Může člověk umřít při čekání na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuzaniee
5.3.16 11:20

Zkus antistresové omalovánky, třeba tě to chytne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
292
5.3.16 11:20

Co zkusit patchwork? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
5.3.16 11:31

Kamarádka, když přestala zvracet :mrgreen:, začala háčkovat opravdu krásné věci - i pro mojí dcerku :-) Já těhu nejsem, ale propadla jsem kouzlu mandal, když mám čas, baví mě je vybarvovat. Je to super relax :-) Pak třeba křížovky, sudoku, jazyky… nějak to prostřídávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.3.16 11:39

Háčkování, nebo pletení… začla jsem nedávno a trochu mě mrzí, že jsem to nezkusila už jako těhotná, teď to trvá vševhno dlouho, protože není moc čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
5.3.16 11:46

Kdyby mel tak clovek dost vule, ze jo. Ono by bylo toho tolik, co by se dalo ucit. Me treba desne stve, co jsem vsechno zapoměla ze střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.3.16 12:02

Jezisi, ja bych si to s tebou hnedka vyměnila, taky to myslim v dobrém. Uz ani nevim jake to je nevědět co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.3.16 12:59

Ahoj, je skoro dva roky, co jsem byla doma v těhotenství na neschopence z důvodu rizikového pracoviště a 7 měsíců se ve mně také prolínali pocity, nudy, deprese, starání se o starší dítě, domácnost, manžela atd. A teď když už mám doma skoro 16 měsíční mladší dítko, tak mě zrovna na youtube zaujala technika na výrobu kabelky z papíru.
Něco jsem už i začla a přeji si ji moc dodělat, ale bohužel to při dětech moc časově nejde a teď se chci hlavně dostat k tomu proč to i píšu. Jak já si teď říkám, že jsem na tuto metodu nepřišla, když jsem na to měla dostatek času, starší byla ve škole, manžel v práci a já si hledala na práci co se dalo, abych mě ten čas utíkal.
Takže ti radím, zkus si něco najít na youtubu a směle jdi do toho :palec:
PS: mým cílem je zkusit kabelku udělat na léto :mrgreen:, snad to stihnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.16 16:37
@Prvorodička1 píše:
Holky, poraďte mi. Co dělat když smí člověk jen ležet popř. sedět. Nic netahat, nedělat, nenosit těžkého a není právě fanda televize? :roll: O knihách se vám už i zdá a pokud nechci umřít nudou a na deprese je čas se zabavit. Ráda bych něco vytvořila, ale zaprvé ať nemusím strávit týdny než v tom budu dobrá a za druhé natolik pěkného, zajímavého aby to neskončilo v šuplíku, na půdě či sklepě. Máte nápady? :nevim:

já háčkovala, pletla z papíru, dělala na pc, sledovala filmy atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.16 11:50

@supermamča Supermamčo, tak to mám objednané (malování mé fotky dle čísel, odeslala jsem svatební foto). Jsem strašně zvědavá, až domaluji tak ukážu, jo? A ty ukaž ten svůj výtvor… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí