Můžu být těhotná přes Ha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Minimální, téměř nulová. Obzvlášť v kombinaci s přerušovanou souloží. Bude to podle mě cokoliv jiného jen ne těhotenství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Po stodvacaté NE!!! A jestli tě bolí břicho tak to řeš u doktora jak už jsme ti opět několikrát radily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@SussieS někdo psal že antikoncepce může selhat i při bolesti břicha (třeba špatná játra atd) je to pravda? Nikde jsem se o tom nedocetla až zde na emiminu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@SussieS někdo psal že antikoncepce může selhat i při bolesti břicha (třeba špatná játra atd) je to pravda? Nikde jsem se o tom nedocetla až zde na emiminu
Někdo si vymyslí cokoliv jen aby si ospravedlnil chybné užívání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V kombinaci vicerofaktoru muzes (chybne uzivani, strevni potize). Ja jsem toho dukazem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@TerezkaSt a nevíte něco o těch jater nebo bolesti břicha? Nevíte jestli to může snížit?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@TerezkaSt a nevíte něco o těch jater nebo bolesti břicha? Nevíte jestli to může snížit?
Proste si udelej test a uvidis, nic jineho ti nezbyva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@TerezkaSt já bych těhotná být snad neměla beru ji pravidelně a správně, jen chci vědět jestli to nějak ovlivňuje tu antikoncepci aby se ta nehoda nestala
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Malá prsa a komplex
- Usínání u prsa přes den, jak to odnaučit?
- Můžu jíst tento sýr v těhotenství?
- Můžu adoptovat miminko, třeba 2 měsíce staré?
- Dá se naučit být šťastná sama?
- Muzu byt tehotna i při dostavení jedne MS
- Román Prsa a vajíčka
- Nevíte, od kdy muži smějí?
Dobrý chci se tu zeptat. Beru antikoncepci skoro rok. Tento měsíc mi není úplně nejlíp za pár dní má přijít menzes a bolí mě břicho (ne podbřišek) a prsa u podpaží. Antikoncepci beru každý den ve stejný čas jednou se stalo, že o hodinu později, ale jinak pořád ve stejný čas. Občas mám řídkou stolici. Nezvracela jsem ani nebrala antibiotika. Už dlouho mě to břicho bolí. Jestli je to z antikoncepce nevím. Na to by účinnost antikoncepce neměla mít vliv ne? A s přítelem provozujeme přerušku. Je tu možné, že jsem mohla i přes pravidelné brání prášku otěhotnět? Děkuji