Muž hraje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44197
19.7.14 20:16

Nemyslím si, že situace, kterou popisuješ, by byla jednorázovým úletem..Jsou to příznaky závislosti a to chování je typické - brečí, omlouvá se, slibuje..
Urychleně vyhledat nějakého odborníka, buď se bude léčit - odborník už dá rady, co a jak máte doma změnit, že nesmí mít přístup k penězům ani na bankovním účtu nebo rychle pryč, je to cesta do pekel..

Držím pěsti, dostat se z toho dá, ale je to těžká a složitá cesta, pro všechny okolo, ale nejvíc pro toho závislého, který musí chtít sám.
Hlavně mu nevěř, nežer mu jeho oddůvodnění a sliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.7.14 20:17

Omlouvám se, měla jsem se krotit a nekritizovat. Promiň :( nemusím tě tady štvát ještě já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.7.14 20:18

@LennaZS Já nerozporuji, co miminku udělá cigareta (asi každý ví, že kouření je škodlivé). Ona už to prostě ale udělala, cigaretu si zapálila, je teď v blbé situaci a Ty jí napíšeš, že jsou „nechutný páreček“ (to je jen volná parafráze).
Já jsem jen napsala, že tímto jsi jí zrovna moc nepomohla.

No nic, marná snaha něco vysvětlit…

• Citovat
  • Upravit
9374
19.7.14 20:20
@Anonymní píše:
Ted mi dochází že před rokem ztratil 3000.

Tak tahle částka jen tak na ztracení je už podezřelá :( Nechci tě stresovat, ale zkus se uklidnit a říct si, že to s ním probereš. A zeptej se ho i na tohle. Je těžké takovému člověku věřit, může ti lhát a slibovat, ale máte spolu děti, tak nechci radit, abys ho hned odkopla. Nemáš to vůbec lehké :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.7.14 20:20
@LennaZS píše:
Omlouvám se, měla jsem se krotit a nekritizovat. Promiň :( nemusím tě tady štvát ještě já..

Přesně o toto mi šlo. Tak fajn, pochopila jsi ;)

• Citovat
  • Upravit
9819
19.7.14 20:21

Ano, i muj byvali prosil, brecel, lezel mi u nohou, prisahal na vse mozne a stejne nic… Je to nemoc, potrebuje pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.7.14 20:21

@Meha ale já tě pochopila..volná parafráze, co podstatně změnila smysl. Zakladatelce jsem se omluvila, jsem holt horká hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.7.14 20:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.7.14 20:22

@LennaZS V pohodě, už jsem to psala. Ostatně taky jsem horká hlava :D

• Citovat
  • Upravit
Meha
19.7.14 20:25

Pro zakladatelku - pořád to nevidím černě jako většina zde, promluv si s ním, snad bude upřímný.

• Citovat
  • Upravit
31672
19.7.14 20:25

Tak pokud se to stalo poprvé, tedy po 6 letech poprvé, a na ten kočárek je odhodlaný vydělat, tak byhc mu dala šanci..je to blb, ale jsou i horší věci. samozřejmě pokud to byl ojedinělý incident, a nebude pokračovat. já už v životě přišla svou blbostí o mnohem víc, než 8000 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.14 20:31

@LennaZS neomlouvej se máš pravdu kdybych mohla kopla bych se do zadnice..

• Citovat
  • Upravit
6867
19.7.14 20:31

Asi rok jsem dělala ve sportbaru kde měli i bedny chodili tam lidi co tam nechali tisíce pak taky obědáři jsme jim říkali ti místo oběda šli těch 50kč hodit do automatu. Sem tam přišel obědář s více prachama a nechal to tam všechno. Oni ti obědáři si myslí, že to mají pod kontrolou, že těch 50kč za den není taková částka, ale jak mají víc tak tam nahází všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.7.14 20:33

Zvedni mu to, až si budeš jistá, že s ním chceš mluvit a řešit to. Já vůbec netuším, co ti poradit. Radit ukončení vztahu ćizím lidem je naprosto šílené. Ovšem pokud hraje, propadne hraní, dokáže tě coby manželku dluhama, o kterých nebudeš mít ani ponětí, ale jdou za tebou, zasekat na spousty let dopředu. Náš právní řád je takový. Je mi to moc líto, nevím, co ti poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.7.14 20:35
Já to zažila na vlastní kůži, co udělá nekontrolované hraní, které začíná pozvolně sem tam :zed: :zed: :zed: zničí to život všem okolo na hodně let.
@Meha píše:
Pro zakladatelku - pořád to nevidím černě jako většina zde, promluv si s ním, snad bude upřímný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí