Myslíte, že to dělá schválně?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Před rokem jsi ho měla na salámu ty, teď tě má na salámu on. Co řešíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi rok, co jsem odmítla jednoho kluka (22). Teď jsme se nedávno viděli, jelikož jsme šli s našimi společnými přáteli ven. Normálně jsem mu napsala zprávu, ohledně srazu, to v pohodě reagoval a řekl, že přijde a těší se. Když jsme se viděli, tak mi přišel takový zvláštní, odměřený. Nevěděla jsem, jestli to nějak nesouvisí se mnou, ale přišlo mi zvláštní, že by byl po tak dlouhé době na mě uražený…Po srazu jsem mu napsala zprávu, že mu přeji krásný nový rok a jestli by se nechtěl vidět. Jen si to zobrazil a nic nenapsal. Myslíte, že má třeba takovou urážlivou povahu, nebo to dělá schválně?
Nezlobte se, ale, co po něm, chcete? Odmítla jste ho, a teď, píšete,
jestli by se nechtěl vidět? Proč z něj, děláte blbce? Nechápu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A o co jde tobe? Chces se kamaradit, nebo ho ted chces? Hele vyprdni se na to…to se chces sblizovat s nekym, koho vidis kolikrat, 2× do roka? A proc te vlastne zajima, jestli se na tebe zlobi nebo co mu je… proste mu nepis a neres to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsi troll?
pokud ne, tak co vyšiluješ? proč mu vůbec píšeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Princezno, každý nemusí být uražený a naštvaný, když nepřiběhne na zavolání jako čokl. Prostější vysvětlení je, že už jsi mu volná a na tom srazu si asi uvědomil, že nechápe, co na tobě kdy viděl. Prostě a jednoduše už ho nezajímáš, nehledej v tom nic složitého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jistěže to dělá schválně, nebo si myslíš, že někoho ignorujeme
omylem?
Smiř se s tím, že už tě nechce a taky se nechce s tebou kamarádit. Nemá
o tebe vůbec žádný zájem, jsi mu naprosto lhostejná. Co řešíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zakladatelko, říká ti něco pojem „mužské ego“? Odmítla jsi ho a teď za ním lezeš… Nevím,
jak tohle může dopadnout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě by spíš zajímalo, proč máte potřebu dolézat za klukem, kterého jste odmítla? Na co by s vámi asi tak chodil ven, když jste ho poslala do háje? Já ho úplně chápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nebo o tebe prostě nemá zájem a šel jen ze zdvořilosti a nechce aby si ho kontaktovala ale neví jak ti to říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klasika, konec roku a Valentyn se lidi citi sami tak probiraji ze zoufalstvi kdo by mohl mit zajem a zkouseji to, i kdyz drive je odmitli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tvoje starosti bych chtěla mít.
Tedy starosti bych to nemela nazývat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tys ho odmítla a teď se s ním chceš scházet, ber to, že nemá zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi ho překvapilo, že mu přeješ krásný nový rok ve chvíli, kdy si lidé přejí hezké Vánoce. Asi je zmatený a proto neodpovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nevolnost v těhotenství co dělat 6+2
- Ex přítel dělá zle kvůli synovi - Soud
- Nepřijde vám to slabé? Co si myslíte?
- Myslíte, že budu mít nárok na mateřskou?
- Co vám dělá radost na RD v této covid době?
- Myslíte, že má zájem?
- Mamka je alkoholička, co mám dělat?
Ahoj, je to asi rok, co jsem odmítla jednoho kluka (22). Teď jsme se nedávno viděli, jelikož jsme šli s našimi společnými přáteli ven. Normálně jsem mu napsala zprávu, ohledně srazu, to v pohodě reagoval a řekl, že přijde a těší se. Když jsme se viděli, tak mi přišel takový zvláštní, odměřený. Nevěděla jsem, jestli to nějak nesouvisí se mnou, ale přišlo mi zvláštní, že by byl po tak dlouhé době na mě uražený…Po srazu jsem mu napsala zprávu, že mu přeji krásný nový rok a jestli by se nechtěl vidět. Jen si to zobrazil a nic nenapsal. Myslíte, že má třeba takovou urážlivou povahu, nebo to dělá schválně?