dříve už zítra ráno? Nerada bych něco udělala špatně. Děkuji
Ahoj, zeptala bych se v CAR, většinou je to různé, u nás se např. píchá oboje večer ve 21 hod. Teoreticky by se nemělo nic stát, když to vlastně píchneš dřív, ale zavolala bych ráno do CAR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nutkání na velkou i několik hodin po análním sexu
- Musí se antikoncepce brát přesně na minutu?
- Kam se píchá injekce proti tetanu?
- Úvazek 30 hodin
- Doporučíte dětský budík nebo hodiny?
- Chodíte s partnerem spát ve stejnou dobu?
- Zrušená superhrubá mzda a stejný plat?
- Miminko se vzbudí a pak nespí 3 hodiny
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně aplikace injekcí Orgalutran, dneska mi píchli v centru první ve 14:00 a nevím, jestli mám čekat s další injekcí na zítra na 14:00? Nebo ji můžu píchnout ráno s Gonalem? Myslím, že mi doktor říkal, že můžu i zároveň, ale nejsem si už jistá, nemáte s tím někdo zkušenost, jestli by se měla ta injekce píchat 1× za 24 hod. nebo můžu i dříve už zítra ráno? Nerada bych něco udělala špatně. Děkuji