Mutsy nexo - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mutsy nexo - zkušenosti?
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Hledáme lehký, skladný kočárek místo golfek. Důležité je, aby měl spojenou rukojeť, šel do lehu, měl nastavitelnou opěrku nohou a hlavně, aby byl prostorný i pro větší dítě! a aby projel i městský terén! (tedy rozbité cesty, kočičí hlavy apod…), tedy kočárek využitelný do města, do MHD, ale nejenom do OC
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
@fialkaann píše:
Ahoj,máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Hledáme lehký, skladný kočárek místo golfek. Důležité je, aby měl spojenou rukojeť, šel do lehu, měl nastavitelnou opěrku nohou a hlavně, aby byl prostorný i pro větší dítě! a aby projel i městský terén! (tedy rozbité cesty, kočičí hlavy apod…), tedy kočárek využitelný do města, do MHD, ale nejenom do OC
Ahoj,
mám Mutsy Nexo už rok a půl a je to užasný kočárek. Je krásný,
lehký, skladný, stabilní a celkově jsem s ním nesmírně spokojená.
Rukama mi prošlo už 14kočárků, z toho Nexo mám nejdéle a to už je co
říct
Klidně se ptej co tě konkrétně zajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chs.jasmin Jeeej to je super…tak určitě mě zajímá, jak je prostorný. Vejde se tam i větší dítě kolem 3. let? Jasně, že v tom věku se nevozí dítě běžně, ale znáte to - občas se hodí kočárek i pro starší dítko… Dále také, jestli je nastavitelná rukojeť a jestli se hodí spíše pro vyšší či nižší postavy. A hlavně ty vlastnosti - dá se tedy s ním projet i nějaký ten městský terén? (Tím myslím vyjíždění a sjíždění z obrubníků, nějaký ten výmol, projet po trávě ke hřišti, rozbité cesty - no chápeme se…terénní kočárek nehledám)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chs.jasmin a ještě jsem četla, že nemá žádné větrání na boudičce - jak to řešíte v létě? Dá se někde nějak otevřít stříška?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@fialkaann píše:
@chs.jasmin Jeeej to je super…tak určitě mě zajímá, jak je prostorný. Vejde se tam i větší dítě kolem 3. let? Jasně, že v tom věku se nevozí dítě běžně, ale znáte to - občas se hodí kočárek i pro starší dítko… Dále také, jestli je nastavitelná rukojeť a jestli se hodí spíše pro vyšší či nižší postavy. A hlavně ty vlastnosti - dá se tedy s ním projet i nějaký ten městský terén? (Tím myslím vyjíždění a sjíždění z obrubníků, nějaký ten výmol, projet po trávě ke hřišti, rozbité cesty - no chápeme se…terénní kočárek nehledám)
Kočárek používám na vesnici - projede jak polní cestu, tak kostky, tak
louku (tady teda trošku na silu ) a měla jsem ho i v lese. Rukojet je
nastavitelná, takže i pro vyššího člověka a korbička skvěle
prostorná, vozím i čtyřletačku, když chce
a dvouletačka se tam schoulí a spí i na
boku. Stříška je prodloužitelná, což je super, košík velký, prostorný
a složí se na placku.
Jen rok a půl a začalo mi lepit rodičovské madlo (koženka) a mám šedý design a stříška zespod mi zažloutla - Ale v pohodě, na reklamaci jsem si v obchodě vyžádala nové a v pohodě to prošlo. Já jsem si ho kupovala jako uplně nový a super. Dá se sehnat použitý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@fialkaann píše:
@chs.jasmin a ještě jsem četla, že nemá žádné větrání na boudičce - jak to řešíte v létě? Dá se někde nějak otevřít stříška?
Nemá větrání ale tu prodlužovací používám, jen když spí a vzduch
tam proudí, neuzavře se to uplně k madlu. To jsem tedy nijak
neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chs.jasmin děkuju
moc… no peněz je to dost, ale už jsem poučená a raději drahý a fakt
dobrý kočárek buď z bazaru, nebo nový a potom prodat, než nic moc
kočárek, se kterým se člověk natrápí a akorát se těší, až se ho
zbaví, ale on ho potom nikdo moc nechce … to mě těší, že ten kočárek tohle
všechno zvládá, jako na tu svou váhu bych to do něj neřekla. A co
kolečka, celou dobu slouží, jak mají?
PS: Myslím peněz dost na golfky, nebo prostě na druhý kočárek, protože k němu třeba ještě terénní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@fialkaann píše:
@chs.jasmin děkuju moc… no peněz je to dost, ale už jsem poučená a raději drahý a fakt dobrý kočárek buď z bazaru, nebo nový a potom prodat, než nic moc kočárek, se kterým se člověk natrápí a akorát se těší, až se ho zbaví, ale on ho potom nikdo moc nechce… to mě těší, že ten kočárek tohle všechno zvládá, jako na tu svou váhu bych to do něj neřekla. A co kolečka, celou dobu slouží, jak mají?PS: Myslím peněz dost na golfky, nebo prostě na druhý kočárek, protože k němu třeba ještě terénní
Z koleček jsem byla nervozni, ale kupodivu dobré. První dvě jízdy byly
takové - no prostě ty gelovky jak mucholapky braly všechno ze země (kamínky
apod), ale jak se ta první měkká vrstva sjede, tak už jsou v pohodě Já byla zvyklá na nafukovačky, ty mám
raději, ale dobrý.
Jak je lehoučký, tak super i do autobusu, nebo vlaku - poradím si s ním
sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chs.jasmin super, tak moc děkuju za recenzi… vypadá to jako zatím nejlepší kočárek v téhle kategorii, přesně, lehký, skladný, ale ne klasické golfky nebo Valco (to nemusím)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@fialkaann Já jsem
předtím měla klasické golfky (Elodie details a Orion buggy) a opravdu
beraní rohy jako madla - špatně, nedostala jsem se do koše, když malá
spala, překlápely se, nebyly stabilní,.. Já jsem moc pokojená.
Sama jsem nechápala, proč jsou v kategorii golfek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@chs.jasmin No to chápu, já právě nechci golfky jenom na rovný povrch a na pár metrů přesun, já hledám kočárek, který bude použitelný třeba na celý den ve městě - jasně, že do hor ho tahat nebudeme. Ještě se nám zamlouval Joie Muze, cenou a těmi super vychytávkami jako deska před dítětem a u rukojeti na odkládání věcí, ale jízdní vlastnosti asi budou spíš jako t ěch golfek, takže Mutsy zatím vyhrává.
A jestli se můžu zeptat, když máš takové zkušenosti s kočárky,
jaký bys doporučila sporťák? Myslím takový už fakt i do terénu
s otočnou sedačkou…neznám nikoho jiného, kdo by měl 14 kočárků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Water only-mé zkušenosti po 1 měsíci
- Doktorské studium na PdF UK - zkušenosti
- Zkušenost se SOS nebo SOU Bean Praha?
- Svatba, místo, zkušenosti