Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, že situace, kterou popisuješ, by byla jednorázovým úletem..Jsou to příznaky závislosti a to chování je typické - brečí, omlouvá se, slibuje..
Urychleně vyhledat nějakého odborníka, buď se bude léčit - odborník už dá rady, co a jak máte doma změnit, že nesmí mít přístup k penězům ani na bankovním účtu nebo rychle pryč, je to cesta do pekel..
Držím pěsti, dostat se z toho dá, ale je to těžká a složitá cesta, pro všechny okolo, ale nejvíc pro toho závislého, který musí chtít sám.
Hlavně mu nevěř, nežer mu jeho oddůvodnění a sliby.
Omlouvám se, měla jsem se krotit a nekritizovat. Promiň
nemusím tě tady štvát ještě já..
@LennaZS Já nerozporuji, co miminku udělá cigareta (asi každý ví, že kouření je škodlivé). Ona už to prostě ale udělala, cigaretu si zapálila, je teď v blbé situaci a Ty jí napíšeš, že jsou „nechutný páreček“ (to je jen volná parafráze).
Já jsem jen napsala, že tímto jsi jí zrovna moc nepomohla.
No nic, marná snaha něco vysvětlit…
@Anonymní píše:
Ted mi dochází že před rokem ztratil 3000.
Tak tahle částka jen tak na ztracení je už podezřelá
Nechci tě stresovat, ale zkus se uklidnit a říct si, že to s ním probereš. A zeptej se ho i na tohle. Je těžké takovému člověku věřit, může ti lhát a slibovat, ale máte spolu děti, tak nechci radit, abys ho hned odkopla. Nemáš to vůbec lehké
![]()
@LennaZS píše:
Omlouvám se, měla jsem se krotit a nekritizovat. Promiňnemusím tě tady štvát ještě já..
Přesně o toto mi šlo. Tak fajn, pochopila jsi ![]()
Ano, i muj byvali prosil, brecel, lezel mi u nohou, prisahal na vse mozne a stejne nic… Je to nemoc, potrebuje pomoc
@Meha ale já tě pochopila..volná parafráze, co podstatně změnila smysl. Zakladatelce jsem se omluvila, jsem holt horká hlava.
Pro zakladatelku - pořád to nevidím černě jako většina zde, promluv si s ním, snad bude upřímný.
Tak pokud se to stalo poprvé, tedy po 6 letech poprvé, a na ten kočárek je odhodlaný vydělat, tak byhc mu dala šanci..je to blb, ale jsou i horší věci. samozřejmě pokud to byl ojedinělý incident, a nebude pokračovat. já už v životě přišla svou blbostí o mnohem víc, než 8000 ![]()
@LennaZS neomlouvej se máš pravdu kdybych mohla kopla bych se do zadnice..
Asi rok jsem dělala ve sportbaru kde měli i bedny chodili tam lidi co tam nechali tisíce pak taky obědáři jsme jim říkali ti místo oběda šli těch 50kč hodit do automatu. Sem tam přišel obědář s více prachama a nechal to tam všechno. Oni ti obědáři si myslí, že to mají pod kontrolou, že těch 50kč za den není taková částka, ale jak mají víc tak tam nahází všechno.
Zvedni mu to, až si budeš jistá, že s ním chceš mluvit a řešit to. Já vůbec netuším, co ti poradit. Radit ukončení vztahu ćizím lidem je naprosto šílené. Ovšem pokud hraje, propadne hraní, dokáže tě coby manželku dluhama, o kterých nebudeš mít ani ponětí, ale jdou za tebou, zasekat na spousty let dopředu. Náš právní řád je takový. Je mi to moc líto, nevím, co ti poradit.
@Meha píše:
Pro zakladatelku - pořád to nevidím černě jako většina zde, promluv si s ním, snad bude upřímný.