Můžu mu už dát kaši?

Anonymní
3.9.12 19:35

Mužu mu už dát kaši?

Ahoj malej je strašnej jedlík..Chtěla bych se zeptat zda bych mu mohla už dát nějakou kaši..Budou mu teprve 4.měsíce. Kojíme

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TessAg
3.9.12 19:38

Dávala jsem cca od 4,5m po kojení na „dojedení“ max. 60ml.
Dávala a dávám do teď kaši Nutrilon HA

• Citovat
  • Upravit
5063
3.9.12 19:39

Což dát můžeš, koneckonců je to tvoje dítko, ale ještě by jí správně neměl. já osobně bych jí nedala, je ještě maličkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.9.12 19:41

Přihod 2 odmerky ryzove neochucene do normalniho mleka a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.9.12 19:43

A on se v noci budí hladem, že mu už chceš dát kaši? Já bych ještě počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.9.12 19:54

Malá je „nenažránek“ od miminka, kaší jsem jí v tomto věku trochu zahustila mléko a stačilo jí to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
3.9.12 19:59

Dát mu můžeš i svíčkovou, je to tvé dítě a rozhodnutí, ale nevidím důvod, proč dávat 4m kojenému dítěti, které ještě nepřešlo na zeleninové příkrmy kaši :nevim: Jestli ti přijde nenajedený tím, že otevírá pusu na jakékoliv vaše jídlo, tak je to naprosto normální dětská reakce, oni by snědli i citron, kdybys mu nějaký dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
3.9.12 20:01

Ja davala kasi do flasky, nekdy kdyz mel 4-5 mesicu, ale byl nekojeny…Myslim ze by jsi to zkusit mohla a uvidis, ale jak radily holky bylo by asi kepsi kdyby jsi to mlicko jen zahustila tou kasi, kdyz kojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.9.12 20:02
@Anonymní píše:
Ahoj malej je strašnej jedlík..Chtěla bych se zeptat zda bych mu mohla už dát nějakou kaši..Budou mu teprve 4.měsíce. Kojíme

Počkej do ukončeného 4 měsíce, pak začni nemléčnýma(třeba Sunarka rýžová)Můžeš ji smíchat s koj. vodou, nebo s odstříkaným mateř. mlíčkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.9.12 20:04
@jizvíková píše:
Přihod 2 odmerky ryzove neochucene do normalniho mleka a hotovo :)

Pokud myslíš normálním mlíkem to klasické kravské-tak to nesmí 4měsíšní mimi ani náhodou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.9.12 20:12

Syn byl děsný hladovec, od 2m jsme dělali rýžové nebo vločkové odvary, do kterých jsem přidávala Bebu, aby ho to více zasytilo.
Zkusila bych po nakojení v trošce tvého mléka rozmíchat trošinku rýžové kaše a uvidíš, jestli si vezme a bude klidnější :-)
Případně se zkus poradit s doktorkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.12 20:24

Já do večerní dávky dávám pár dnů dvě odměrky rýžové kaše, ale nespí teda líp ani omylem. Jsme na UM.

• Citovat
  • Upravit
386
3.9.12 20:38

Moje mimi ma ukončený 4.měsíc, pouze kojím, no včera jsem koupila nestle kaši, která se dáva od 4.měsíce - ale pouze náhodou, kdybych měla málo mlíka, že by mu to nestačilo, jak rychle vyrostl, tak si myslím, že mu mléko nestačí, protože se začal budit 2-3× za noc, ale někdy si jen párkrát cucne a spí dál - někdy ho musím uspávat i hodinu a už mi spal celou noc.. jak si poznala, že má po kojení ještě hlad? protože já to nepoznám, nebrečí mi hladem…pouze se domnívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.9.12 22:12
@jutinka píše:
Moje mimi ma ukončený 4.měsíc, pouze kojím, no včera jsem koupila nestle kaši, která se dáva od 4.měsíce - ale pouze náhodou, kdybych měla málo mlíka, že by mu to nestačilo, jak rychle vyrostl, tak si myslím, že mu mléko nestačí, protože se začal budit 2-3× za noc, ale někdy si jen párkrát cucne a spí dál - někdy ho musím uspávat i hodinu a už mi spal celou noc.. jak si poznala, že má po kojení ještě hlad? protože já to nepoznám, nebrečí mi hladem…pouze se domnívám.

To noční buzení je normální, buď za něj ráda, protože noční kojení podporuje laktaci :pankac:.Dítě je dobře najedené, když neřve hlady a přibírá na váze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
3.9.12 22:25

My jsme s kaší začínali od pátého měsíce, a to na doporučení doktorky, prý prcek nutričně strádal. Byla to rýžová nemléčná a sypala jsem ji do odsátého mateřského mléka. A manžel krmil lžičkou, byla to sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí