Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, taky mám radši sex s více orgasmy. Při mokrých už to ani nepočítám.
Co je normální? Kdo to určuje? Co je normální pro tebe musíš přeci vědět ty. Pokud je to tvá potřeba a neubližuješ s ní žádné jiné bytosti, pak je to v pořádku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Mám dotaz při milování musím mít minimálně 3-4 orgazmu jinak mě to úplně neuspokojí to samé pokud mám čas pro svoji chvíli tak je to mnohem víckrát cca 10×
Jde mi o to zda je to normální Že mě jeden orgazmus neuspokoji.
Neboj, to přejde, časem, věkem, dětma 😃 budeš ráda i za ten jeden týdne
(Fór)
Mám to také tak. Proč by to nemělo být normální?
Nikdy mě nenapadlo nad tím přemýšlet. Když mám při sexu jen jeden orgasmus, tak je to sice v tu chvilku příjemné, ale nějak moc mě to neuspokojí. Pořád cítím, že nemám dost. Manžel to ví, takže bývám vícekrát. Jednou jen, když mě chce pozlobit nebo chce sex 2× za den
A mám to tak odjakživa. I teď po dvou dětech. ![]()
@alena1995 píše:
Neboj, to přejde, časem, věkem, dětma 😃 budeš ráda i za ten jeden týdne![]()
![]()
![]()
![]()
(Fór)
Fór skutecnost je jeste horsi ![]()
Taky to tak mám… jeden orgasmus je jako dát si půlku cigarety…jako dobrý, absťák zažehnán, ale…
![]()
Sakra, co bych dala aspoň za ten jeden. To je úplné sci-fi při představě, že jich někdo má i víc a ještě hned za sebou… Gratuluji a sebe lituji.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Mám dotaz při milování musím mít minimálně 3-4 orgazmu jinak mě to úplně neuspokojí to samé pokud mám čas pro svoji chvíli tak je to mnohem víckrát cca 10×
Neuspokojí? Nemůžeš pak jíst, pít nebo čůrat?
@Mango_Lassi píše:
Neuspokojí? Nemůžeš pak jíst, pít nebo čůrat?
Co je to ta hloupou otázku?
Jasně, že i neuspokojený člověk může jíst, pít a čůrat. Ale je jen holt víc roznadržený, než před sexem. Pro mě je mít jeden orgasmus horší, než vůbec sex nemít
Protože potom jenom myslím na to, že to bylo málo a jsem i po sexu strašně vzrušená.
Ahoj holky