Může to být tak brzy?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Anonymní
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 03.12.18 11:28
Může to být tak brzy?

Ahoj :mavam: jdu jen pro radu..cca před měsícem jsem vysadila prášky, celkove mi je lip, miminko nechavame nahode. Ale..chodim ted porad curat vzdy jen ucurnu, :oops: obcas me nevim jak to rict tlacii prsa..jsem dost utahana..myslite ze je cas na test takhle brzo nebo je to proste necim jinym? :roll:

Reakce:
pikola
Neúnavná pisatelka 19432 příspěvků 03.12.18 11:37

To nebude těhotenstvím. Příznak těhotenství je hlavně vynechaná menstruace.

Ann-Sylvie
Povídálka 40 příspěvků 03.12.18 11:49

Jestli chodíš často na záchod a jen učurneš, bude to spíš zánět močáku než těhotenství…

Breuse
Kecalka 128 příspěvků 03.12.18 11:51
@pikola píše:
To nebude těhotenstvím. Příznak těhotenství je hlavně vynechaná menstruace.

To sice je, ale spousta žen má klidně 4 měsíce ještě menstruaci, i když jsou těhotné, takže na to se spoléhat taky nedá. :nevim:

pikola
Neúnavná pisatelka 19432 příspěvků 03.12.18 11:54
@Breuse píše:
To sice je, ale spousta žen má klidně 4 měsíce ještě menstruaci, i když jsou těhotné, takže na to se spoléhat taky nedá. :nevim:

Spousta ne, je to spíš vyjímečné. Navíc ona nic o ms nepíše a po vysazení antikoncepce jí může kdovíkdy dostat.

Lucy75
Kecalka 306 příspěvků 2 inzeráty 03.12.18 11:58

otěhotnět hned první měsíc samozřejmě můžete.. jen teda tělo nedostalo vůbec čas na „pročištění“, no neva, nebudete první ani poslední, pokud už je čas na MS (dřív test fakt nemá smysl ani cenu) tak si prostě udělejte test a bude to jasná zpráva… bolest prsou a únava byly i moje příznaky (ale učurávání teda ne - nemohla jste se spíš třeba prochladit ?).. jinak řešení je jasné, počkejte na termín očekávané ms a testujte :)

Breuse
Kecalka 128 příspěvků 03.12.18 12:00
@pikola píše:
Spousta ne, je to spíš vyjímečné. Navíc ona nic o ms nepíše a po vysazení antikoncepce jí může kdovíkdy dostat.

Tak já mám zrovna „štěstí“, že jich okolo sebe mám hodně. :lol: Ale je pravda, že po HA to asi nebude jen tak.. :?

Uživatel je onlineTichošlápek
Extra třída :D 10899 příspěvků 03.12.18 12:55

Je to vcelku jednoduché. Příznaky způsobuje hcg, pokud by toto byly příznaky, poznáš to z testu. Takže ho zkus a uvidíš. Takhle brzy po vysazeni nevíš, kdy ma dorazit ms ani jestli to není jen bezne pms, jiný způsob než udělat test nemáš

dalmatinka 123
Hvězda diskuse 47183 příspěvků 03.12.18 13:30

Uz treti tehotenstvi zacinam a vzdy ze zanetem mocaku:D.nikdy zanet nemam jen v tehotenstvi. .ale co popisujes ty muze byt cokoliv.jestli zde neni vestkyne tak asi jako vetsina zen budes muset pockat do vynechani a testovat..nevim co jineho napsat.muze nemusi..

Uživatel je onlineCelina
Závislačka 3598 příspěvků 03.12.18 23:11

Já tomu říkám "syndrom dobře načtených příznaků ". Je zvláštní, jak naprosto všechny mají bolavé bradavky, různé výtoky , píchání, nevolnosti, motání hlavy, teplotu bazální, tělesnou a nevímjakou, ospalost, atd,atd…

Dej tělu čas, ať se vzpamatuje z HA a pokud ti vynechá MS, zkus test :mavam:

Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Diskuze s tatínkem Janem: O hraní i péči o nemocné dítě

Pojďte si popovídat do diskuze na eMiminu s tatínkem, který po narození... číst dále >

Vánoční úklid: Hlavně zůstat v klidu

Vánoce a úklid. Každý rok je to pořád dokola. Víte, že to musíte udělat, ale... číst dále >

Články z Expres.cz

Další kráska s vlastní Miss? Kdo v tomhle byznysu sponzoruje Myslivcovou?

Mít vlastní soutěž krásy je v módě. Po Evě Čerešňákové, která stála v čele... číst dále >

Cajthamlová se přirovnala k Farné a říká: Žena se mění celý život

Dietoložka, internistka a hvězda pořadu DoktorKA Kateřina Cajthamlová (56) se... číst dále >

Články z Ona Dnes

Žena se po porodu dva týdny mazlila s předčasně narozenou mrtvou dcerou

Emma Woodhouseová musela podstoupit akutní císařský řez kvůli poškozené... číst dále >

Sexting provozuje každé desáté dítě, varuje odborník

Lidská sexualita není věcí veřejnou. To říká docent Kamil Kopecký z Centra... číst dále >