Můžu otěhotnět s tělískem?

2
7.11.19 07:47

Můžu otěhotnět s těliskem?

Dobrý den,
jsem již 2. týden po zavedení tělíska Kyleena. S přítelem jsem již pohlavní styk měla a orgasmus přítel vykonal do mě. Od té doby mně vrtá hlavou, jestli nemohu být těhotná i přes to, že mám tělísko zavedé? Žádné příznaky nemám ale přece jenom se vás chci zeptat, jestli mě tělísko ochrání i před otěhotněním, kdy se přítel „udělá“ do mě?
Předem děkuji za odpověď.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6666
7.11.19 08:00

Žádná antikoncepce není 100%, takže ano šance na otěhotnění s tělískem je. Jak je ta pravděpodobnost vysoká by mělo být v příbalovém letáku. Ono je možné otěhotnět i přes sterilizaci, ale tam se pravděpodobnost počítá v desetinách procenta. Celkem nedávno tu byla diskuze že paní otěhotněla i přes správně zavedené tělísko, řešilo se jestli má nárok na nějaké odškodné.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
21518
7.11.19 08:04

Otěhotnět můžeš, sice je tam jenom nějaké procento pravděpodobnosti, ale vyloučené to není. Kamarádka s teliskem otěhotněla, má teď 2 leteho chlapečka :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24395
7.11.19 08:08

Muzes, nic neni 100%.Ale-od toho to telisko mas, aby te chranilo a mohla si mit neprerusovany sex.Ja bych se nebala zbytecne. Pokud sedi jak ma, vse by melo byt v poradku

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
7.11.19 08:11

Otěhotněla jsem i s tělískem

  • Citovat
  • Nahlásit
1594
7.11.19 08:15

Mě telisko odcestovalo do malé pánve. Musela jsem na laparoskopii. Takze v te době jsem nebyla chráněna vůbec naštěstí jsem teda neotehotnela. Na kontroly s tělískwm jsem chodila co 3 měsíce kvůli spineni. Pokaždé mi bylo řečeno ze dle ultrazvuku sedí tam kde má. No a pak toto. Jelikož už tři děti mam tak toto by byl mega pruser.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1375
7.11.19 08:41

Jak už bylo psáno. Vůbec nic není stoprocetntní, ale zbytečně se nestrachuj. Nicméně výraz " orgasmus přítel vykonal do mě " mě pobavil. :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24395
7.11.19 08:43
@mrazik6 píše:
Jak už bylo psáno. Vůbec nic není stoproce tntní, ale zbytečně se nestrachuj. Nicméně výraz " orgasmus přítel vykonal do mě " mě pobavil. :lol:

Taky jsem se uchechtla, dobre napsany :mrgreen:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4264
7.11.19 09:46

Znám ženy co otehoteli přez telisko. Šance je minimální ale je tam

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5368
7.11.19 09:54

Já otěhotněla po roce s tělískem.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
492
7.11.19 10:18

Kamarádka otěhotněla i přes perfektně sedící tělísko. Jediný spolehlivý způsob, jak neotěhotnět, je abstinovat.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
6534
7.11.19 10:21

Máš hormonální tělísko, tam je spolehlivost o dost větší než u nehormonálního. Mám už třetí Mirenu a bez problémů.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
597
7.11.19 11:54

I já otěhotněla s tělískem…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24367
7.11.19 11:58

Hele, aby ses nevyděsila, já mám tělísko sedm let a neotěhotněla jsem. A je nás takových spousta.
Myslím, že pravděpodobnost otěhotnění je někde okolo 1% (tak jako třeba u hormonální antikoncepce). Takže prostě hodně nízká, není třeba se bát.
Prostě kromě abstinence není žádná antikoncepce 100%. Rozhodně je to ale jeden z nejjistějších způsobů.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
6534
7.11.19 12:58

Hormonální tělísko (a to má zakladatelka) má Pearl index 0,2. Ta šance je opravdu malá. Samozřejmě když tělísko sedí, jak má. Však po 6 týdnech od zavedení se kontroluje, jestli je ve správné pozici nebo má tendenci putovat.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat