Může si těhotná žena najít nového partnera?

4666
7.3.12 20:19

Může si těhotná žena najít nového partnera?

Ahoj v podstatě mě zajímá názor žen i mužů. Všichni chtějí mít pěkný vztah, a co těhotná žena? Je pro muže atraktivní? Může si i v těhotenství najít hodného partnera, třeba i životního? a máte s tím někdo zkušenost?Sem s nimi. díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
7.3.12 20:21

Podle mě určitě může ;) Moje kamarádka si našla chlapa v pátém měs, a dokonce přijal syna za vlastního ;) Přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
7.3.12 20:27

Zkušenosti nemám, ale myslím, že určitě může ;)

• Citovat
  • Upravit
4118
7.3.12 20:30

Proč by nemohla? Zrovna třeba pro mého chlapa jsou těhotné hodně atraktivní :mrgreen: Já si připadala jako tank/vzducholoď/…, on byl nadšenej, navíc mi popisoval, jakou těhotnou kde potkal, co měla na sobě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.12 20:40

Ahoj, taky si myslím, že určitě může. Mýmu chlapovi se taky jako těhule líbim, sobě však už ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44321
7.3.12 20:40

Taky mám známého, který si našel těhotnou ženu, miminko se právě narodilo, jsou spolu pár měsíců, takže dlouhodobě hodnotit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
7.3.12 20:43
werunkaw123 píše:
Podle mě určitě může ;) Moje kamarádka si našla chlapa v pátém měs, a dokonce přijal syna za vlastního ;) Přeju hodně štěstí :hug:

Hele nemáme stejnou kamarádku? ;) . Jinak můžu potvrdit, kamarádka to měla přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.3.12 20:45

Záleží na muži, osobně mám kamarádku která si našla v těhu nového partnera :)

• Citovat
  • Upravit
3839
7.3.12 20:53

Heidi Klum & Seal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.3.12 20:55
Black_Orchids píše:
Heidi Klum & Seal

no to vážně?? to já jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.3.12 20:56

Ano kamarádka se dala v těhotenství dohromady se svým teď už přítelem . On věděl že je těhotná . Žijí spolu , za chvilku bude rodit ;) . Takže může :pankac: .

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
7.3.12 21:01
Black_Orchids píše:
Heidi Klum & Seal

to jsem taky nevedela 8o

jinak taky myslim ze muze :hug:

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
7.3.12 21:04

No a proč ne? Mně by taky nevadilo mít místo sedmi dětí osm :D .
A taky pochybuji, že by si nějaká fešanda byť těhotná nebo s malým prckem troufla na chlapa po čtyřicítce s tolika dětmi, z toho dvěma malými. :lol:
:hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3076
7.3.12 21:11

urcite muze. Kamaradka ma 11leteho synaz prvniho manzelstvi, pak otehotnela s nejakym blbem a rozesli se a dva mesice pred porodem si nasla chlapa. Byl i u porodu a vzal si holcicku za svou. no a pak otehotnela s nim a uz maji i spolu holcicku, takze celkem tri deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.3.12 21:12

No, já taky mydlím, že může…mně se tedy nepoštěstilo, už mám tedy děti tři a pořád se ptám, jestli se mi někdy podaří někoho potkat…

Jedna moje známá říká: však on někde jistě je, jestli Pán Bůh to ho přihraje do cesty :mrgreen: .
Tak jsme zvědavá, taky přeju štěstí :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí