Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kamarádka, když přestala zvracet
, začala háčkovat opravdu krásné věci - i pro mojí dcerku
Já těhu nejsem, ale propadla jsem kouzlu mandal, když mám čas, baví mě je vybarvovat. Je to super relax
Pak třeba křížovky, sudoku, jazyky… nějak to prostřídávat ![]()
Háčkování, nebo pletení… začla jsem nedávno a trochu mě mrzí, že jsem to nezkusila už jako těhotná, teď to trvá vševhno dlouho, protože není moc čas…
Kdyby mel tak clovek dost vule, ze jo. Ono by bylo toho tolik, co by se dalo ucit. Me treba desne stve, co jsem vsechno zapoměla ze střední.
Jezisi, ja bych si to s tebou hnedka vyměnila, taky to myslim v dobrém. Uz ani nevim jake to je nevědět co delat
Ahoj, je skoro dva roky, co jsem byla doma v těhotenství na neschopence z důvodu rizikového pracoviště a 7 měsíců se ve mně také prolínali pocity, nudy, deprese, starání se o starší dítě, domácnost, manžela atd. A teď když už mám doma skoro 16 měsíční mladší dítko, tak mě zrovna na youtube zaujala technika na výrobu kabelky z papíru.
Něco jsem už i začla a přeji si ji moc dodělat, ale bohužel to při dětech moc časově nejde a teď se chci hlavně dostat k tomu proč to i píšu. Jak já si teď říkám, že jsem na tuto metodu nepřišla, když jsem na to měla dostatek času, starší byla ve škole, manžel v práci a já si hledala na práci co se dalo, abych mě ten čas utíkal.
Takže ti radím, zkus si něco najít na youtubu a směle jdi do toho ![]()
PS: mým cílem je zkusit kabelku udělat na léto
, snad to stihnu
![]()
@Prvorodička1 píše:
Holky, poraďte mi. Co dělat když smí člověk jen ležet popř. sedět. Nic netahat, nedělat, nenosit těžkého a není právě fanda televize?O knihách se vám už i zdá a pokud nechci umřít nudou a na deprese je čas se zabavit. Ráda bych něco vytvořila, ale zaprvé ať nemusím strávit týdny než v tom budu dobrá a za druhé natolik pěkného, zajímavého aby to neskončilo v šuplíku, na půdě či sklepě. Máte nápady?
já háčkovala, pletla z papíru, dělala na pc, sledovala filmy atd..
@supermamča Supermamčo, tak to mám objednané (malování mé fotky dle čísel, odeslala jsem svatební foto). Jsem strašně zvědavá, až domaluji tak ukážu, jo? A ty ukaž ten svůj výtvor… ![]()
Zkus antistresové omalovánky, třeba tě to chytne